Connect with us

ALL MEDIA

TVR împrumută 95,5 milioane de lei de la Raiffeisen Bank şi BCR

Avatar

Published

on

Societatea Română de Televiziune (SRTv) va accesa împrumuturi de la Raiffeisen Bank şi BCR în sumă totală de 95,5 milioane de lei (aproximativ 21,8 milioane de euro, la cursul de miercuri al Băncii Naţionale a României, n.r.), potrivit unor Hotărâri ale Consiliului de Administraţie al TVR, informeaza Mediafax.

Astfel, potrivit Hotărârii numărul 40/ 2013 a Consiliului de Administraţie al TVR, s-a aprobat încheierea contractului între SRTv şi S.C. Raiffeisen Bank SA având ca obiect achiziţionarea unui împrumut bancar reprezentând o linie de credit în valoare de 14.000.000 de lei.

Totodată, prin Hotărârea numărul 39/ 2013, CA a aprobat încheierea contractului între SRTv şi S.C. Raiffeisen Bank SA având ca obiect achiziţionarea unui împrumut la termen în valoare de 42.000.000 de lei.

De asemenea, prin Hotărârea numărul 38/ 2013, CA a aprobat încheierea contractului între SRTv şi S.C. BCR SA având ca obiect “achiziţionarea unui împrumut la termen în valoare de 34.500.000 lei plus 5.000.000 lei – linie de credit”.

Cele trei Hotărâri ale CA al TVR sunt datate 28 martie şi au fost publicate recent pe site-ul Televiziunii Române.

Toate cele trei Hotărâri au fost adoptate cu opt voturi “pentru” (Claudiu Săftoiu, Claudiu Brânzan, Sorin Burtea, Raico Cornea, Lucia Hossu Longin, Nicoleta Nicolicea, Cristian Niţulescu, Nagy Zoltan Levente) şi patru “abţineri” (Radu Carp, Romina Gabriela Surugiu, Valentin Nicolau, Gabriel Tufeanu), în timp ce Ada Meseşan nu a votat, potrivit documentelor postate pe site-ul TVR.

De punerea în aplicare a celor trei Hotărâri ale CA răspunde Direcţia Economică din TVR.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending