Connect with us

ALL MEDIA

TVR Cultural propune talk-show-uri noi, teatru tv, concerte de excepţie şi documentare în grila de toamnă

Avatar

Published

on

Grila de toamnă a postului TVR Cultural, care începe pe 11 octombrie, propune producţii şi formate noi şi readuce în prim-plan emisiuni consacrate, precum Teatrul tv (Teatru pentru toţi) şi Memorialul Durerii.

Printre noile emisiuni din grila TVR Cultural se numără: Rezistenţa prin cultură şi Săptămâna culturală, iar din vechea grilă sunt păstrate mai multe emisiuni, cum ar fi Literatura de azi şi Înapoi la argument, Tichia de mărgăritar, Profil,poveste,personaj, La porţile Ceriului, 1001 poveşti .

În rândurile următoare, sunt listate emisiunile ce urmează să fie difuzate pe TVR Cultural în perioada 11-17 octombrie.

Luni, 11 octombrie, ora 19.30 Tichia de mărgăritar

Emisiunea prezentată de criticul Alex Ştefănescu se află la cel de-al doilea sezon. Datorită

interesului de care s-a bucurat, Tichia de mărgăritar are o durată mai mare, de 20 minute.

Literatura de azi , luni, 11 octombrie, ora 21.30

Criticul literar şi moderatorul Daniel Cristea – Enache revine cu un format nou, tema emisiunii fiind prezentată în două părţi, iar emisia va fi de 50 de minute. Invitaţii primei ediţii sunt prozatorii Ioan Groşan şi Radu Pavel Gheo.

Memorialul Durerii , luni, 11 octombrie,  ora 22.30

TVR Cultural va difuza noi episoade din colecţia Memorialul Durerii. Serialul prezintă portretele unor personalităţi care au rezistat prin cultură în perioada comunistă. Primul episod din noua serie va fi Cardinalul Iuliu Hossu.

Rezistenţa prin cultură, marţi, ora 21.30

Rezistenţa prin cultură este o  emisiune nouă, prezentată de istoricul Stejărel Olaru, cu valoare de  exerciţiu de înţelegere a dramei prin care a trecut cultura română sub regimul totalitar. Primul episod – Lucian Blaga – La cumpăna  vremuriloreste  semnat  de  realizatorul Vasile Alecu. Moderatorul va avea de fiecare dată câte un invitat în studio, primul fiind criticul Alex Ştefănescu .

Teatrul pentru toţiUnde-i revolverul?”,  marţi, 12 octombrie,  ora 22.30

În fiecare seară de marţi, după mai bine de 10 ani, Televiziunea Română reia tradiţia montărilor proprii. Prima reprezentaţie a proiectului Teatrul pentru toţi, produs de Ruxandra Ţuchel şi Zoe Bălan va fi o premieră: “Unde-i revolverul?” de Georgy Gabor, în traducerea lui Zeno Fodor, pe muzica lui Nicu Alifantis. Regia este semnată de Mircea Cornişteanu, iar  distribuţia îi include pe Horaţiu Mălăele, Valer  Dela Keza, Sorin Leoveanu, Angel Rababoc.

Clasa de film, miercuri, 13 octombrie, ora 21.30

Tot o noutate în grilă este Clasa de film, emisiune moderată de prof.univ.dr. Laurenţiu Damian, în fiecare miercuri, cu discuţii în platou şi vizionare de film. Prima ediţie o are ca invitată pe actriţa  Cătălina Mustaţă, care va discuta cu moderatorul despre filmul studenţesc al anilor ’80. Punctul de plecare al dezbaterii este  filmul “Netsuke”, regizat de  Iuliana Constantinescu.

Înapoi la argument , joi, 14 octombrie, ora 21.30

Horia Roman-Patapievici revine cu invitaţi de marcă din cultura română într-o nouă serie Înapoi la argument . Invitata primei ediţii din această toamnă este fiica lui Lucian Blaga, Dorly Blaga.

Săptămâna culturală cu Ioana Drăgan, în fiecare vineri, ora 13.00

O altă emisiune nouă, Săptămâna culturală, aduce în atenţia publicului un talk-show cultural. Scriitoarea, realizatoarea tv şi jurnalista Ioana Drăgan  va modera în fiecare vineri o dezbatere  din perspectivă analitică a principalelor evenimente culturale româneşti şi internaţionale din săptămâna respectivă.

Filme eveniment, cu Radu F. Alexandru, vineri 14 octombrie, ora 22.30

Scriitorul Radu F. Alexandru va prezenta în fiecare vineri o producţie cinematografică de excepţie. În această vineri, este vorba despre filmul  Trandafirul roşu din Cairo  (THE PURPLE ROSE OF CAIRO – SUA, 1985), regizat de  Woody Allen , din dictribuţie făcând parte Mia Farrow, Jeff Daniels şi Danny Aiello.

Seria de documentare despre datini şi obiceiuri, sâmbăta, ora 12.00

Documentarele de sâmbătă  sunt dedicate ritualurilor şi tradiţiilor din diferite zone ale ţării- obiceiuri legate de nunţi, de botez, ritualuri de înmormântare. Documentarele sunt semnate de către realizatorii Ion Filip, Petre Rusu Cristina Struteanu. În această primă serie sunt programate filmele  “Pe Argeş în gios” şi “Rânduiala. Pricesne, pomeni şi pomeniri în Ardeal, la Năsăud”.

Oraşul de buzunar, sâmbătă, 16 octombrie, ora 19.00

Oraşul de buzunar  este o altă noutate în grilă şi va fi prezentată de Ana – Maria Munteanu şi Alex Săndulache. Emisiunea propune “vizitarea” unui oraş în care personaje principale sunt scriitorii, plasticienii, actorii sau muzicienii.

Primii invitaţi sunt: acad. Constantin Bălăceanu – Stolnici, actriţa şi regizoarea Diana Lupescu, criticul de teatru Iulia Popovici, dir. Centrul Naţional al Dansului – Bucureşti Mihai Mihalcea şi scriitoarea Georgiana Oprea.

Documentarele “Bucureştiul  necunoscut” , duminică, ora 12.00

Documentare dedicate Bucureştiului şi difuzate duminica pun în valoare  arhiva de aur a Televiziunii Române. Acestea readuc pe micul ecran istoria şi cultura de odinioară a Bucureştilor, prin locuri simbolice: Ateneul Român, Casa Nottara, Cotroceni, Casa Capşa. Documentarele “Bucureştiul necunoscut” poartă semnătura unor realizatori valoroşi din trecutul TVR: Maria Preduţ, Toma Popescu sau Ion Petrican.

TVR Cultural păstrează în grilă emisiunile tematice şi talk-show-urile cu care şi-a fidelizat telespectatorii. Astfel, Jurnalul Cultural va aduce ştirile din domeniu de luni până duminică, de la ora 21.00, teatrul, opera şi dansul se vor păstra cu noutăţile sezonului marţi, miercuri, respectiv  joi, de la ora 22.30.

Concertele TVR Cultural vor fi difuzate de luni până vineri , de la ora 18.00, în fiecare marţi, de la ora 19.30, se va difuza emisiunea În spatele scenei, miercuri de la aceeaşi oră producţia Academia Română, joia se va păstra,  pe acelaşi tronson orar, Top Cultura, cu Cristina Liberis şi Ruxandra Gheorghe, iar vineri, Cinema Dreamin’, cu Magdalena Stanciu.

Telespectatorii obişnuiţi cu Art@.ro o  vor regăsi în  grilă cu noi ediţii în fiecare sâmbătă, de la ora 21.30.

Programele branduri cu tradiţie ale TVR Cultural şi-au păstrat locul şi în acest sezon: 1001 poveşti, Ziduri şi umbre, La porţile Ceriului, Duhovnicul de la miezul nopţii, documentarele realizate de Sanda Vişan, documentarele semnate de Mihaela Crăciun.

TVR Cultural include în grila de toamnă şi filmele documentare străine cu care şi-a obişnuit publicul telespectator. Printre primele se află producţia “Apocalipsa”, care este programată pentru miercuri, 13 octombrie şi conţine 6 episoade, realizate în coproducţie cu Televiziunea France 2, despre cel de-al II-lea Război Mondial.


DETALII

Luni, 11 octombrie, ora 21.30 – Literatura de azi

Emisiunea Literatura de azi, realizată de criticul literar Daniel Cristea-Enache, revine, dar  cu un format nou în grila de toamnă a TVR Cultural.

“Durata mărita înseamnă o emisiune în două acte, cu o  temă văzută din două perspective. Legătura dintre cei doi scriitori invitaţi este compatibilitatea pe  subiect si viziunile diferite asupra acestuia (dar nu la modul ostentativ). Altfel spus, va fi vorba (tot) despre cărţi bune, autori importanţi, noutăţi şi valori confirmate. Despre coerenţă si diversitate în avanscena  literaturii române contemporane” – Carmen Dăncescu, producător tv.

Prima ediţie din aceasta toamna a emisiunii Literatura de azi, aduce în prim-plan două romane ce rememoreaza, în maniere diferite, perioada ceauşistă.Criticul literar Daniel Cristea-Enache îi are ca invitaţi pe prozatorii Ioan Groşan şi Radu Pavel Gheo.

În cuvintele criticului, un om din Est arată „Un Groşan vechi şi totodată nou prin arhitectura mobilă a cărţii, arta literară şi fineţea observaţiei; şi prin romanescul existenţial pe care cei doi profesori de română dintr-un orăşel de provincie încearcă să-l ridice la intensităţile şi expresivităţile ficţiunii”. Despre romanul lui Gheo, Noapte bună, copii!, moderatorul spune : “Se citeşte cu atenţia cu care vezi că a fost scris; şi este o operă de vârf pentru un prozator încă tânăr şi pentru o întreagă generaţie” .

Luni, 11 octombrie, ora 22.30             – Memorialul Durerii –  O istorie care nu se învaţă la şcoală

Realizatoarea Lucia Hossu Longin , alături de producătorul  Alexandru Munteanu şi redactorul Doina Teodoru prezintă filme din colecţia consacrată cu acest titlu. Portrete ale unor personalităţi care au traversat cu demnitate deşertul roşu al celor cincizeci de ani de comunism. O istorie despre care s-a spus că „este un rarisim repertoriu al curajului”.

Episodul  1 va fi  Cardinalul Iuliu Hossu

Marţi, 12 octombrie, ora 19.30 – În spatele scenei: Istoria Orchestrei de tineret a Romaniei

Producătorul tv VAlentina Băinţan propune o nouă serie a emisiunii În spatele scenei: “În numai 3 ani de stagiune de vară, acest ansamblu a ajuns la o performanţă incredibilă, reuşind să se impună la cel mai inalt nivel pe scenele din România. Şi, dacă o singură orchestră nu a fost suficientă pentru a revoluţiona spiritul muzicii românesti, anul 2010 a dat naştere celei de-a doua orchestre de tineret”.

Marţi, 12 octombrie ora 21.30  Rezistenţa prin cultură

Rezistenţa prin cultură, emisiune prezentată de istoricul Stejărel Olaru este un exerciţiu de înţelegere a tragediei prin care a trecut cultura română traversând o jumătate de secol de represiune a creaţiei şi a gândirii libere. Împotriva unei uriaşe maşinării a istoriei, împotriva dictaturii personale a lui Ceauşescu au existat romane, poezii, atitudini, filme, spectacole de teatru, opere muzicale. Primul episod, difuzat în data de  –  Lucian Blaga – La cumpăna  vremurilor” este  realizat  de Vasile Alecu. Moderatorul va avea de fiecare dată câte un invitat în studio, primul fiind  criticul Alex Ştefănescu . Redactori Mariana Ioniţă, Doina Teodoru. Producător Alexandru Munteanu

Teatrul pentru toţiUnde-i revolverul?”,  marţi, 12 octombrie,  ora 22.30

În fiecare seară de marţi, după mai bine de 10 ani, Televiziunea Română reia tradiţia montărilor proprii. Prima reprezentaţie a proiectului Teatrul pentru toţi, produs de Ruxandra Ţuchel şi Zoe Bălan va fi o premieră: “Unde-i revolverul?” de Georgy Gabor, în traducerea lui Zeno Fodor, pe muzica lui Nicu Alifantis. Regia este semnată de Mircea Cornişteanu, iar  distribuţia îi include pe Horaţiu Mălăele, Valer  Dela Keza, Sorin Leoveanu, Angel Rababoc.

Piesa a fost filmată şi montată vara aceasta în platourile TVR şi se înscrie în prima parte a proiectului, numită “Omagiu Actorului”.

Producătoarea Ruxandra Ţuchel propune liniile generale necesare revenirii în forţă a teatrului tv pe micile ecrane: „Acest proiect are încă de la bun început  mai multe direcţii de  dezvoltare: producţia proprie în studio; preluări de spectacole de la diferite teatre din capitală şi din ţară, cu public; emisiuni informative şi de comentariu care vor pregăti publicul pentru teatru, stârnind astfel interesul pentru teatru la televizor; spectacole din arhiva TVR, care vor permite publicului telespectator reintâlnirea cu mari glorii  ale teatrului romanesc; teatrul pentru copii; debut. Este nevoie ca acest demers să fie susţinut nu numai de Televiziunea Română, ci şi de parteneri externi  de interes public ca Ministerul Culturii si Cultelor, Uniunea Teatrală din România, Primăria Municipiului Bucureşti”.

Miercuri, 13 octombrie, ora 21.30, Clasa de film

Prof.univ.dr. Laurentiu  Damian îşi propune ca, prin difuzarea filmelor  studenţeşti şi prezentarea autorilor acestora, să contribuie la definirea  şi întregirea pentru telespectator a conceptului de Şcoală românească de film. Moderatorul şi invitaţii săi vor sublinia în fiecare ediţie importanta facultăţii  în formarea regizorilor, directorilor de imagine,  scenariştilor, crticilor şi actorilor de cinema.

Pe modelul maestru-discipol, vor fi invitaţi în emisiune profesori şi studenţi din diferite generaţii de cineaşti  care , ca într-o sală de cinema, se vor afla  faţă în faţă cu filmele lor din îndepărtata sau recenta studenţie. Producător Liliana Chiţescu.

Joi, 14 octombrie, ora 21.30 – Înapoi la argument

Horia Roman Patapievici aduce la TVR Cultural ediţii noi ale emisiunii Înapoi la argument . „Cînd spunem Lucian Blaga spunem Poemele lumini sau  Paşii Profetului. Volume de poezie care au intrat definitiv în spiritualitatea româneasca. Dar cîţi dintre noi ştiu că, alături de acest mare poet a stat o viaţă Cornelia Blaga. O femeie fermecătoare, inteligentă şi care s-a lăsat voit în umbra geniului soţului ei pentru a-i crea acestuia confortul şi liniştea sufletească atît de necesare. Câţi ştim că această femeie – poliglotă, cu studii de medicină – a fost secretar la Conferinţa de Pace de la Paris din 1919, cînd s-a decis soarta României Mari. Câţi ştiu despre generozitatea, cultura, graţia şi frumuseţea ieşită din comun cu care a fost dăruită  această Doamnă, care s-a sacrificat pentru Profetul poeziei româneşti Lucian Blaga”.

În prima ediţie Înapoi la argument din această toamnă, Dorli Blaga va evoca personalitatea mamei sale, răsfoind pagini de Jurnal într-o emisiune dedicată unei femei excepţionale. Cornelia Blaga. Producător Daniela Mitache

Joi, 14 octombrie, ora 22.30, DanceMakers

Emisiunea DanceMakers îşi continuă seria dedicată dansului. Dacă în primul sezon, invitaţii erau exclusiv coregrafi şi dansatori cu maturitate, în aceste episoade sunt propuşi artisti foarte tineri, cunoscuti deja pe scena locala si internaţională. În plus, festivalul Explore dance, ajuns la a 5-a ediţie, ne va face cunoştinţă cu personalităţi ale coregrafiei internaţionale, astfel ca DanceMakers va depăşi în acest sezon specificul “românesc”.

Gazdele emisiunii- prim-balerina Corina Dumitrescu şi coregraful Manuel Pemuş îl au drept invitat pe Çağlar Yiğiyoğulları,  actor la Teatrul Municipal din Istanbul. Oaspetele  DanceMakers a primit anul acesta disctincţiile “Actorul Anului” şi premiul “Best Supporting Role” acordat de Afife Theater Awards.

În paralel cu activitatea teatrală, invitatul  acestei ediţii DanceMakers a urmat şi cursuri de dans şi creează lucrări ce ţin de zona performance, cu mare implicare corporală. În această vara, Çağlar a prezentat la Centrul Naţional al Dansului din Bucureşti 2 piese, “Luvstory” şi “Diss”. Producător tv. Bogdana Pascal.

Săptămâna culturală cu Ioana Drăgan, în fiecare vineri, ora 13.00

O altă emisiune nouă, Săptămâna culturală, aduce în atenţia publicului un talk-show cultural. Scriitoarea, realizatoarea tv şi jurnalista Ioana Drăgan  va modera în fiecare vineri o dezbatere  din perspectivă analitică a principalelor evenimente culturale româneşti şi internaţionale din săptămâna respectivă. Evenimentele la care se face referire în cadrul programului au avut loc în săptămâna respectivă și,  eventual, au fost deja prezentate ca știri în cadrul Jurnalului Cultural (principala emisiune de gen a postului TVR Cultural), așa încât demersul publicistic al talkshow-ului Săptămânii culturale  se constituie într-o platformă complementară acestuia.

Moderatorea şi realizatoarea emisiunii Săptămâna culturală provine dintr-o cunoscută familie de cineaşti: este fiica regizorului de film Mircea Drăgan și a actriței Ioana Drăgan.  Este licențiată a Facultății de Litere – Universitatea București, doctor în filologie, membră a Uniunii Scriitorilor din România. Din 1995 este jurnalist cultural, producător și realizator de emisiuni la Televiziunea Română, cu o prezență constantă în media culturală.

Vineri, 15 octombrie, ora 21.30 – profil. poveste. personaj

Producătorul şi moderatorul Marius Constantinescu ne propune un nou sezon al emisiunii profil. poveste. personaj, cu un invitat de excepţie: dirijorul Ion Marin.

Marius Constantinescu păstrează temele cu care i-a obişnuit pe telespectatorii TVR Cultural: „ Îi vom cunoaşte mai bine  pe câţiva dintre oamenii care, aproape zi de zi, spun pe un ton răspicat că arta, muzica, filmul, teatrul, moda, fotografia, publicitatea, arhitectura, cartea, accesoriul, tabietul, imaginea, comunicarea sunt noţiuni de primă pagină, nu capricii bune de completat, pe unde a mai rămas loc, universul interior. Sunt oameni care, într-o şarjă a kitsch-ului, a ditirambilor şi a spoielii, aleg să se apere cum ştiu ei mai bine: profesând, aproape de excelenţă, alternativa.

Cei mai mulţi sunt feţe foarte cunoscute. Alţii sunt eminenţe cenuşii, autori ai succesului unui brand, unui concept, unei mişcări sau unei idei. Pe toţi îi veţi vedea şi auzi, în egală măsură, vorbind despre paşii care i-au condus la acest nivel ”.

Filmul de vineri, cu Radu F. Alexandru, vineri, 15 octombrie, ora 22.30

În fiecare vineri seara, Radu F. Alexandru va fi gazda filmului difuzat pe

TVR Cultural si va introduce telespectatorii în lumea celei de-a 7-a arte. Iubitorii filmului vor avea prilejul să   (re)descopere actori memorabili, scene celebre, replici antologice din filme de referinţă din cinematografia universală.

Prima producţie din acest sezon va fi pelicula “Trandafirul roşu din Cairo”  (THE PURPLE ROSE OF CAIRO – SUA, 1985), în regia lui  Woody Allen, cu  Mia Farrow, Jeff Daniels, Danny Aiello. O comedie cu acţiunea desfăşurată în  SUA, anilor ‘30. Cecilia, o chelneriţă din New Jersey care duce o existenţă mizerabilă alături de un soţ brutal şi afemeiat, îşi găseşte refugiul seară de seară în sala de cinema.  În timpul unei proiecţii cu „Trandafirul roşu din Cairo”, o melodramă  pe care o vede pentru a cincea oară, ea devine eroina unei întâmplări cu totul extraordinare: Tom Baxter, personajul principal al filmului, coboară de pe ecran şi o ia cu el într-o aventură cu urmări neaşteptate.

Un film decorat cu : premiul BAFTA-1986 pentru cel mai bun film, premiul FIPRESCI, Cannes-1986, premiul César-1986 pentru cel mai bun film străin, Globul de Aur-1986 pentru cel mai bun scenariu şi nominalizat la Oscar  în 1986 pentru cel mai bun scenariu.

Sâmbătă, 16 octombrie, ora 16.30- Destin în exil. Lorenz Năsturică , concert-maestrul  Orchestrei  Filarmonicii din Munchen

Un documentar realizat şi produs de Mihaela Crăciun . De 18 ani, concert-maestrul  Orchestrei  Filarmonicii din Munchen este  Lorenz Năsturică Herschowici.  Violonistul, iubit şi apreciat de inegalabilul Sergiu Celibidache,  cântă sub bagheta unor dirijori renumiţi: Zubin Mehta, Daniel Barenboim, Lorin Maazel, Christian  Thielemann, Kitayenko Dimitri, Valeri Gherghiev.

În  Bucureşti l-a avut profesor pe maestrul Ştefan Gheorghiu. Lorenz  Năsturică a facut parte din Orchestra de camera ,,CONCERTO” a Conservatorului, fondată de studenţi în 1982. Destinul l-a dus în  Finlanda, unde a fost concert-maestru la Orchestra Operei din Helsinki. Întâlnirea cu Sergiu Celibidache a însemnat  începutul unei cariere excepţionale. Directorul executiv al  Filarmonicii din Munchen, Paul Muller crede că artistul român este unul dintre putinii concert-maestri adevarati pe care ii are lumea.

Oraşul de buzunar, sâmbătă, 16 octombrie, ora 19.00

Oraşul de buzunar  este o altă noutate în grilă şi va fi prezentată de Ana – Maria Munteanu şi Alex Săndulache. Prezentatorii vă invită să cunoaşteţi un alt fel de oraş. Un oraş în care scriitorii, plasticienii, actorii sau muzicienii, retraşi în ateliere sau în săli de repetiţii refac zi de zi misterul creaţiei, un oraş al miturilor urbane, dar şi al disputelor de idei, un oraş în care fiecare stradă poate spune o poveste. Tot în Oraşul de buzunar,  etnologul Silvia Chiţimia vă invită în fiecare săptămână  la o incursiune în lumea obiceiurilor, a miturilor şi a superstiţiilor umanităţii, într-o rubrică realizată de Adriana Ene  şi Ioana Constantin.

Invitaţi: acad. Constantin Bălăceanu – Stolnici Diana Lupescu – regizor

Iulia Popovici – critic de teatru, Mihai Mihalcea – dir. Centrul Naţional al Dansului – Bucureşti, Georgiana Oprea– scriitor. Echipa emisiunii este cea din toate sezoanele: realizator  Sînziana Miloşoiu, producător,  Oltea Gârţoman, sunetist Dan Cira, editor de montaj Bogdan Sterpu, imaginea este semnată de Stelian Munteanu şi Geo Tuică.

Duminică, 17 octombrie, ora 16.30 –  Portret de festival

Portret de festival este un documentar în două episoade, realizat pentru TVR Cultural de Sanda Vişan : “De 17 ani incoace , la fiecare sfârşit de mai, Sibiul este, timp  de zece zile, Capitala Mondială a Teatrului. Se întâlnesc aici tinere talente şi maeştri, invitaţi din 70 de tari, pentru bucuria unui public venit din toate colţurile lumii”.

La ediţia 2010 a Festivalului Internaţional de Teatru, performerii celor 350 de spectacole au invadat spaţiile oraşului, fie ele teatre, săli de conferinţe, hale, cetăţi, librării sau cafenele.

Această sarbatoare a orasului transilvan devine, cu fiecare an, un festival al tuturor artelor, fiindca, alaturi de mari nume ale teatrului, precum Eugenio Barba, Peter Brook, Silviu Purcarete,  sau Mihai Maniutiu, la aceasta a XVII-a editie a festivalului mintea a fost incintata de seria de conferinte si de spatiul dedicat cartii, la Bookfest, ochiul s-a delectat cu spectaculosul artelor de strada, iar urechea a fost cucerita de diferitele ritmuri muzicale.

In rindul marilor festivaluri de teatru ale lumii, Sibiul a ajuns sa ocupe al treilea loc, cu un buget care îl plaseaza abia pe poziţia 89.

Filme, documentare străine, concerte:

Luni, 11 octombrie, ora 20.00  –  „Resursele şi industriile strategice – Bătălia pentru economia lumii „ (COMMANDING HEIGHTS – THE BATTLE FOR THE WORLD ECONOMY –  SUA, 2002 )

După cartea The Commanding Heights: The Battle Between Government and the Marketplace That Is Remaking the Modern World, 1998 scrisă de Daniel Yergin (laureat al premiului Pulitzer) şi Joseph Stanislaw

Producător şi regizor William Cran

Scenariul: William Cran; Daniel Yergin

Seria documentară încearcă să traseze apariţia pieţelor libere în cursul secolului trecut, precum şi procesul de globalizare. Titlul provine dintr-un discurs ţinut de Vladimir Ilici Lenin, care a folosit sintagma “commanding heights” referindu-se la segmentele şi industriile dintr-o economie care le controlează şi le susţin efectiv pe celelalte, cum ar fi petrolul, căile ferate, sistemul bancar şi oţelul.

În ultimii ani, lupta pentru economia mondială s-a intensificat. Unele persoane

s-au temut de globalizare şi nu i-au întrevăzut beneficiile; altele au primit-o cu căldură.

Marti, 12 octombrie, ora 20.00 – „Istoria jurnalelor cinematografice” (LA GRANDE AVENTURE DE LA PRESSE FILMEE Franţa, 2001)

Realizatori: Serge Viallet şi Jerome Kuehl

Documentar. Jurnalele cinematografice au fost – cu 70 de ani înainte de televiziune – “ochii lumii”. Istoria jurnalelor cinematografice, serie documentară în patru episoade, dezvăluie modul în care aceste filme au fost turnate de cameramanii care i-au filmat pe Hitler, Churchill, Pancho Villa şi pe Charles Lindbergh. Asasinate, revoluţii, războaie, catastrofe naturale…

Memoria vizuală a secolului al XX-lea le datorează mult acestor jurnale de actualităţi captivante. Imaginile de arhivă au fost folosite pentru originalitatea lor. Povestea este spusă cronologic; astfel, ea abordează succesiv naşterea, adolescenţa, maturitatea şi moartea presei cinematografice.

Episodul 1: Perioada pionieratului.

Miercuri, 13 octombrie, ora 20.00 – Apocalypse – al II-lea război mondial (APOCALYPSE – WORLD WAR 2- Franţa, 2009)

Realizatori: Isabelle Clarke, Henri de Turenne, Daniel Costelle, Jean-Louis Guillaud

Povestitor Mathieu Kassovitz

Serie documentară eveniment despre cel de-al doilea război mondial, constituită jumătate din imagini de arhivă inedite. “Apocalypse” povesteşte acest imens conflict prin intermediul destinelor celor care l-au trăit – soldaţii – al celor care l-au îndurat – populaţia civilă – şi al celor care l-au condus – responsabilii politici şi militari. Episodul 1: Agresiunea (1933 – 1940)

Miercuri, 13 octombrie, ora 22.30 –    Spectacol de operă –  Evgheni Oneghin  de P. I. Ceaikovski

Un film de Petr Weigl, cu: Bernd Weikl, Teresa Kubiak, Stuart Burrows, Julia Hamari, Nicolai Ghiaurov. In rolurile principale, actorii: Michal Docolomansky, Magdalena Vasariova,

Emil Horvath, Kamila Magalova, Premysl Koci.

Isi da concursul orchestra operei „Covent Garden”

Dirijor Sir Georg Solti.

Redactor Luminiţa Constantinescu

Miercuri, 13 octombrie, ora 0.40 – Film serial– „Decalog, nouă”  (DEKALOG, DZIEWIEC – Polonia, 1990)

Regia  Krzysztof Kieslowski

Cu: Ewa Blaszczyk, Piotr Machalica, Artur Barcis

O dramă desfăşurată sun motto-ul  „Să nu râvneşti la femeia altuia”, în care regizorul  Kieslowski abordează adulterul din punctul de vedere al soţului înşelat şi ne oferă portretul unui personaj pe care impotenţa sa, dragostea pentru soţia care îl înşală, gelozia şi minciuna care se instalează în relaţia de cuplu îl aduc în pragul sinuciderii. Redactor  Corina Smărăndescu

Joi, 14 octombrie, ora 20.00 – „Nanoştiinţe şi nanotehnologii” (LE NANOMONDE OU L’ABIME – Franţa, 2008)

Realizator  Vivian Gateau

Documentar. Nanoştiinţele şi nanotehnologiile se referă la un ansamblu de cercetări, de discipline şi de procese de fabricaţie ce se petrec la scara unui nanometru, adică de 1.000 de ori mai mic decât diametrul unui fir de păr ! Scopul: să prelucreze materia atom de atom, moleculă de moleculă…

Dar care sunt mizele ? Fiindcă au apărut dezbateri aprinse legate de prelucrarea materiei invizibile. Nanoworld a devenit o dimensiune necunoscută, pe care acest documentar îşi propune să o exploreze, departe de maniheism şi de catastrofism.

Duminică, 17 octombrie, ora 21.30-   „Politicieni fără mască” (A VISAGE DECOUVERT -Franţa, 2007)

TVR Cultural prezintă o serie de portrete ale unora dintre cei mai mari conducători ai lumii contemporane. Colecţia retrasează destinul acestor oameni ieşiţi din comun. Fiecare episod este alcătuit dintr-un interviu în exclusivitate, completat cu mărturii şi ilustrat cu magini din arhive. Unii lideri au acceptat în mod excepţional să fie filmaţi în viaţa lor cotidiană şi în intimitate.

Episodul  1: Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei

Realizatori: Catherine Berthillier & Ludovic Fossard

Abdullah devine conducător al Regatului Haşemit al Iordaniei la 7 februarie 1999, înainte de moartea tatălui său Regele Hussein. Hussein îl numise recent Prinţ Moştenitor pe 24 ianuarie, înlocuindu-şi propriul său frate, Prinţul Hassan al Iordaniei, care ocupa această funcţie de mulţi ani. Nu a fost o decizie populară.

Născut în Amman, fiul lui Hussein al Iordaniei şi al Antoinettei Avril Gardiner, viitorul rege şi-a început studiile în capitala Iordaniei, dar apoi le-a continuat în Marea Britanie şi în în Statele Unite ale Americii. Redactor Laura Calea.

Comentarii

comments

Radio

Despre puterea radioului, într-un duplex Europa FM și Rock FM

Avatar

Published

on

Europa FM și Rock FM s-au întâlnit pe aceeași frecvență în această dimineață, într-un exercițiu de solidaritate despre puterea radioului. A fost un moment care a arătat încă o dată cât de frumos și firesc este radioul.

 

Discuția a fost generată de un sondaj INSCOP Research, despre neîncrederea publică în era dezinformării și a fenomenului fake-news.

La discuție s-a alăturat și Alina Inayeh din cadrul German Marshall Fund of the United States, unul din experții care au contribuit la acest studiu. Datele proiectului de cercetare desfășurat în perioada 1-12 martie 2021 scot în evidență o ușoară ascensiune a curentului naționalist, dar arată că radioul rămâne cea mai credibilă sursă de informații în acest moment în România. Potrivit sondajului, 40% dintre cei chestionați au cea mai mare încredere în informațiile transmise de posturile de radio, față de 36% TV, 22% site-urile media și, respectiv, 19% rețelele de socializare.

Realizatorii Vlad Petreanu și Răzvan Exarhu au încercat să explice de unde vine încrederea atât de mare în radio.

Cu umorul caracteristic,  Răzvan  a clarificat lucrurile pe loc: “radioul are o credibilitate foarte mare pentru că la radio se spune întotdeauna ora exactă”.

Pentru Vlad, „radioul își respectă mai mult publicul decât orice alt mediu sau decât alte media din această țară”.

„Noi nu facem click-baiting la radio, vorbim foarte mult cu ascultătorii noștri și îi ascultăm foarte mult. Și cred că relația radioului cu publicul său este mult mai sinceră și de aceea vine, probabil, mai multă încredere din partea publicului”, a mai spus Vlad Petreanu.

Comentarii

comments

Continue Reading

Proiecte

Antena TV Group lanseazã o platformă în sprijinul HoReCa: “Unul pentru altul”

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: Antena 1

            În poate cea mai grea perioadă pe care a traversat-o vreodată domeniul HoReCa, Antena TV Group lansează o nouă platformă menită să creeze un spirit de comunitate. Sub sloganul “Unul pentru altul”, trustul media le aduce utilizatorilor EatZZ – prima aplicaţie de food delivery din România ce oferă restaurantelor nu numai o nouă platformă prin care să își vândă produsele, ci le aduce împreună, într-o comunitate ghidată de aceleaşi valori. 

 

 

Fără intermediari, oferind mai multă siguranță şi comisioane mai mici, EatZZ, cea mai nouă platformă online a grupului îndeamnă utilizatorii să se sprijine unul pe celălalt, pune accent pe respect, pasiune şi suport reciproc și încurajează competiția sănătoasă. De la preparate tradiționale, cu specific românesc, la bucătăriile internaționale europene și nu numai, EatZZ le propune utilizatorilor o gamă variată de opțiuni pentru mic dejun, prânz, cină şi “orice poftă există între ele”, după cum spun chiar ei.

 

“Ideea aplicaţiei EatZZ a pornit de la câteva discuţii cu parteneri, prieteni, cunoştinţe, oameni din HoReCa, pe care pandemia i-a pus în situaţia de a se reinventa rapid şi de a-şi regândi poziţiile în structurile lor, pentru a-şi putea păstra angajaţii. Într-un asemenea moment a luat naştere EatZZ – prima aplicaţie de food delivery din România ce aduce la un loc restaurante care încurajează nu doar obiceiuri alimentare echilibrate, ci și competiţia sănătoasă! Așadar, în premieră, chef bucătari de renume își pun pe masă nu doar cuțitele, ci și recomandările lor personale, gata să își sprijine competiția într-o perioadă atât de dificilă pentru întreaga industrie”, a declarat Mihai Ioniţă, CEO Antena TV Group.

 

În curând, matinalii de la Neatza cu Răzvan şi Dani vor pune faţă în faţă, într-o nouă rubrică a emisiunii, oameni din diverse domenii, aflaţi în competiţie directă unul cu altul, dar dornici să demonstreze că oricine poate fi sprijin pentru celălalt într-o perioadă grea. EatZZ este momentan disponibil exclusiv pentru bucureșteni în App Store și Google Play, dar și pe website-ul www.eatzz.ro. Platforma îşi propune ca în viitor sã ajungă în cât mai multe zone din ţară.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIERĂ: AntenaPlay lansează “Legende” cu Dan Negru. Cine este primul invitat ?

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: Antena 1

AntenaPlay a lansat azi un nou proiect special, de data aceasta alături de Dan Negru. “Legende” reprezintă o serie de interviuri cu personalități autohtone care spun poveștile din spatele a 10 fotografii pe care le fac publice pentru prima oară. 

 

 

“Trăim timpuri în care cei care ar trebui să tacă vorbesc şi cei care ar trebui să vorbească tac. „Legende” e un proiect care pleacă de la o vorbă pe care mi-a spus-o Mircea Albulescu, demult: „Apucă-te de arheologie, Dănuţ! Caută-i pe ăia care au făcut lucruri şi vorbeşte cu ei!”. Am stat adeseori lângă oameni care au făcut istorie în breasla lor şi niciodată n-am apucat să vorbesc cu ei dincolo de formatele tv în care eram implicaţi. Pe mulţi i-am pierdut! Încerc să recuperez acum. Pentru că asta face proiectul „Legende”, repară o nedreptate”, spune Dan Negru.

 

Legendele vor fi disponibile în fiecare luni pe AntenaPlay, https://antenaplay.ro/legendele-cu-dan-negru. De luni până vineri, momente ale interviului vor putea fi urmărite și în cadrul Observatorului de la ora 19.00. Prima ediție îl are ca invitat pe Ilie Năstase, ale cărui fotografii sunt adevărate povești de istorie. Acesta vorbește despre prima lui întâlnire cu Țiriac sau despre cum și unde l-a cunoscut pe actualul președinte al Americii. Printre numele care vor scoate la iveală adevărate comori din albumele lor foto se numără Florin Piersic, Marius Țeicu, Gheorghe Zamfir sau Dumitru Prunariu.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Radio

ZU TV dă startul campaniei “7 ani de ZU TV” şi lansează contul official de TikTok al canalului

Avatar

Published

on

Foto Credit: ZU TV

La aniversarea a 7 ani de existenţă pe piaţa media din România, ZU TV dă startul unei noi campanii cu premii pentru telespectatori. Totodată, cu ocazia “7 ani de ZU TV”, staţia lansează şi contul de TikTok al canalului, platformă pe care, vreme de 7 săptămâni, artiştii muzicali ai momentului vor lansa săptămânal provocări.

 

Începând de luni, 5 aprilie, utilizatorii de TikTok sunt invitaţi să preia sunetul original şi hashtag-ul “#7anideZUTV” şi să posteze pe conturile lor provocarea, în interpretarea proprie. Ulterior, pentru a se înscrie în competiţie, utilizatorii trebuie să urmărească ZU TV, să scaneze QR Code-ul campaniei afişat pe ecran atunci cînd acesta apare şi să se înscrie în baza de date săptămânală pentru alegerea câştigatorului. Un participant în campanie este eligibil doar dacă parcurge ambii paşi ai regulamentului: postarea pe TikTok a provocării în interpretare proprie şi înregistrarea în campanie prin scanarea QR Code-ului afişat în programele ZU TV. Întregul mecanism al campaniei este disponibil aici: https://zutv.ro/concursuri/7-ani-de-zu-tv

 

“Campania “7 ani de ZU TV” face parte din noua direcţie abordată de ZU TV, prin implementarea unei serii de proiecte şi concursuri care se adresează publicului tânăr, precum “Fă pereche cu ZU TV”, desfăşurată în toamna anului 2019, “Wheels! Streets! Go!”, desfăşurată la finalul anului 2020, LOVE FESTIVAL desfăşurată la începutul acestui an, dar şi altele pregătite pentru 2021.” declară Gabriel Poenaru, Channel Manager ZU TV.

Comentarii

comments

Continue Reading

ALL MEDIA

Tu cui ai vrea să-i spui: Mulțumesc, Profu` ?

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

            Anii de școală nu pot trece fără un profesor cool. Poate că e Profu` care ne-a ajutat să ne urmăm visurile, poate este cel care ne ducea mereu în excursii sau care avea timp să ne asculte. Poate e chiar profesorul ăla un pic dur, care ne dădea emoții, dar care a reușit să ne responsabilizeze și, după ani, să vrem să-i zicem: Mulțumesc, Profu`!

 

 

Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau

 

Datorită profesorilor care au știut să ne înțeleagă personalitățile diferite, care au știut cum să ne facă să învățăm cu drag și să ne explice cu pasiune, am ajuns acum unde suntem. Cu siguranță este un pic și de la ei. Mișu, profesorul din serialul Profu`, este un model de cum ar trebui să fie un profesor în relația cu elevii săi. Știe cum să-i câștige de partea lui, cum să-i ghideze pe drumul corect – fără să-i îndepărteze și, cel mai important, le oferă timp din timpul lui.

 

Copiii au nevoie să fie ascultați și îndrumați de oameni care le înțeleg nevoile, se adaptează și nu încearcă să-i schimbe. Câțiva dintre cei pe care îi admirăm astăzi ne-au împărtășit din experiențele lor de elevi: „Cea mai drăguță profesoară din liceu a fost profesoara de sport. Îmi plăcea că mergeam cu ea în foarte multe tabere pe care le organiza și era undeva între un prieten foarte bun, dar, în același timp, un educator suficient de strict încât să nu o luăm razna. Foarte mult mi-a plăcut de ea. Cred că avem nevoie de asemenea profesori care să ne rămână în suflet”, a spus Andreea Esca.

 

„Am avut nu unul, ci trei profesori care, cumva, mi-au marcat evoluția. În primul rând, a fost diriga noastră, care era profesoară de română, dar care ne-a învățat despre viață. Tot timpul discutam despre orice și ne era mult mai simplu să discutăm cu ea lucruri delicate”, a spus Cosmin Stan.

 

Poveștile vedetelor le putem urmări pe platforma multumescprofu.protv.ro, unde îi invităm pe toți cei care vor să împărtășească cu noi cele mai dragi amintiri, din perioada în care erau elevi, să se înscrie și să spună povestea celui mai cool profesor pe care l-au avut.

 

VEZI PROGRAMUL TV PENTRU ACEASTA SAPTAMANA, AICI!

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending

# EXMARKETPLACE - GOOGLE CERTIFIED PUBLISHING PARTNER - info@exmarketplace.com; +971 56 626 6430 google.com, pub-9021387890731428, RESELLER, f08c47fec0942fa0 yahoo.com, 1881359, RESELLER #Gemini advertising.com, 28919, RESELLER, e1a5b5b6e3255540 #VerizonD appnexus.com, 3292, RESELLER #VerizonD appnexus.com, 1356, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #VerizonD EMXDGT.com, 1291, RESELLER, 1e1d41537f7cad7f #VerizonD indexexchange.com, 183965, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #VerizonD openx.com, 540236670, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #VerizonD openx.com, 537143344, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #VerizonD pubmatic.com, 156458, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonD pubmatic.com, 156325, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonD pubmatic.com, 156674, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonD contextweb.com, 561707, RESELLER, 89ff185a4c4e857c #VerizonD rubiconproject.com, 18222, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #VerizonD appnexus.com, 11665, RESELLER #VerizonD yahoo.com, 58148, RESELLER, e1a5b5b6e3255540 #VerizonV aol.com, 58148, RESELLER, e1a5b5b6e3255540 #VerizonV appnexus.com, 1868, RESELLER #VerizonV appnexus.com, 1356, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #VerizonV EMXDGT.com, 273, RESELLER, 1e1d41537f7cad7f #VerizonV indexexchange.com, 184110, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #VerizonV openx.com, 537125356, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #VerizonV openx.com, 539129292, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #VerizonV openx.com, 539088779, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #VerizonV pubmatic.com, 158430, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonV pubmatic.com, 160042, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonV pubmatic.com, 160048, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonV pubmatic.com, 155967, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonV pubmatic.com, 133799, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonV contextweb.com, 558299, RESELLER, 89ff185a4c4e857c #VerizonV rubiconproject.com, 13132, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #VerizonV rubiconproject.com, 17250, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #VerizonV xad.com, 240, RESELLER, 81cbf0a75a5e0e9a #VerizonV indexexchange.com, 184349, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #VerizonV indexexchange.com, 183875, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #VerizonV indexexchange.com, 184626, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #VerizonV appnexus.com, 11664, RESELLER #VerizonV contextweb.com, 562258, RESELLER, 89ff185a4c4e857c #VerizonV indexexchange.com, 189200, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #Index indexexchange.com, 192256, RESELLER #Index pubmatic.com, 158214, RESELLER, 5d62403b186f2ace #PubMatic pubmatic.com, 158883, RESELLER, 5d62403b186f2ace #PubMatic appnexus.com, 10970, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #Xandr spotxchange.com, 263601, RESELLER, 7842df1d2fe2db34 #spotx spotx.tv, 263601, RESELLER, 7842df1d2fe2db34 #spotx sovrn.com, 270680, RESELLER, fafdf38b16bf6b2b #sovrn lijit.com, 270680, RESELLER, fafdf38b16bf6b2b #sovrn lijit.com, 270680-eb, RESELLER, fafdf38b16bf6b2b #sovrn appnexus.com, 1360, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #sovrn gumgum.com, 11645, RESELLER, ffdef49475d318a9 #sovrn openx.com, 538959099, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #sovrn openx.com, 539924617, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #sovrn pubmatic.com, 137711, RESELLER, 5d62403b186f2ace #sovrn pubmatic.com, 156212, RESELLER, 5d62403b186f2ace #sovrn pubmatic.com, 156700, RESELLER, 5d62403b186f2ace #sovrn rubiconproject.com, 17960, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #sovrn rhythmone.com, 1923001931, RESELLER,a670c89d4a324e47 #rhythmone video.unrulymedia.com, 1923001931, RESELLER #unruly aps.amazon.com, cf78b987-05be-4f10-bde4-2e3308b639ce, DIRECT #amazon pubmatic.com, 157150, RESELLER, 5d62403b186f2ace #amazon pubmatic.com, 160006, RESELLER, 5d62403b186f2ace #amazon openx.com, 540191398, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #amazon rubiconproject.com, 18020,RESELLER, 0bfd66d529a55807 #amazon appnexus.com, 1908, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #amazon appnexus.com, 3663, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #amazon adtech.com, 12068, RESELLER, e1a5b5b6e3255540 #amazon districtm.io, 100962, RESELLER, 3fd707be9c4527c3 #amazon rhythmone.com, 1654642120, RESELLER, a670c89d4a324e47 #amazon ad-generation.jp, 12474, RESELLER #amazon yahoo.com, 55029, RESELLER, e1a5b5b6e3255540 #amazon indexexchange.com, 192410, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #amazon smartadserver.com, 3138, RESELLER #smart contextweb.com, 560288, RESELLER, 89ff185a4c4e857c #smart pubmatic.com, 156439, RESELLER #smart pubmatic.com, 154037, RESELLER #smart rubiconproject.com, 16114, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #smart openx.com, 537149888, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #smart appnexus.com, 3703, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #smart districtm.io, 101760, RESELLER, 3fd707be9c4527c3 #smart loopme.com, s-2411, RESELLER, 6c8d5f95897a5a3b #smart loopme.com, 5679, RESELLER, 6c8d5f95897a5a3b #smart xad.com, 958, RESELLER, 81cbf0a75a5e0e9a #smart improvedigital.com, 1503, RESELLER #improve improvedigital.com, 1842, RESELLER #improve smartadserver.com, 1827, RESELLER #sublime improvedigital.com, 335, RESELLER #sublime appnexus.com, 3538, RESELLER #sublime appnexus.com, 3539, RESELLER #sublime appnexus.com, 3540, RESELLER #sublime appnexus.com, 11988, RESELLER #sublime vdopia.com, 14913, RESELLER, 49a66ce31a704197 #Chocolate chocolateplatform.com, 14913, RESELLER, 49a66ce31a704197 #Chocolate rubiconproject.com, 22390, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #Rubicon rubiconproject.com, 22388, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #Rubicon adyoulike.com, 660a4ec82056cc3d110c021ac670f9ed, RESELLER #Adyoulike appnexus.com, 9733, RESELLER #Adyoulike rubiconproject.com, 20736, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #Adyoulike openx.com, 541048855, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #OpenX advertising.com, 3679, RESELLER #VerizonVideo advertising.com, 5831, RESELLER #VerizonVideo advertising.com, 8044, RESELLER #VerizonVideo advertising.com, 8022, RESELLER #VerizonVideo smaato.com, 1100047117, RESELLER, 07bcf65f187117b4 #smaato smaato.com, 1100004890, RESELLER, 07bcf65f187117b4 #smaato adcolony.com, 496220845654deec, RESELLER, 1ad675c9de6b5176 #smaato admanmedia.com, 552, RESELLER #smaato appnexus.com, 1752, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #smaato appnexus.com, 4052, RESELLER #smaato appnexus.com, 8790, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #smaato bidmachine.io, 36, RESELLER #smaato bidmachine.io, 60, RESELLER #smaato bidmachine.io, 74, RESELLER #smaato bidmachine.io, 77, RESELLER #smaato blis.com, 86, RESELLER, 61453ae19a4b73f4 #smaato contextweb.com, 558622, RESELLER, 89ff185a4c4e857c #smaato engagebdr.com, 16, RESELLER #smaato gammassp.com, 1516331892, RESELLER, 31ac53fec2772a83 #smaato indexexchange.com, 183920, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #smaato indexexchange.com, 184270, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #smaato inmobi.com, 55049d2e109d4ac1820ca1432dda4e13, RESELLER, 83e75a7ae333ca9d #smaato mobilefuse.com, 2281, RESELLER #smaato openx.com, 540421297, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #smaato pokkt.com, 5886, RESELLER, c45702d9311e25fd #smaato pubmatic.com, 156177, RESELLER, 5d62403b186f2ace #smaato pubmatic.com, 156389, RESELLER, 5d62403b186f2ace #smaato pubmatic.com, 156424, RESELLER, 5d62403b186f2ace #smaato pubmatic.com, 156425, RESELLER, 5d62403b186f2ace #smaato pubnative.net, 1004796, RESELLER, d641df8625486a7b #smaato pubnative.net, 1007194, RESELLER, d641df8625486a7b #smaato rhythmone.com, 4201299756, RESELLER, a670c89d4a324e47 #smaato smartadserver.com, 3117, RESELLER #smaato startapp.com, smt, RESELLER #smaato xad.com, 241, RESELLER, 81cbf0a75a5e0e9a #smaato # ExMarketPlace - end