TVR 1 vă dă întâlnire cu mari actriţe: Penélope Cruz, Helen Hunt şi Scarlett Johansson - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

În ultima zi de ianuarie, anunţând luna îndrăgostiţilor, la TVR 1 sunt programate două fime în care dragostea este subiectul principal. De la ora 21.10, telespectatorii pot urmări una dintre cele mai reuşite colaborări ale regizorului Pedro Almodovar cu actriţa sa favorită, Penélope Cruz, în filmul nominalizat pentru Globul de Aur 2010 pentru cea mai bună producţie străină a anului, „Îmbrăţişări frânte”, iar de la 23.20, Helen Hunt şi Scarlett Johansson joacă în filmul romance, adaptare după piesa de teatru „Lady Windermere’s Fan”, de Oscar Wilde, „O femeie pe cinste”.

Marţi, 31 ianuarie, ora 21.10
Film: Îmbrăţisări frânte (BROKEN EMBRACES/LOS ABRAZOS ROTOS – SPANIA, 2009)
Cu: Penélope Cruz, Lluís Homar, Blanca Portillo
Regia: Pedro Almodovar
Premiul Goya 2010 pentru coloană sonoră
O nominalizare la Premiul Globul de Aur 2010 pentru cel mai bun film străin al anului

Dramă. Un bărbat scrie, trăieşte şi iubeşte în întuneric. Victimă a unui accident de maşină în urmă cu 14 ani, el şi-a pierdut vederea, dar şi pe femeia vieţii lui, Lena. Atunci avea două nume. Unul dintre ele, Harry Caine, era un pseudonim pe care-l folosea numai pentru a-şi semna scrierile. Celălalt, Mateo Blanco, adevăratul lui nume, era cel pe care-l folosea când îşi regiza filmele. După accident, Mateo devine Harry Caine. Dacă nu mai poate regiza filme, preferă să trăiască cu gândul că femeia iubită, Lena, a murit alături de Mateo Blanco, în accidentul de maşină.

În prezent, Harry trăieşte numai datorită scenariilor pe care le scrie cu ajutorul credincioasei sale asistente, Judit Garcia, care, alături de fiul ei Diego, îi este secretară, dactilografă şi ghid. De când a decis să trăiască numai pentru a spune poveşti, Harry este un bărbat orb foarte activ şi atractiv, care şi-a dezvoltat restul simţurilor pentru a se bucura de viaţă, dar numai cu condiţia completei uitări a ceea ce s-a întâmplat în urmă cu 14 ani. Într-o noapte, însă, Diego are un accident, iar Harry decide să-i spună ce s-a întâmplat cu ani în urmă.

Puterea hipnotică a ficţiunii este, în cazul lui Harry, o dureroasă autobiografie, căci povestea este emoţionantă, teribilă… Este o poveste despre dragostea nebună, dominată de fatalitate, gelozie şi trădare. O poveste a cărei unică reprezentare fizică este o fotografie a doi iubiţi îmbrăţişaţi, Mateo şi Lena. O fotografie pe care cineva a rupt-o într-o mie de bucăţi…

Marţi, 31 ianuarie, ora 23.20
Telecinemateca: O femeie pe cinste (A GOOD WOMAN – SPANIA, ITALIA, MAREA BRITANIE, LUXEMBURG, SUA, 2004)
Cu: Helen Hunt, Scarlett Johansson, Milena Vukotic, Tom Wilkinson
Regia: Mike Barker

Romance, adaptare după piesa de teatru „Lady Windermere’s Fan”, de Oscar Wilde. Anii ’30, Italia. Rămasă fără niciun ban după o relaţie nereuşită, seducătoarea Mrs. Erlynne, bârfită de mulţi ca fiind o femeie cu reputaţie îndoielnică, pleacă din New–York  şi ajunge pe coasta Amalfi, unde speră să-şi găsească un nou „protector” printre aristocraţii veniţi aici în vacanţă.

Bârfele otrăvite stârnite de sosirea ei nu sunt suficiente pentru a-l împiedica pe jovialul şi generosul Lord Augustus să se îndrăgostească de Mrs. Erlynne. Dar ea vrea să-l seducă pe căsătoritul Robert Windermere, un tânăr american bogat. La rândul său, Meg, fildela soţie a lui Windermere, flirtează cu Lordul Darlington, un playboy notoriu. În „jocul dragostei şi-al întâmplării”, perechile se fac şi se desfac, ca într-un vodevil, pus la cale de „nemilosul” Cupidon.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement
Vedete2 săptămâni ago

Ce bani au câștigat Faimoșii, în reality show-ul fenomen SURVIVIOR ROMÂNIA

Vedeteo săptămână ago

Scandal monstru la Survivor România! Doi concurenți s-au luat la bătaie pe insulă: „Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea!”

Premieră TV7 zile ago

Zece concurente vor intra în cea mai frumoasă competiţie a stilului, la Kanal D2

Seriale4 săptămâni ago

Anca Sigartău, schimbare radicală de look pentru rolul jucat în Lia – Soţia soţului meu

Reality Showo săptămână ago

SURVIVIOR ROMÂNIA. Faimoșii, în pragul disperări nu mai găsesc drumul spre victorie!

Premieră TV4 săptămâni ago

Serialul “Infidelul” se apropie de final! Apoi Kanal D va difuza primul serial dublat în limba română „Destăinuiri”

Reality Show3 săptămâni ago

VIDEO Ce concurent din tribul Războinicilor a părăsit competiția Survivor România!

Emisiuni2 săptămâni ago

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!

Reality Showo săptămână ago

Cel mai scandalos concurent din tribul Faimoșilor a părăsit competiția. Dan Pavel: ”Suntem la jumătatea cursei pentru câștigarea marelui premiu

Premieră TV2 săptămâni ago

Marea premieră a sezonului 11 Chefi la cuțite le aduce lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu adversari surpriză la lupta pentru amuletă

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

Dragoș Bucur a apăsat butonul auriu: ”Acolo, pe cerc, strălucea”. Show-ul Românii au talent a fost lider absolut de audiență!

Facebook

Advertisement

IN Trending