Connect with us

Evenimente

TVR aduce bucureştenilor EURO 2012 live în Centrul Vechi

Published

on

Începând de azi, întregul eveniment va putea fi urmărit de publicul larg pe un ecran de 20 mp amplasat în Piaţa Sf. Anton din Centrul Vechi.

Bucureşteni, haideţi la meci în Centrul Vechi! De astăzi, TVR şi Primăria Generală a Municipiului Bucureşti v-au pregătit Zona Suporterilor EURO 2012 în Centrul Vechi. Sunteţi invitaţi să urmăriţi toate cele 31 de meciuri de la EURO 2012, în direct, pe un ecran gigant, în Piaţa Sf. Anton din Centrul Vechi. Intrarea este liberă.

Începem pe 8 iunie, de la ora 18.00, cu Festivitatea de Deschidere EURO 2012 şi continuăm cu meciurile Polonia – Grecia (ora 19.00) şi Rusia – Cehia (ora 21.45). Programul complet al Campionatului European din Polonia şi Ucraina îl găsiţi pe http://euro2012.tvrinfo.ro.

Anunţaţi-vă prietenii şi haideţi să urmărim împreună cel mai frumos spectacol fotbalistic al anului! EURO 2012 se vede LIVE în Bucureşti, doar cu TVR, în Piaţa Sf. Anton (în spatele Hanului lui Manuc).

Din 8 iunie, TVR este gazda celui mai important eveniment fotbalistic al anului: pentru cei care nu ajung în Centrul Vechi, EURO 2012 va putea fi văzut integral la TVR: în direct la TVR 1, TVR HD şi la TVR 2 înregistrat, precum şi pe site-ul dedicat competiţiei, euro2012.tvrinfo.ro, care transmite live toate meciurile.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau