Connect with us

Life Style

TVR 3 se lansează la O dată-n viaţă! Mai bine impreuna …..

Published

on

 

10 octombrie 2008, ora 20.00! TVR 3 debutează pe micile ecrane. O premieră în audiovizualul românesc: primul post naţional dedicat vieţii comunităţilor locale.

Lansarea noului post are loc în direct, la O dată-n viaţă, emisiune transmisă simultan de TVR 3 şi TVR 1! Echipele studiourilor teritoriale ale TVR vor fi în platou alături de gazda lor, Iuliana Tudor, şi îi vor susţine pe concurenţi. Pe parcursul emisiunii, directorii de la TVR Timişoara, TVR Craiova, TVR Cluj, TVR Iaşi şi TVR Târgu Mureş vor veni cu informaţii noi despre programele pe care studiourile le vor produce pentru TVR 3.
TVR 3 propune o grilă dinamică şi diversă, care va reflecta evenimentele regionale. Grila TVR 3 este formată din producţii ale studiourilor teritoriale TVR Iaşi, TVR Craiova, TVR Cluj, TVR Timişoara, TVR Târgu Mureş, în timp ce partea de sud a ţării va fi acoperită de producţii realizate de studioul central.
„Una dintre intenţiile Televiziunii publice este descentralizarea, mutarea deciziei aproape de cei pentru care creăm programele. Oamenii au nevoie de mai multă informaţie la nivel local şi regional. Cei de la oraş au nevoie să ştie cum trăiesc cei de la sat şi invers. Vorbim despre actori, dar nu ştim decât ceea ce se întâmplă pe scena teatrului apropiat nouă, vorbim despre muzică şi nu ştim cu adevărat ce talente avem în ţară. În epoca informaţiei nu ştim din păcate decât foarte puţin din modul în care se derulează viaţa într-o comunitate din România. De aceea, avem nevoie de TVR 3, care se doreşte a fi o legătură mai puternică între cetăţenii României”, declară Alexandru Sassu, preşedintele-director general al TVR”.
În timpul săptămânii, postul TVR 3 oferă atât programe informative inedite, care compun România comunităţilor locale, cât şi programe utilitare şi de divertisment, care arată o Românie a tradiţiilor, a tipicurilor zonale. În weekend, telespectatorii sunt provocaţi la relaxare, prin emisiuni pentru copii, de divertisment, spectacole, concerte, filme, reportaje de călătorie etc., toate aducând în atenţie specificul unei zone. Pentru asta, aceeaşi emisiune va fi produsă de fiecare studiou. De exemplu, toate studiourile teritoriale produc şi prezintă Lumea satului sau Impact, Hai la primărie!, E bine să ştii! etc.

TVR 3 are şi programe dedicate minoritaţilor naţionale. TVR 3 difuzează şi producţii în limba minorităţilor naţionale, altele decât maghiară şi germană, subtitrarea fiind în limba română. Telespectatorii vor putea urmări emisiunea dedicată minorităţilor naţionale, Toţi împreună, prezentată de luni până vineri, în intervalul orar 10.30 – 12.00.

„Există un mare interes din partea publicului faţă TVR 3. Acest lucru ne face să credem că am luat decizia corectă atunci când am început acest proiect. Oamenii au nevoie de punţi de comunicare din ce în ce mai solide. Comunităţile locale au nevoie să se cunoască, să comunice între ele şi să transmită nevoile lor la nivel central”, declară Mura Frînculescu, coordonatorul TVR 3.
TVR 3 este cel de-al cincilea post pe care Televiziunea Română îl oferă telespectatorilor, după TVR 1, TVR 2, TVR Cultural şi TVR Internaţional, reuşind astfel să îşi îndeplinească, încă o dată, misiunea de televiziune publică menită să răspundă nevoilor şi aşteptărilor telespectatorilor.
TVR 3 este un post de interes public şi va fi preluat de operatorii de cablu în regim de „must carry”. Ca şi celalte posturi ale SRTv, TVR 3 va fi transmis pe satelitul Eutelsat W2/16 grade E.

Dietlinde Dinesz, director TVR Timişoara: „Ştiri, reportaje, întâmplări din Banat. Toate se vor vedea şi în cele mai îndepărtate oraşe şi cătune din ţară. Cu siguranţă, acesta este lucrul care ne bucură cel mai mult, că poveştile şi imaginile noastre vor fi cunoscute de românii din întreaga ţară. Şi ne mai bucură ceva. Că intrăm în competiţie cu ceilalţi colegi de la studiourile teritoriale. Că vom fi obligaţi să fim mai buni, să ne imaginăm subiecte puternice. Telespectatorii bănăţeni ne aşteaptă deja cu drag, mai ales pentru că vom apărea în violet… Pornind de la culoarea siglei TVR 3, am promis că de acum încolo vom fi recunoscuţi peste tot unde vom fi după culoarea primului nostru canal propriu.”

Vasile Arhire, director TVR Iaşi: „Pentru noi revenirea în atenţia publicului din întreaga ţară este un pariu. Un pariu pe care ni l-am asumat şi pe care l-am pregătit în cele mai mici amănunte, începând de la structura programelor, la scenografie, grafică etc. Pregătim emisiuni interesante, care să aducă în prim-plan valorile din regiune cu care să captivăm însă telespectatorii din alte zone.”

Romeo Couţi, director TVR Cluj: „Rămâne în urmă o etapă, care a funcţionat mai bine de opt ani şi care, în opinia mea, nu mai corespundea nevoilor actuale de informare regională. TVR 3 înseamnă pentru TVR Cluj o reorganizare semnificativă a fluxului de producţie tv, a alocării resurselor umane. Proiectul reprezintă o etapă nouă şi modernă în ceea ce priveşte evoluţia studiourilor teritoriale. Sper ca TVR 3 să devină o componentă importantă a postului public de televiziune, să fie o «televiziune a regiunilor» în care viaţa socială, politică şi culturală a acestora să se reflecte cât mai fidel pe acest nou canal. Sunt convins că TVR 3 va fi unul dintre proiectele de succes ale Televiziunii Române.”

Traian Bărbulescu, director TVR Craiova: „Identitatea unui studiou teritorial este dată de cei cărora ne adresăm: telespectatorii. În acelaşi timp, însă, impunerea identităţii este creată de valoarea producţiei editoriale, artistice şi tehnice, de spaţiile regionale în care producem, însumate într-o ţară. TVR 3 înseamnă şansa realizatorilor, împreună cu echipa, de a-şi demonstra profesionalismul. Pentru TVR Craiova, TVR 3 depăşeşte stadiul provocării prin certitudine.”

Ioan Ceauşescu, coordonator TVR Târgu Mureş: „Lansarea TVR 3 reprezintă o provocare şi pentru cel mai tânăr studiou teritorial, TVR Târgu Mureş. Echipa TVR Târgu Mureş va fi prezentă în câteva emisiuni din grila TVR 3. E vorba, în primul rând, de programele pentru minorităţi, dar nu numai. Redacţia emisiunilor în limba română va realiza lunar două reportaje pentru emisiunea Dincoace şi dincolo de graniţă, care vor fi difuzate în spaţiul alocat TVR Cluj. De asemenea, de câte ori vom avea ocazia, vom propune diverse emisiuni, în special înregistrări sau transmisiuni directe ale unor spectacole sau concerte.”

Sursa:  www.tvr.ro, www.tvr3.ro

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Life Style

Ce premii poate sa castige un studio de videochat din Romania? Apreciere la nivel international!

Published

on

 

Industria videochatului, desi este reglementata legislativ la noi in tara inca din anii 2000, continua sa fie in Romania un subiect tabu. Acest lucru este cauzat in primul rand de lipsa unor informatii reale, romanii lasandu-se influentati in general de zvonuri false care circula despre acest domeniu de activitate.

Astfel, modelele care lucreaza la un studio de videochat din Romania sunt deseori asociate cu damele de companie, dar aceasta este o conceptie total eronata, diferenta fiind una majora: modelele de videochat nu ofera servicii sexuale, ci doar companie virtuala barbatilor de pe Internet.

Aceasta companie se poate concretiza fie in discutii obisnuite despre diverse subiecte si pasiuni (muzica, filme, sport, povesti de viata etc.), fie in discutii mai incitante, cum ar fi marturisirea anumitor frustrari sau fantezii sexuale. Modelul, la alegerea sa, poate recurge sau nu la nuditate pentru a stimula partenerul de chat, insa nicio discutie nu se finalizeaza printr-un act sexual in sine. „Sa lucrezi la un studio de videochat este ca si cum ai fi un psihoterapeut, deoarece asculti tot felul de povesti de la diversi barbati, incercand sa-i intelegi”, marturiseste Anya, 25 de ani, model la Studio20.

Asadar, putem spune ca videochatul este deseori judecat gresit de catre cei din jur, desconsiderand meseria de model. In realitate, insa, un studio de videochat de top, precum este Studio20 la noi in tara, iti poate oferi o adevarata cariera in domeniu nu doar prin prisma veniturilor fabuloase, ci si prin faptul ca lucrand aici te poti bucura de faima si apreciere internationala.

Putine persoane din afara domeniului stiu ca Studio20 este un studio de videochat autohton premiat la nivel international pentru profesionalism si standarde de inalta calitate a conditiilor de lucru oferite. Astfel, acest studio de videochat detine in palmares trofee importante, precum: Live Cam Studio of the Year, Best Emerging Studio, Best Cam Studio, Best Global Live Cam Studio etc. In plus, multe dintre modelele de la Studio20 sunt castigatoare multiple a diverse titluri: Best Model, Best Emerging Model, Best Smile, Best Non-Adult Model, Best Fetish Model, Best Entertainer etc.

Aceste premii, la care aspira orice studio de videochat cu pretentii, sunt oferite in cadrul unor competitii de referinta in industria divertismentului pentru adulti, recunoscute la nivel internationl. Este vorba de competitii care se tin anual in Statele Unite ale Americii sau in Europa, cum ar fi:  Premiile GFY, Premiile YNOT, Premiile LalExpo, AW Awards sau XBIZ Awards.

Studio20 a castigat in repetate randuri titlul de „Cel mai bun studio de videochat”, aceasta fiind o performanta fara precedent in industria videochatului din Romania. Asadar, pentru aceia care cred ca videochatul nu este o activitate serioasa, e bine de stiu faptul ca Studio20 este un studio de videochat care s-a remarcat la nivel mondial prin activitatea sa si a propulsat numeroase modele pe culmile succesului global. In realitate, meseria de model de videochat este o meserie la fel de serioasa ca oricare alta, putand sa faci o cariera fulminanta in acest domeniu, la care multe femei viseaza, si sa te afirmi pe plan international.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Preferințele Deliei în materie de manichiură

Published

on

 

Mereu în centrul atenției și obișnuită să întoarcă privirile oriunde s-ar afla, Delia s-a remarcat de-a lungul timpului printr-un look nonconformist, dar impecabil. De la make-up și hair, până la stilul vestimentar ales și parfumul pe care îl poartă, artista exprimă feminitate, siguranță și foarte mult sex appeal.

O atenție deosebită o acordă manichiurii și, începând cu această lună, Cupio este „responsabilul” de culorile seducătoare ale manichiurii Deliei. „Mâinile mele sunt mereu în centrul atenției, fie că sunt pe scenă, la televizor sau când cunosc oameni noi. Am curaj să ies din tipare și când vine vorba despre manichiură, iar produsele Cupio m-au convins prin culori senzaționale și rezistență în timp”, a declarat artista.

La rândul lor, reprezentanții Cupio spun că personalitatea artistei a fost cea care i-a convins că ea este cea mai potrivită să le pună brandul în valoare. „O admirăm foarte mult, este optimistă, glumeață, naturală, dar nu ai cum să nu observi că este și foarte îndrăzneață. Credem că fiecare clientă poate regăsi în Delia un model de urmat, nu doar în privința manichiurii, ci a întregului ei fel de a fi”, a declarat Răzvan Ștefănescu, fondator Cupio.

Gama Cupio To Go! este una de top, foarte populară în rândul profesioniștilor, care numără peste 300 de nuanțe. Orice femeie, oricât de pretențioasă ar fi atunci când vine vorba de manichiură, poate alege dintr-o varietate foarte generoasă de culori mate, glossy, thermo, chameleon sau metalice. Ojele semipermanente Cupio To Go! sunt de calitate superioară, asigură acoperirea perfectă atât a unghiilor naturale, cât și a celor artificiale, sunt ușor de aplicat și rezistă până la 3 – 4 săptămâni.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Cum sa porti rochii ieftine negre in 3 combinatii reusite 

Published

on

 

Negrul ramane la moda si in toamna acestui an, mai ales cand vine vorba de vestimentatie. Daca esti adepta stilului elegant sau te regasesti in stilul smart casual si iti place sa porti negru, mizeaza pe rochii ieftine in aceasta culoare misterioasa, care sa iti puna in evidenta formele. Pentru a fi sigura ca nu dai gres in privinta combinatiilor, iata 3 idei ingenioase de tinute in clasicul negru!

 

All black, tinuta salvatoare

Daca pana acum te-ai ferit sa imbraci o tinuta all black de teama ca vei fi mult prea sobra, a venit momentul sa iti schimbi stilul! Uita de mitul conform caruia tinutele all black sunt destinate exclusiv evenimentelor triste si include pe lista ta rochii ieftine negre pe care sa le combini cu accesorii de aceeasi culoare. O tinuta all black poate fi o idee excelenta pentru seara, cand vrei sa te simti confortabil si nu poti renunta la eleganta. Combina o rochie neagra din dantela cu o pereche de pantofi stiletto din catifea cu toc gros si o geanta de umar cu lant cu insertii metalice. Sparge monotonia tinutei cu accesorii pretioase in nuante metalice. Daca nu te regasesti in stilul elegant, arata-ti personalitatea intr-o tinuta rebela. Combina o rochie simpla neagra cu o pereche de botine fara toc si dressuri mate. Poarta pe deasupra o jacheta biker, cu tinte si insertii metalice.

 

Un strop de culoare pentru efect

Cand vrei sa evidentiezi frumusetea unor rochii ieftine negre, mizeaza pe un contrast care sa te avantajeze. Spre exemplu, pentru o tinuta office, combina rochii ieftine in care te simti lejer cu un sacou cu imprimeuri florale, alaturi de o pereche de pantofi din piele lacuita de culoare rosie si o pereche de cercei in aceeasi nuanta pasionala. In schimb, daca nu esti adepta imprimeurilor, chiar si in timpul zilei, opteaza pentru varianta uni, mai rafinata. Combina o rochie simpla dreapta cu un sacou cambrat ultraviolet si o pereche de pantofi in aceeasi nuanta. Adauga tinutei o geanta argintie si vei straluci cu adevarat in orice incapere.

 

Simplitate in negru

Cu siguranta exista anumite zile in care preferi sa dai eleganta pantofilor cu toc in schimbul confortului oferit de o pereche de balerini. Si pentru ca toamna aceasta sunt la mare cautare, alege sa ii combini cu rochii ieftine mai groase, in care sa nu resimti frigul. O idee excelenta de tinuta relaxata este aceea in care porti o camasa mustar cu guler pe dedesubtul unei rochii de culoare neagra in combinatie cu o pereche de balerini mustar cu funda supradimensionata si o geanta de umar animal print. In zilele friguroase, poti schimba balerinii cu cizme din piele intoarsa in nuanta nude. Ia cu tine un cardigan cafeniu care sa iti tina de cald.

Si tu poti straluci in negru daca alegi rochii ieftine de calitate! Mondris.ro iti sta la dispozitie cu cele mai noi modele, concepute dupa ultimele tendinte ale modei, in care sa te simti frumoasa cu orice ocazie!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending