Connect with us

Emisiuni

TVR 2: „Duelul pianelor”, în căutarea celor mai talentaţi interpreţi de karaoke

Avatar

Published

on

 

  • Cei mai talentaţi români au şansa să se alăture echipei Paulei sau a lui Ovi

 

  • Duminica, BiU, Antonio Passarelli, Kamara şi Analia Selis vin, de la ora 15.30, ca să se dueleze în note muzicale, la TVR 2. Despre simpaticul chef italian puţină lume ştie că este cântăreţ, dar şi că l-a cunoscut pe autorul melodiei „Caruso”

 

Mai sunt două ediţii din actualul sezon „Duelul pianelor”, dar deja au început pregătirile pentru emisiunea din toamnă, de pe TVR 2. În noul sezon, Paula şi Ovi îi vor în echipă pe cei pasionaţi de karaoke, aşa că au lansat invitaţia către toţi românii talentaţi. Pentru înscriere, trebuie doar să trimiţi un mesaj pe pagina de Facebook a emisiunii, unde să pui un filmuleţ cu tine făcând karaoke şi poţi avea şansa de a fi recrutat.

 

Surprizele se ţin lanţ şi în ediţia de duminică, 16 iulie 2017, a emisiunii-concurs „Duelul pianelor”, de pe TVR 2 şi TVRHD. De la ora 15.30, Paula Seling şi Ovi îşi invită telespectatorii să cunoască câteva dintre cele mai îndrăgite vedete ale showbizului autohton, venite de pe alte meleaguri. În echipa Paulei îi veţi recunoaşte pe Biu Marquetti şi Chef Antonio Passarelli, iar Ovi va trece probele competiţiei alături de invitaţii: Kamara şi Analia Selis. Arbitrul Adrian Enache va da, ca în fiecare ediţie, tonul probelor muzicale.

 

Puţină lume ştie că pentru Chef Antonio Passarelli muzica a fost prima şi marea dragoste, iar cunoscutul italian nu a putut să refuze invitaţia prietenilor săi la „Duelul pianelor”. Printre hit-urile interpretate de el s-a numărat şi „Caruso”, iar emoţia a fost deplină. „Am ales <Caruso> din două motive. În primul rând, pentru că de puţin timp s-a stins artistul Lucio Dalla, autorul melodiei, pe care eu am avut onoarea să-l cunosc. L-am întâlnit prin intermediul unui vechi prieten de-al lui, coleg în trupa cu care am cântat. Al doilea motiv ar fi acela că melodia are la bază un cântec napoletan, “Te voglio bene assai”. Eu sunt din sudul Italiei, iar dialectul acesta îmi este foarte drag”, a adăugat Chef-ul.

 

Probele emisiunii sunt adevărate teste de rezistenţă, iar pentru rubrica “Râsu-Plânsu”, proba secretă jurizată de Mihai Pocorschi, Analia Selis şi Biu Marquetti au avut mari dificultăţi. Ele au interpretat un cântec de leagă din ţara natală trecând prin toate stările: de la voioşie, la furie, şi de la deprimare, până la sadism. “Momentul a fost interesant şi m-a luat un pic pe nepregătite. Cred însă că am reuşit, mai ales că am ales un cântec atât de frumos. Am primit şi ajutor, la pian fiind colegului meu, Mariano Castro, un artist de Grammy”, a spus Analia.

 

Micii interpreţi vor face şi în această ediţie dovada talentului lor artistic. Eduard Ungureanu, susţinut de echipa Paulei şi Ilinca Dinu, încurajată de echipa lui Ovi, artişti în devenire, s-au luptat pentru un loc în marea Gală. Cine a ieşit învingător veţi afla duminică, 16 iulie, de la ora 15.30, la TVR 2 şi TVRHD.

 

Foto Credit: TVR

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

 

Comentarii

Emisiuni

“Măicuța” Magdalena Chihaia a câștigat a șasea ediție iUmor și merge în finală

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

”Am o curiozitate. Sunt ortodocși în sală?” A fost prima întrebare a Magdalenei Chihaia, o măicuță care a urcat pe scena iUmor și care a reușit să-i șocheze și pe jurați, dar și pe spectatori.

Dacă la început a uimit prin inocența ei, ulterior, sora Magdalena s-a dezbrăcat de tot. Și de smerenie, și de haine.

”Unii oameni spun că Dumnezeu îi iubește pe cei care merg la biserică. Dumnezeu îi iubește pe cei care stau la coadă la Sfânta Parascheva. Am fost și eu o femeie civilă cândva. Când m-a atins prima dată un bărbat mi-am dat seama că se pot face multe. Prima dată m-am rugat să termine mai repede. Apoi mi-am dat seama că bărbații n-au nevoie de rugăciuni pentru asta.”, a spus ea.

Iar șirul declarațiilor a continuat, spre deliciul juraților, care au fost șocați să o vadă…aproape dezvbrăcată.
https://www.youtube.com/watch?v=K3M5yUTENNE

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Vineri seara, tinerii continuă să impresioneze la Românii au Talent! Andra: ”Ați ridicat ștacheta!”

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Astăzi, de la ora 20:30, etapa preselecțiilor continuă la Românii au Talent, iar concurenții vor să demonstreze că munca și dăruirea lor merită să fie văzută și aplaudată. Și în cea de-a opta ediție, seara va fi de #un10perfect: de la voci neașteptate, la melodii cu un puternic impact emoțional, de la copii de 9 ani pasionați de haltere la mașini revoluționare, fiecare moment va fi de neuitat! 

Copiii vor fi, din nou, în centrul atenției! O puștoaică de 9 ani va transmite un mesaj către colegul ei de școală: ”Vezi că apar la TV! Toată lumea o să mă vadă și o să facă selfie cu mine” și apoi va îi va impresiona pe jurați cu pasiunea ei neașteptată, halterele: ”am 25 kilograme și fac genoflexiuni cu 45kg”.

La doar 12 ani, o tânără balerină va atrage atenția încă de la urcarea pe scenă: ”Ai o postură impecabilă”, va spune Mihai Petre. Ce va urma și ce o va face pe Andra să exclame: ”Ați ridicat ștacheta. Vă bucurați de copilărie prin atâta muncă”, aflăm în această seară!

Emoția va atinge cele mai înalte cote la momentul pregătit în amintirea celei care acum ”dansează printre îngeri”, Ema Neagu, concurentă în cel de-al nouălea sezon al emisiunii. Concurenta care va veni tocmai din Canada pentru a cânta o piesă special creată cu gândul la Ema îi va face pe jurați să-și amintească de performanța pe care au văzut-o în urmă cu un an: ”Ne-am amintit cu drag și durere de prezența ei. Ești o apariție care a răspândit multă emoție”, va spune Florin Călinescu.

”Un nou tip de entertainment”, așa cum îl va defini Andi Moisescu, își va face loc pe scenă: un moment de wrestling, la capătul căruia concurenții îi vor face o propunere inedită Andrei: ”Ai putea deveni prima femeie luptătoare de wrestling din România”. Cum va reacționa ea și cum va fi jurizat momentul, descoperim astăzi.

De la 20:30, nu ratați pe PRO TV, o nouă ediție Românii au talent, care va stârni reacții puternice și diverse, va aduce tehnici impecabile de magie și se va apropia de perfecțiune cu un nou golden buzz!

Românii au talent – #un10perfect

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Mihai Petre a apăsat aseară butonul auriu! Show-ul a fost din nou, lider de audienta!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

O nouă seară de vineri s-a încheiat, la finalul căreia concurenții au demonstrat că talentul, emoția și bucuria de a fi scenă sunt elementele care pot menține pozitivismul în jurul nostru. Laudele juraților au fost și de această dată la cote înalte: ”Mulțumesc pentru bucuria pe care mi-ați creat-o”, ”Nu am nicio îndoială că ești talentat”, ”Pentru mine este un dar rar și neprețuit ce ai făcut tu”, fiind doar câteva dintre reacțiile acestora.

 

Sara Ardeleanu, fetița de 10 ani, născută pe 10 martie care și-a început momentul cu o poveste emoționantă: ”Mă uitam la Românii au talent și am văzut o balerină, am zis că vreau și eu”, a reușit să-l facă pe Mihai Petre să apese butonul auriu. Cu lacrimi în ochi și cu mândria că a putut să o vadă dansând, acesta a afirmat: ”Sezonul acestea tu ești minunea mea. Mi s-a părut unul dintre cele mai frumoase momente de dans pe care le-am văzut vreodată”

 

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 16.3 puncte de rating și 43.9% share, cifre de peste 5 ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund care a obţinut numai 3.2 puncte de rating și 8.8% share. 

Peste 3.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:10, aproximativ 4 milioane de români au fost cu ochii pe noua ediție a show-ului.

 

Ansamblul folcloric ”Codrulețul”, Krzystof Maciej Kaczka, C.S. Shinobi, Nicolai Elistratov, Sabin Afilipoaei, Claudiu Macarie, Cveti & Jasi, Laura Muruzuc, Revolution Family, Radu Mateucă, Duo No Gravity, Natalia Tatarintseva, Tomer Dudai și Valentin Alexiu sunt cei care au obținut 3 sau 4 de DA și merg în următoarea etapă!

Vinerea viitoare, de la ora 20:30, noi concurenți vor demonstra că talentul lor merită o șansă pe scena Românii au talent!

 

Românii au talent – #un10perfect

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0