Connect with us

A-Z NEWS

Noul canal al Televiziunii Publice, TVR 3, emite din toamna!

Published

on

TVR 3, post generalist centrat pe reflectarea evenimentelor de interes regional, se va lansa cel mai probabil pe 1 octombrie, cu o investiţie de circa 480.000 de euro, noul canal urmând să fie retransmis în regim „must carry”, a declarat  coordonatorul proiectului, Mura Frânculescu.

TVR3 se va lansa la circa şapte luni de când a primit licenţă audiovizuală de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), coordonatorul proiectului promiţând că noul post din portofoliul Televiziunii Publice va fi o „premieră” în audiovizualul românesc, fiind comparabil cu televiziunea France 3.

TVR3 va fi o televiziune unde se vor reflecta informaţii din comunităţile regionale şi locale, care va emite 24 din 24, şapte zile pe săptămână. Televiziunea se va bate în audienţă cu posturile generaliste de pe piaţă. Deşi nu şi-a propus nişte ţinte precise în materie de audienţe, Mura Frânculescu consideră că va exista „curiozitate” din partea publicului, primele analize în termeni de rating şi share urmând să se facă după circa trei-patru luni, când postul va fi poziţionat pe piaţă.

Televiziunea va emite pe satelit, va avea o acoperire naţională şi va reuni toate producţiile din teritoriu ale studiourilor regionale ale Societăţii Române de Televiziune (SRTv), respectiv TVR Iaşi, TVR Craiova, TVR Timişoara, TVR Cluj şi TVR Târgu Mureş – care vor emite împreună într-o primă fază -, dar şi TVR Bucureşti, post regional care a primit licenţă de la CNA pe 22 aprilie. [nextpage]

TVR3 se va lansa cel mai probabil pe 1 octombrie, printr-o campanie simultană care va cuprinde evenimente transmise de la studiourile teritoriale şi transmisiuni în direct pe TVR 1. „Există o campanie de marketing pentru 1 octombrie, zilele acestea se definitivează şi încep şi procedurile legale.

Vom face lansări simultane de la studiourile teritoriale, va exista o lansare şi la Bucureşti, însă nu vreau să punem accentul pe Bucureşti pentru că nu este o televiziune de Bucureşti, este o televiziune naţională”, a declarat Mura Frânculescu, care este decisă să candideze pentru postul de director al TVR3, atunci când acesta va fi scos la concurs.

Sursa: Mediafax

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending