TVR 2: „Duelul pianelor”, momente unice pentru cea mai bună voce de karaoke - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

TVR 2: „Duelul pianelor”, momente unice pentru cea mai bună voce de karaoke

Published

on

Beyonce, Amy Winehouse, Elvis Presley, îndrăgite melodii româneşti şi chiar hituri Eurovision s-au numărat printre alegerile muzicale ale participanţilor la preselecţiile pentru cea mai bună voce de karaoke, organizate ieri la TVR.  Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Duelul pianelor” revine din toamnă cu surprize mari.

 

Paula şi Ovi Jacobsen, căpitanii competiţiei-muzicale, s-au întâlnit cu zeci de români talentaţi, cu vârste cuprinse  între 14 şi 65 de ani, care s-au străduit să-i convingă că merită un loc în echipele lor.
Emoţiile au fost mari, iar  atmosfera a fost destinsă de glumele „arbitrului” Adrian Enache, prezentatorul emisiunii „Duelul pianelor”, difuzata la TVR 2. 

 

„Cred că a fost o idee bună să aducem în emisiune talente noi, mai puţin cunoscute. Aşa am plecat la drum atât eu, cât şi Paula şi Adi Enache. Dacă pe aceşti candidaţi îi vom vedea pe scene mari, înseamnă că ne-am făcut datoria, iar publicul i-a cunoscut pentru prima dată la „Duelul pianelor”, a spus Ovi. „Nivelul a fost mult peste ceea ce ne-am aşteptat, iar unii concurenţi m-au impresionat. Cei mai buni vor fi cu siguranţă în echipele noastre din toamnă”, a adăugat artistul.

 

Preselecţiile au adus momente speciale,  iar cei prezenţi în studio au fost martorii unei variante inedite a unei melodii celebre. Îndrăgostită de jazz, o tânără de numai 16 ani, din Buzău, a ales un ritm nou pentru melodia, „Inimă nu fi de piatră”. „Varianta jazz nu a mai fost cântată până acum. Este ideea mea, la care am primit şi un pic de ajutor”, a mărturisit fata.
La şansa de a fi în emisiunea-concurs de pe TVR 2 a sperat şi un avocat. Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, acum pensionar, a venit din Ploieşti pentru a încânta juriul cu melodia lui Elvis Presley – „Can’t Help Falling In Love”. „Toate aşteptările mele din viaţă sunt aici, la Duelul pianelor”, a mărturisit el.

 

„Mă aşteptam să vină mulţi români talentaţi, dar am fost surprinsă de personalitate şi emoţia transmisă. Mă bucură să văd că se ridică voci de mare intensitate, iar emoţiile nu sunt pierdute de tot în muzică. Duelul cu Ovi nu va fi uşor, pentru că va trebui să ne „batem” pe concurenţi. De aici începe partea grea”, a spus Paula Seling.

 

Advertisement

Două luni ne mai despart de cel de-al treilea sezon „Duelul pianelor”, dar până atunci telespectatorii TVR 2 pot să-i revadă pe Paula, Ovi şi Adrian Enache în ediţiile sezonului doi. Duminică, 6 august, de la ora 15.30, „Duelul pianelor” a pregătit ediţia cu cea mai mare audienţă din sezonul trecut. Nu este de mirare, deoarece Adrian Enache a avut de arbitrat echipe redutabile, cu mult umor şi muzică bună. Paula Seling şi Ovi i-au avut invitaţi pe Mihai Trăistariu, Maria Constantin, Ana Maria Mirică şi Robert Turcescu. Alături de ei, în emisiune au participat şi doi mici artişti extrem de talentaţi: echipa Paulei l-a susţinut pe Rareş Florescu, iar cea a lui Ovi pe Denis Costea.

 

Foto Credit: TVR

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending