Connect with us

Emisiuni

TVR 2 dedica ”Duminica filmului romanesc” actorului Octavian Cotescu

Published

on

În 23 martie, TVR 2 aduce telespectatorilor două creaţii memorabile ale actorului Octavian Cotescu. Este vorba de spectacolul Minetti de Thomas Bernhard , un recital actoricesc inegelabil despre un destin ratat şi filmul Operaţiunea Monstrul, comedia în care artistul oferă încă o dovadă a talentului său extraordinar.

Aşadar, duminică, de la ora 14.10, este programat spectacolul Minetti de Thomas Bernhard, preluat de la Teatrul Mic din Bucureşti. Din distribuţie fac parte: Octavian Cotescu, Tatiana Iekel, Jean Lorin Florescu, Nicolae Ifrim, Ioana Pavelescu, Dinu Manolache, Constantin Dinescu, Dinu Ianculescu, Jana Gorea, Andrei Codarcea, Florin Vasiliu, Stamate Popescu, Doina Şerban, Nicolae Dinică şi alţii.

De la ora 20.10 este programată comedia Operaţiunea Monstrul, în regia lui: Manole Marcus, după un scenariu de Titus Popovici, cu: Octavian Cotescu, Marin Moraru, Toma Caragiu, Ovidiu Schumacher. Un grup de cinci bărbaţi, prieteni sau colegi de serviciu, pleacă fără ştirea nevestelor într-o expediţie în Deltă. La pescuit, respectiv la vânătoare, personajele ajung în situaţii dintre cele mai ridicole şi amuzante. Comicul de situaţii erupe în momentul în care, contrar uzanţelor vremii, Mateiaş, cel mai mic în ierarhie, prinde “Monstrul”.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending