Connect with us

ALL MEDIA

TVR a stabilit un buget de aproximativ 200.000 de euro pentru participarea la Eurovision 2013

Published

on

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat participarea Televiziunii Române la concursul Eurovision 2013, care se va desfăşura în luna mai, la Malmo, în Suedia, având drept condiţie ca suma maximă alocată să fie de 200.000 de euro, scrie Mediafax. 

Dan Manoliu, redactorul-şef al Redacţiei Divertisment din TVR, a fost desemnat să se ocupe de organizarea participării României la ediţia din acest an a concursului Eurovision, care se va desfăşura la Malmo, în Suedia, pe 14, 16 şi 18 mai.

Reprezentanţii TVR au mai spus că perioada în care va fi organizată competiţia naţională Eurovision va fi anunţată în curând.

Suma stabilită de TVR pentru participarea la Eurovision 2013 este similară cu cea alocată pentru participarea României la ediţia din 2012 a concursului. În 11 ianuarie 2012, surse din TVR declarau pentru MEDIAFAX că Televiziunea Română a stabilit un buget de circa 200.000 de euro pentru participarea la Eurovision 2012.

Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune (SRTv) a aprobat, în şedinţa din 28 noiembrie 2012, participarea Televiziunii Române la concursul Eurovision 2013, care se va desfăşura la Malmo, în Suedia. Hotărârea a fost adoptată cu unanimitate de voturi de membrii CA prezenţi la şedinţa respectivă, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX la momentul respectiv.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending