Connect with us

Life Style

TVR 3 s-a lansat ! Vineri 10 octombrie, "3" a prins glas si culoare ! Mai bine impreuna de acum inainte!

Published

on

Reclame
TVR 3 a debutat pe micile ecrane!  TVR 3 este o premieră în audiovizualul românesc: primul post naţional dedicat vieţii comunităţilor locale! Lansarea noului post a avut loc în direct, la emisiunea „O dată-n viaţă”, emisiune transmisă simultan de TVR 3 şi TVR 1!
TVR 3 propune o grilă dinamică şi diversă, care va reflecta evenimentele regionale. 
Grila TVR 3 este formată din producţii ale studiourilor teritoriale TVR Iaşi, TVR Craiova, TVR Cluj, TVR Timişoara, TVR Târgu Mureş, în timp ce partea de sud a ţării va fi acoperită de producţii realizate de studioul central.
VEZI MATERIAL PROMO TVR 3 http://tvr.ro/articol.php?id=48277&c=47
Lansarea TVR3 – un spectacol de excepţie! Emisiunea „O dată-n viaţă” a adus aproape de dumneavoastră oamenii care vor lucra zi de zi pentru a vă face cunoscute evenimentele comunităţii în care trăiţi.       

Spectacolul a fost total. Invitaţii principali: realizatorii, prezentatorii, pe scurt ECHIPELE studiourilor teritoriale care vă vor aduce zi de zi în case TVR3! Fiecare echipă a avut câte un reprezentant alături de orchestra „Lăutarii din Chişinău”, condusă de Nicolae Botgros. Trăiţi alături de noi spectacolul lansării TVR3! http://tvr.ro/articol.php?id=48280&c=411

SITE TVR 3: www.tvr3.ro [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2hwZTUWeNLA]

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending