Connect with us

Film

TVR 2 a pregătit filme de Crăciun pentru întreaga familie

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Filme romantice, de artă, filme pentru copii sau pentru întreaga familie, comedii şi filme de animaţie – sunt surprizele pregătite la TVR 2 pentru acest Crăciun.

 

 

Încă de miercuri, ne pregătim pentru atmosfera magică a Crăciunului, urmărind primele filme de sărbătoare. Şi pentru că cei mai mici sunt şi cei mai nerăbdători, ei vor fi primii care vor primi cadoul special. Este vorba despre noul lor prieten, simpaticul căţel Murphy, cu puteri telepatice, care porneşte în cele mai tari aventuri. De-a lungul a trei zile minunate, copiii se întâlnesc cu Murphy de la ora 9.30, urmărind Un Crăciun cu peripeţii (miercuri), Un căţel la Hollywood (joi) şi Un căţel detectiv (vineri).

 

Adulţii sunt şi ei invitaţi miercuri, de la ora 21.10, să se delecteze cu comedia romantică Cel mai dulce Crăciun (DELIVER BY CHRISTMAS – SUA, 2020), o minunată poveste de dragoste între Molly şi Josh, care se împlineşte în decorul magic al Crăciunului.

 

Vineri, 25 decembrie, de la 16.30, întreaga familie este aşteptată să se bucure de o feerie cinematografică nominalizată la Oscar: Condurul şi trandafirul: Povestea Cenuşăresei. În rolul prinţului din acest musical îl vom revedea pe celebrul actor Richard Chamberlain.

 

Sâmbătă, de la 8.10, copiii pornesc la drum spre Planeta comorilor, o adaptare science-fiction a romanului “Insula comorilor” de Robert Louis Stevenson. Vocile aparţin cunoscuţilor actori Joseph Gordon-Levitt, Emma Thompson şi Martin Short, iar filmul a fost nominalizat la Oscar pentru cea mai bună animaţie.

De la 11.10, este programat filmul romantic Crăciun la magazin după care, de la ora 20.10, intrăm pe tărâmul basmelor reale, urmărind Sissi, cu Romy Schneider. Prin splendoarea decorurilor, a locurilor în care s-a filmat, a costumelor, a distribuţiei şi a scenariului, Sissi este considerat unul dintre cele mai frumoase basme reale. Seara de sâmbătă se încheie cu o premieră: debutul, începând cu ora 22.00, a unui nou serial italian: Hotel Imperial. Pe parcursul a 12 episoade, urmărim poveştile surprinzătoare, misterele şi ciudăţeniile care se întâmplă sub acoperişul grandiosului edificiu, un simbol al luxului şi opulenţei.

Săptămâna se încheie cu filmele programate de TVR 2 la Duminica filmului românesc. Declaraţie de dragoste (13.10) şi Secretul lui Bachus (20.10), dar şi cu o minunată surpriză pentru copii, programată să înceapă la ora 17.10. Este vorba despre filmul de animaţie Frumoasa şi Bestia – un excelent basm care are în palmares două premii Oscar, 3 premii Globul de Aur şi 5 premii Grammy. Seara, de la 22.15, la Filmul de artă, actori de top precum Liam Neeson, Kim Basinger, Adrien Brody sau Mila Kunis vă aşteaptă să-i urmăriţi în: Dragoste la persoana a treiaun film cu trei poveşti de iubire din Paris, New York şi Roma.

 

 

Comentarii

comments

Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending