Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Tvr 3 este cel mai important proiect al Televiziunii Romane dupa lansarea TVR Cultural, a declarat Alexandru Sassu, PDG (presedinte- director general) al TVR, intr-o conferinta de presa.

Noul post al Televiziunii Romane se lanseaza maine la ora 20. Sassu a spus ca TVR 3 este un proiect la care s-a muncit foarte mult iar resursele pentru acest canal vor fi aceleasi de care dispune televiziunea publica. TVR 3 este o televiziune generalista care reflecta zona regionala a tarii .

TVR 3 va emite 24 din 24 emisiunii produse de studiourile teritoriale din tara : Craiova, Timisoara, Cluj, Iasi si Targu Mures. Astazi la conferinta de presa au fost prezentii directorii studiourilor teritoriale TVR dar si coorodonatorul proiectului TVR 3 care se vrea o premiera in romania.

PDG al TVR, Alexandru Sassu a mentionat ca si televiziunea franceza are un canal care reflecta problemele si evenimetele comunitatii regionale care este iubit de public , deoarece evidentiaza si provinicia, a explicat Sassu .

TVR 3 va emite incepand cu data de 10 octombrie de la ora  20 . Transmisiunea v-a incepe cu un filmulet de promovare a studiourilor teritoriale apoi va difuza in direct emisiunea O data-n viata, preluare de la TVR 1

[starrating template_id=4 rows=20 column=’votes’ rating_stars=’starscape’ rating_size=’24’ review_stars=’pumpkin’ review_size=’24’ rating_thumb_size=’24’]Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Facebook

IN Trending