Connect with us

Emisiuni

TVR 2 prezinta o noua emisiune de weekend, „Puzzle – Week-End în 2”

Published

on

Reclame

În acest sfârşit de săptămână, TVR 2 aduce cel mai complex program de divertisment, "Puzzle – Week-End în 2" ce va fi difuzat în fiecare sâmbătă şi duminică la prânz.

În 22 şi 23 octombrie, de la ora 13.10, TVR 2 vă invită să urmăriţi un program inedit de divertisment. "Puzzle – Week-End în 2" promite să fie cel mai interesant magazin pentru sfârşitul de săptămână, cu informaţii dintre cele mai diverse pentru toate gusturile.

Prezentatorii Liza Sabău şi Victor Bucur (foto) vor aduce telespectatorilor un amalgam de informaţie din cele mai interesante programe ale postului TVR 2. Rubricile consacrate: Descurcă-te singur, Facem valuri, Adrenalitica, Cinema dreaming, Hobbyceiuri, Zona IT, Supravieţuitor în jungla urbană, Netropolis, Face toţi banii poartă numele unor emisiuni deja cunoscute ale TVR 2, dar şi a altor
producţii noi.

Aceste rubrici vor aduce informaţii suplimentare (de culise sau în avanpremieră) despre ce a fost sau ce va fi la TVR 2. Ele reprezintă un adevărat „puzzle” care va oferi publicului o imagine în ansamblu a ofertei postului TVR 2 în ceea ce priveşte principalele sale producţii. Nu pierdeţi din 22 octombrie, "Puzzle – Week-End în 2", un program special cu multă adrenalină, muzică şi informaţie pentru toţi.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending