TVR 2 revine pe piata media romaneasca in format de post generalist

0
721

Incepand de luni, 3 februarie, TVR 2 va fi receptionat din nou la nivel national si pe tronsonul orar 16.30 – 18.30.

Timp de doi ani, TVR 2 a emis in acest tronson orar doar in judetele din sudul tarii, emisia sa fiind intrerupta in restul teritoriului pentru a fi difuzate programele studiourilor teritoriale.

Dupa lansarea TVR 3, TVR 2 redevine un canal cu emisie nationala, iar programele sale pot fi receptionate timp de 24 de ore. Postul TVR 3 a fost gandit tocmai pentru a prelua informatiile cu caracter regional si a oferi telespectatorilor un concept unitar al programelor studiourilor teritoriale.

“Este un moment important pentru TVR 2, in contextul in care recuperam unul dintre cele mai vizionate tronsoane: accesul in prime time. Cele mai importante tronsoane pentru un post de televiziune raman accesul si prime time-ul, adica perioada de emisie dintre orele 17.00 si 22.30”, declara Razvan Nicolescu, director TVR 2.
Studiourile teritoriale vor avea emisie proprie terestra pe emitatoarele locale si pe satelit, iar emisia TVR Targu Mures va fi doar pe emitatorul local.

In perioada in care studiourile teritoriale nu au program se va difuza un semnal de tip “CARUSEL” care va contine in acelasi ecran TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Cultural, TVR Info si TVR HD.
Masura ca TVR 2 sa nu mai fie splitat face parte din strategia TVR de consolidare a programelor pe care Televiziunea Romana le ofera telespectatorilor prin cele sase posturi – TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Cultural, TVR INFO si TVR International. Fiecare canal are la baza un concept, astfel incat, prin gama variata de produse, televiziunea publica sa raspunda cerintelor tuturor romanilor.

Comentarii