4 Martie. Revista Presei Media - TVR a fost amendata de CNA cu 70.000 de lei. Mihai Radulescu il ataca dur pe Stelian Tanase - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

4 Martie. Revista Presei Media – TVR a fost amendata de CNA cu 70.000 de lei. Mihai Radulescu il ataca dur pe Stelian Tanase

Published

on

Radar de Media va prezinta cele mai importante stiri intr-o revista a presei media (RPM)

TVR, amendat cu 70.000 de lei de CNA pentru doua emisiuni si un documentar

Societatea Romana de Televiziune (TVR) a primit o amenda din partea CNA in valoare de 70.000 de lei din cauza unui documentar “Mostenirea clandestina”, al Monicai Ghiurco, scos de Stelian Tanase de pe post.

Nu s-a monitorizat in acea saptamana postul din motive tehnice. Dar va putem pune la dispozitie copia playlist-ului”, a declarat Irina Radu, producator general la TVR

 

 

Jurnalistul Mihai Radulescu il face praf pe Stelian Tanase. Vezi de ce este acuzat directorul TVR!

Jurnalistul si realizatorul TVR Mihai Radulescu il acuza public pe directorul interimar al TVR de: ”Folosirea abuzivă a resurselor materiale şi umane” ale instituţiei, “incompetenţa sau neglijenţă în serviciu”, “emiterea de acte administrative sau de altă natură care servesc interese de grup sau clientelare”.

Advertisement

Toate aceste acuze au fost transmise la Comisiile de cultura din Senat si Camera Deputatilor, precum si la CNA.

 

 

Gala Premiilor Oscar – cea mai buna audienta din ultimii 10 ani

A 86-a editie a decernarii premiilor Oscar de anul acesta a obtinut cea mai mare audienta din ultimii 10 ani, peste 43 de milioane de telespectatori urmarind Gala.

Prezentatoarea de televiziune Ellen DeGeneres, a fost gazda celei de-a 86-a Gala a Premiilor Oscar de anul acesta, care a adus audiente record, devenind cea mai urmarita emisiune de divertisment din ultimii 10 ani.

 

 

Advertisement

Judetul Harghita ar putea ramane fara presa in limba romana

Singurul ziar editat în limba română din județul Harghita, “Informația Harghitei”, riscă să-și înceteze apariția din cauza dificultăților financiare, toate demersurile întreprinse pentru salvarea publicației soldându-se cu eșecuri.

Astfel, cei aproape 40.000 de români care trăiesc în județul situat în inima țării nu vor mai avea acces la informație locală, iar consecințele unui asemenea fapt nu sunt conștientizate de cei care ar putea veni în ajutorul lor.

 

 

Topul celor mai vandute ziare din Romania: Tabloidele ocupa locul 1 in preferintele romanilor

Potrivit Biroului Roman de Audit Transmedia, tabloidele raman cele mai vandute ziare din Romania. Cu toate acestea in ultimul trimestru al anului trecut, toate publicatiile au inregistrat scaderi fata de aceeasi perioada a anului 2012.

Cel mai vandut ziar din Romania ramane Click!, cu peste 125.000 de exemplare pe aparitie. Dupa cum se poate vedea si in tabelul de mai jos, fata de anii trecuti acesta se afla in scadere.

Advertisement

 

 

ActiveWatch nu sprijină introducerea delay-ului în legislația audiovizuală

Proiectul de Decizie de modificare și completare a Codului de reglementare a conținutului audiovizual are in vedere introducerea mecanismului delay în legislația audiovizuală a stârnit controverse

ActiveWatch a trimis membrilor CNA o scrisoare deschisă prin care își susține punctul de vedere cu o serie argumente.

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014.

Gala Premiilor Radar de Media va avea loc în data de 19 martie 2014, la Ambasad’Or Events & Leisure.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending