sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniTVR 1 transmite, în direct şi în exclusivitate Meciul lui Lucian Bute...

  TVR 1 transmite, în direct şi în exclusivitate Meciul lui Lucian Bute de la Montreal

  Duminică, 16 august, de la ora 05.00, TVR 1 transmite în direct partida de box susţinută de Lucian Bute în Centre Bell, unde a câştigat titlul mondial în 2007. Dacă va câştiga partida, Lucian Bute va putea lupta din nou pentru titlul mondial.

  După un an şi şapte luni de absenţă de pe ringul de box, fostul campion mondial Lucian Bute urcă din nou în ring. Lucian Bute va boxa contra italianului Andrea Di Luisa, iar în cazul în care va câştiga partida, va avea şansa ca în următorul meci să lupte din nou pentru titlul mondial.

  TVR  1 transmite meciul lui Bute în direct şi în exclusivitate duminică dimineaţă de la ora 05.00 (şi în reluare, tot duminică, 16 august, de la ora 17.15).

  În aceeaşi arenă – Centre Bell din Montreal -, dar în 2007, Lucian a câştigat titlul mondial învingându-l pe columbianul Berrijo, deţinătorul centurii la acel moment.

  Lucian Bute

  Lucian Bute şi-a apărat centura de campion al versiunii IBF timp de 5 ani în 9 partide, record de durată pentru un pugilist român la profesionişti. În întreaga istorie a boxului profesionist, doar patru români deţin titlul mondial: Mihai Leu, Leonard Doroftei, Adrian Diaconu şi Lucian Bute.

  Andrea Di Luisa este deţinătorul titlului de campion al Uniunii Europene la categoria supermijocie. Are în palmares 19 lupte, dintre care 17 victorii şi două înfrângeri.

  Lucian Bute are în palmares 33 de meciuri, dintre care 31 de victorii şi două înfrângeri. Bute are 35 de ani, iar italianul, născut la Napoli, 33 de ani. Partida de duminică dimineaţă este primul meci al lui Lucian cu alt antrenor în colţ decât Stefan Larouche. Noul antrenor este Howard Grant.

  Meciul dintre cei doi se transmite direct în Statele Unite, Canada, Italia, Rusia şi Marea Britanie, iar pentru telespectatorii TVR este comentat de Narcis Şelaru.

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente