TVR a finalizat oficial licitaţia prin care a cumpărat 140 de maşini cu 2,57 de milioane de euro - RADAR DE MEDIA
Connect with us

A-Z NEWS

TVR a finalizat oficial licitaţia prin care a cumpărat 140 de maşini cu 2,57 de milioane de euro

Published

on

Societatea Română de Televiziune (SRTv) a finalizat oficial licitaţia prin care a cumpărat 140 de autoturisme, valoarea totală a contractului încheiat în acest sens cu societatea BCR Fleet Management fiind de 2,57 de milioane de euro, fără TVA, scrie Mediafax.

SRTv a atribuit acest contract de achiziţionare a 140 de autoturisme prin leasing operaţional societăţii BCR Fleet Management SRL, în data de 23 septembrie, potrivit unui anunţ publicat vineri pe e-licitatie.ro.

Valoarea totală finală a contractului este de 2.573.400 de euro, fără TVA (11.327.849,46 de lei).

Contractul a fost atribuit printr-o procedură de licitaţie deschisă, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

TVR a primit trei oferte, însă a fost admisibilă doar una, conform anunţului publicat de TVR.

Durata contractului este de patru ani. Din valoarea contractului se va scădea suma de 103.582,89 euro reprezentând contravaloarea parcului auto al SRTv care va fi preluat de firma de leasing prin contract de vânzare-cumpărare.

Valoarea totală finală a contractului de 2.573.400 de euro, fără TVA, este la jumătatea celei pe care o estima TVR în septembrie 2013, când a anunţat demararea efectivă a procedurii de cumpărare a celor 140 de autoturisme. Potrivit unui anunţ postat pe 25 septembrie 2013, pe site-ul e-licitatie.ro, SRTv anunţa că va achiziţiona 140 de autoturisme prin leasing operaţional, valoarea estimată a acestora fiind de 5.115.200 de euro fără TVA.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending