Connect with us

Grila de programe

TVR INFO lansează mesajul „Dă-ne ştire despre tine!”, de Ziua Națională a României

Published

on

„Dă-ne ştire despre tine!” este mesajul pe care TVR INFO îl transmite, de 1 Decembrie, tuturor românilor, oriunde s-ar afla ei. Pentru că Ziua naţională este a tuturor, din ţară sau de peste hotare, televiziunea de ştiri a românilor îşi invită telespectatorii să povestească despre România lor, atât prin programele difuzate, cât şi online, pe o pagină special creată pe site-ul www.tvr.ro sau pe Facebook (http://www.facebook.com/tvrinfo).

Poveşti despre România venite din toate zonele ţării, prin intermediul studiourilor teritoriale TVR, „Români via Skype” cu istorii din toate colţurile lumii, transmisiuni în direct de la Alba-Iulia, dar şi de la parada militară din Bucureşti (de unde Adelin Petrişor va prezenta „Armata în haine de sărbătoare”), invitaţi în studio, toate acestea compun programul maraton din 1 Decembrie la TVR INFO, un program dedicat tuturor românilor, ce va începe la ora 10.00 (moderatori vor fi: Adriana Muraru, 10.00 – 12.00; Alina Badea, 12.00 – 13.00; Raluca Belciu, 13.00 – 15.00; Adrian Bucur, 15.00 – 16.00).

De asemenea, telespectatorii care vor urmări TVR INFO din fotoliul de acasă sau live pe internet vor vedea şi cum sărbătoresc moldovenii Ziua naţională, prin intervenţii în direct de la Chişinău. „Minutul de istorie” este o altă producţie care va fi difuzată pe tot parcursul zilei la TVR INFO, constând în episoade de câte un minut despre momente cheie din istoria românilor. Vom vedea cum arată „România prin ochii românilor de nota 10”, alături de Alina Stancu, de la ora 16.00, iar de la 18.00 aflăm povestea Naţionalei de fotbal.

La INFO Expres, de la ora 19.00, Mihai Rădulescu propune un subiect în ton cu atmosfera zilei: „Expres de România, ţara contrastelor, a celor care râd şi plâng”, cu materiale din ţară, dar şi o „Românie a cifrelor”, explicată cu ajutorul lui Eugen Rădulescu, director BNR, al istoricului Neagu Djuvara şi, prin telefon, al creatoarei de modă Irina Schrotter. Ce este România astăzi? Cum arată ea? Care este raportul România de azi – Europa – România de odinioară? La aceste întrebări vor încerca să dea răspunsuri atât telespectatorii, cât şi invitaţii ediţiilor speciale din cursul zilei.

Printre invitaţii care se vor mai regăsi în studio, alături de moderatorii TVR INFO, se numără Titi Aur, Raed Arafat, Cătălin Mitulescu, Luca Niculescu. Lucian Bute şi Dorinel Munteanu vor fi şi ei alături de telespectatorii TVR INFO, prin intermediul unor materiale filmate. La televizor sau pe internet, de 1 Decembrie, TVR INFO aduce românii de pretutindeni împreună, pentru o „poză de grup” a unei ţări cu multiple brand-uri de ţară, dar fără un ADN naţional recognoscibil.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
43 Comments

43 Comments

 1. Alexander Rackozy Gitenstein

  9 aprilie 2014 at 13:11

  Atata timp cat politicienii Romani fac,Aliante si concesii care submineaza demnitatea si integritatea Romaniei,nu e de mirare ca Romanilor din Transilvania si din Romania li se incalca drepturile in favoarea uunei minoritati care este inrolata in organizatii extremiste.Institutiile statului roman sunt prea corupte si ddezinteresate ca sa atraga atentia a supra situatiei reale.Se incearca izolarea zonei Harghita prin toate ccaile posibile.

 2. ARG & Alexander Rackozy Gitenstein

  5 noiembrie 2013 at 19:14

  Uniunea este o constructie unica si nu este tinuta impreuna de o forta, de o armata comuna sau de o forta de politie comuna, ci doar de forta statului de drept – ‘o Comunitate bazata pe statul de drept’ – unde toate statele membre trebuie sa fie ingrijorate daca exista deficiente in ceea ce priveste independenta, eficienta sau calitatea sistemului de justitie in alt stat membru”, a precizat comisarul european pentru Justitie, Viviane Reding, la Centre for European Policy Studies din Bruxelles, in cadrul unui discurs despre UE si statul de drept.
  Declaratiile sale vin dupa interviul acordat in week-end prestigiosului ziar german „Die Zeit”, in care vicepresedintele Comisiei Europene a mentionat Romania printre statele membre in care statul de drept este pus in pericol sau de-a dreptul incalcat.
  Treziti-va la realitate pentru ca diplomatii europeni monitorizeaza standardele U E in toate tarile membre.Iar daca ne pretindem europeni ar fi cazul sa incepem sa si respectam standardele Uniunii Europene.
  Despre ce am vorbit noi in mesajele anterioare ???

  ARG & Alexander Rackozy Gitenstein
  Nosotros somos la gente

 3. ARG & Alexander Rackozy Gitenstein

  5 noiembrie 2013 at 19:08

  „”Uniunea este o constructie unica si nu este tinuta impreuna de o forta, de o armata comuna sau de o forta de politie comuna, ci doar de forta statului de drept – ‘o Comunitate bazata pe statul de drept’ – unde toate statele membre trebuie sa fie ingrijorate daca exista deficiente in ceea ce priveste independenta, eficienta sau calitatea sistemului de justitie in alt stat membru”, a precizat comisarul european pentru Justitie, Viviane Reding, la Centre for European Policy Studies din Bruxelles, in cadrul unui discurs despre UE si statul de drept.
  Declaratiile sale vin dupa interviul acordat in week-end prestigiosului ziar german „Die Zeit”, in care vicepresedintele Comisiei Europene a mentionat Romania printre statele membre in care statul de drept este pus in pericol sau de-a dreptul incalcat.””
  Treziti-va,concret in Romania nu sunt respectate nici cele mai elementare drepturi ale omului.Si e normal ca U.E.sa monitorizeze o tara a U.E. si NATO PENTU A SE RESPECTA ANUMITE STANDARDE EUROPENE.
  DESPRE CE AM VORBIT NOI IN MESAJELE ANTERIOARE ???
  Alexander Rackozy Gitenstein & ARG
  Nosotros somos la gente

 4. ARG & ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN

  31 octombrie 2013 at 14:22

  Asa cum era de asteptat,s-a luat in considerare o decalaratie falsa bazata doar pe simple vorbe ale unei foste securiste megalomane Ciucur Aurelia,marea doamna a tinutului Harghita ,care si-a creat o falsa imagine si in plasa careia multi au cazut, din moment ce ii sunt complice.Cei de la Politia din Miercurea Ciuc au trecut cu vederea actele ce dovedesc fals in acte si in declaratii,uz de fals,furt de identitate si de drepturi,sperjur in fata unei instante juridice,acte medicale false,etc.doar pentru a apara mafia administrativa din Miercurea Ciuc,Harghita,unde daca un cetatean vine cu ,contraargumente viabile se incearca intimidarea si se face abuz in serviciu de catre cei care trebuie sa-si apere salariile de 4000 de ron si respectiv 10700 de ron pe luna,care se considera in continuare in vechea garda a securitatii lui Ceausescu care trebuie sa indeplineasca ordinele cui trebuia,ce sa mai vorbim de respecatrea drepturilor cetateanului din Romania,stat de drept membra in Uniuenea Europeana si menmbra NATO.Nu exista asa ceva,te iau in ras, ce drepturi sa se respecte,noi nu avem drepturi,asa se vorbeste la Politia din Miercurea Ciuc si se insceneaza tot felul de marsavii si in continuare cu asta isi ocupa timpul cei care ar trebui sa vegheze la respectarea drepturilor din ai caror bani sunt platiti si isi platesc ratele la banci si etc.
  (Nosotros somos la gente)

 5. ARG & ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN

  31 octombrie 2013 at 14:11

  DE DOUA SAPTAMANI,IN URMA UNEI INSCENARI DICTATE DE CIUCUR TINCA AURELIA,PRESEDINTA LIGI FEMEILOR DIN PARTIDUL DEMOCRAT-HARGHITA,SUNTEM PLIMBATI SI INVITATI PE LA POLITIE!CU TOATE CA CIUCUR TINCA AURELIA SE FACE VINOVATA DE DECLARATII FALSE ,FALS IN ACTE ,UZ DE FALS,SPERJUR IN FATA UNUI PRIM PROCUROR DIN BUHUSI PRIN DEMERSURI JURIDICE FALSE,TRAFIC DE INFLUENTA!ACEST FAPT ESTE CONFIRMAT DE CIUCUR TINCA AURELIA DE FATA CU DOI POLITISTI SI O POLITISTA,CONCRET AFIRMAND CA EA POATE SA CASTIGE ORICE PROCES CU ORICINE!TOATA INFRASTRUCTURA CIUCULUI O SPRIJINA PE CIUCUR TINCA AURELIA,RESPECTIV: POP EMIL,MORAR PETRU(FOSTUL SEF AL JUDICIARULUI HARGHITA),SELEJEAN IOAN,CAT SI MAREA MAJORITATE A POLITIEI DIN CIUC!CE ANUME TREBUIE SA SE INTAMPLE PENTRU A SE LUA MASURI! ARG&ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN „NOSOTROS SOMOS LA GENTE”!!!

 6. ARG & ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN

  31 octombrie 2013 at 13:49

  Asa cum era de asteptat.S-a facut o plangere bazata doar pe simple vorbe,o declaratie falsa(de catre Ciucur Aurelia,marea doamna a tinutului numit Harghita din Miercurea Ciuc) care normal a fost luata in considerare mai mult decat toate actele aduse la dosar care dovedesc fals in acte si in semnaturi,fals de identitate,sperjur,acte medicale false,etc. de catre Politia Harghita,Miercurea Ciuc pentru ca nu-i asa ,aproape toti sunt complici la mafia administrativa din Miercurea Ciuc si toti se acopera unul pe altul pentru a-si salva salariul de 4000 si ceva de lei pe luna si de 10700 si ceva de lei pe luna si cum era de asteptat s-a incercat intimidarea si abuz in serviciu doar pentru ca cetateanul sau cetatanii statului numit Romania ,membra in Uniunea Europeana si membra NATO si-au cerut drepturile si au contraargumentat cu acte doveditoare.Cei platiti din bani publici Politia si cei de la SIguranta Nationala nu isi indeplinesc in totalitate misiunea de a se respecta legile statului de drept numit Romania,pentru ca ei se considera fosti securisti din vechea garda care indeplinesc ordinele cui trebuie,nici pe departe sa respecte dreptul cetateanului.II trimite in instanta sa rezolve acest caz pentru ca sunt prea comozi si trebuie sa traga la raspundere pe o persoana care si-a creat o imagine falsa(Ciucur Aurelia )bazata doar pe impresii si megalomanie si care este din vechea garda a securitilor lui Ceausescu si cei actuali se tem de ea si o lasa in continuare sa se laude ca ea va castiga orice proces va avea.PE CE SE BAZEAZA,CAND AFIRMA ACESTEA SI MAI BINE ZIS PE CINE SE BAZEAZA CAND FACE ASTFEL DE AFIRMATII??? Pana unde se poate ajunge cu aceste hiene din administratia Miercurea Ciuc?Cine musamalizeaza acest caz in continuare indiferent de ce spate crede ca are,inseamna ca este comlice si atunci …

  (Nosotros somos la gente)

 7. ARG

  25 octombrie 2013 at 11:24

  LUATI MASURI PRACTICE,NU NUMAI TEORETICE IN MIERCUREA CIUC,HARGHITA.CHIAR NU EXISTA AUTORITATE CARE SA PUNA PICIORUL IN PRAG IN ACEASTA ZONA UITATA?CHIAR II LASATI SA INCALCE LEGEA TOCMAI PE ACEII CARE AR TREBUI S-O APERE?CHIAR VA LASATI ASA DE FRAIERITI DE NISTE AUTORITATI CORUPTE???Nu intelegeti ca exista acte pentru toate acuzatiile???????

 8. A.R.G.

  23 octombrie 2013 at 13:23

  Se inceraca musamalizarea cazului,se fac presiuni,se bruiaza retele de telecomunicatii,se face abuz in serviciu,se incearca tot felul de tertipuri pentru a apara o persoana politiciana din Miercurea Ciuc,Harghita care a facut fals in acte si in declaratii,uz de fals,furt de identitate si de drepturi,sperjur in fata unei instante juridice,fraude bancare ,fiscale,etc.toate demonstrate prin acte.E caz penal si inca se incearca cai de a se sustrage de la pedeapsa legala.ASA SE INCERACA APLICAREA LEGII,A CONSTITUTIEI SI A CODULUI PENAL IN Miercurea Ciuc,Harghita din Romania,membra UE si NATO.ASA FUNCTIONEAZA STATUL DE DREPT IN MIERCUREA CIUC.Toate sub tutela preafericitului si iluminatului nostru conducator „excelenta sa” :Selejean Ioan.
  Nosotros somos la gente

 9. ARG

  18 octombrie 2013 at 15:05

  Sunt ordine politice si administrative pe care politia Harghita le executa, pentru faptul ca s-au descoperit cu acte in regula,declaratii false, cu semnaturi false, cu acte false care facilitau afaceri imobiliare murdare cat si obtinerea de credite la banci intr-un mod fraudulos si acte medicale false obtinute cu complicitatea unui medic din Harghita, chiar de catre reprezenatntii politici cu complicitatea celor din administratia Harghita si nu numai.In momentul in care s-au vazut dovezile,s-a incercat minimalizarea cazului,spunandu-se ca sunt si alte cazuri mai grave.Cat de grav trebuie sa fie incalcata legea in Romaniin Harghita,Miercurea Ciuc,pentru a se lua masuri CORECTE??????? Vom vedea in zilele urmatoare cum deruleaza situatia????
  Nosotros somos la gente

 10. A.R.G.

  17 octombrie 2013 at 16:53

  Tin sa precizes,poate nu s-a inteles bine mesajul din 14 oct.sau poate,ca se crede,ca este o gluma,situatia este foarte grava,pentru ca s-a ajuns ca un cetatean care isi cere drepturile si care spune adevarul pe un ton civilizat, sa fie reclamat la Politia Municipala Miercurea Ciuc, tocmai de un cetatean care a excrocat.Iar politia, nu stim, daca este corecta sau tine partea celui care a mintit si a excrocat.Vom afla zilele urmatoare.Este vorba despre o membra PDL si o consiliera a Prefecturii din Harghita care sunt complice la excrocare si fac presiuni prin ordine politice catre POLITIA LOCALA MIERCUREA CIUC,HARGHITA.ESTE METODA SECURISTA DE INTIMIDARE TRADITIONALA CUNOSCUTA IN ROMANIA.ROMANIA SI INSTITUTIILE EI AR TREBUI SA SE SESIZEZE PENTRU CA SE VA AJUNGE LA CEDO,UNDE DEJA S-AU PIERDUT PROCESE DE CATRE ROMANIA,MEMBRA NATO SI UE.(NOSOTROS SOMOS LA GENTE)

 11. ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN

  17 octombrie 2013 at 16:39

  LA ORA ACTUALA IN ROMANIA,RESPECTIV IN MIERCUREA-CIUC POLITIA POLITICA EXECUTA ORDINELE UNEI CONSILIERE DE LA PREFECTURA SI A UNEI PDL-ISTE DE FRUNTE DIN HARGHITA!!!ADEVARUL SI DREPTURIILE OMULUI NU EXISTA SI NU SUNT RESPECTATE IN ROMANIA ANULUI 2013!!!

 12. ARG

  14 octombrie 2013 at 19:50

  CINE CREDE CA CINEVA POATE IMPIEDICA AFLAREA LUCRURILOR NESPUSE,MUSAMALIZATE SI ADEVARATE DIN MIERCUREA CIUC,INDIFERENT DEPRE CINE ESTE VORBA,INDIFERENT DE CE FUNCTIE DETINE SI INDIFERENT DE NATIONALITATE SAU ETNIE,TIN SA ADUC AMINTE UN SINGUR LUCRU: SE INSEALA AMARNIC,INDIFERENT DE CE RISCURI SE IMPUN,PENTRU CA „NOSOTROS SOMOS LA GENTE”.

 13. ARG

  3 octombrie 2013 at 14:11

  Proiectul Fortuna este finatat de Victor Orban,respectiv de George Soros,pentru a demonstra cat de inteligenti sunt secuii.Respectiv multi dintre ei nici liceul nu il au.Analizati verificati si convingeti-va singuri.Aceste informatii le stim de la inceputul proiectului Fortuna Miercurea Ciuc.In paralel, exista un proiect asemanator al unui roman care a fost blocat de autoritatile locale.

 14. Alexander Rackozy GItenstein

  23 septembrie 2013 at 16:40

  Poate ca in CIUC si semafoarele zambesc,dar adevarata realitate este ca in CIUC este o adevarata retea a Ocultei Retrograde care detine controlul si influenta in toate institutiile,indiferent care sunt aparentele.Cu ce se ocupa Oculta Retrograda? Cu distrugerea persoanelor care au o personalitate puternica ,si asta prin atacuri psihotronice,adica prin perturbareea frecventelor cerebrale cu o anumita tehnologie si prin atacuri directe subliminale si la faptul ca exista chiar si in CIUC experti in stiinte oculte.Cine sunt ei? Sunt cei care si inainte de 1989 detineau functii,si daca nu erau ei pe functii erau parintii lor.Deci puteti trage singuri concluziile si deduce cine face parte din Oculta Retrograda din CIUC ,plus inca noii liderii ai oricarei institutii fie ea si religioasa.Ce stiu sa faca in plus cei din Oculta Retrograda?Concret sunt pregatiti de Sistem si Servicii ca sa i-si dezvolte niste aptitudini ereditare ,genetice cum ar fii:hipnoza,manipularea prin sugesti subliminale care pot sa aiba loc chiar si cand dormiti.Ce se intentioneaza de fapt?Degradarea personalitati si degenerarea spirituala si intr-un sfirsit dominarea si transformarea in zombii pentru a fii buni executanti cu gura mica.Vi se pare cred de domeniul fantasticului,dar va asigur ca din pacate asta este realitatea in CIUC,orasul in care si semafoarele zimbesc.Daca o agenta de asigurari,divortata ,care traieste cu verisorul ei i-si permite sa ameninte ca cunoaste :procurori;avocati;politisti si excrocheaza persoane care o gireaza ,ea ne platind ratele,iar cei care au girat sunt pe cale sa piarda tot,asta este profilul psihologic al unei persoane din Oculta Retrograda din Miercurea-Ciuc.Deci cei din Oculta Retrograda nu respecta nici o regula scrisa s-au nescrisa ,sunt aroganti,tupeisti,dependenti de jocurii de noroc si nu numai, betivani,”depravati”,fumatori,excroci si foarte plini de sine ,bazandu-se pe spatele pe care il au asigurat de ceilalti membrii ai Ocultei Retrograde.Unul din capii Ocultei Retrograde din Ciuc este SELEJEAN IOAN ,iar ceea despre care v-am spus este Colceriu Aurica.Deci membrii Ocultei Retrograde provin din toate clasele sociale,scopul lor fiind acelasi,adica dominarea prin orice metode mai mult s-au mai putin ortodoxe.Asta este adevaratul oras Miercurea-Ciuc!!!

 15. ARG

  17 septembrie 2013 at 15:23

  Sunt persoane care argumenteaza cu legea in mana si totusi li se baga bete in roata pe criterii etnice,respectiv pentru ca sunt romani.Soarta romanilor din Miercurea Ciuc este foarte grea fata de cea a romanilor din alte zone ale tarii unde nu exista maghiari.Pentru ca acolo nu se uita urat la tine si nu ti se face nedreptate si nu te poarta pe la toate birourile si nu sunt pe fata rau intentionati,doar pentru faptul ca esti ROMAN.De exemplu Inspectoratul Judetean al Invatamantului din Harghita,face abuzuri si incalca legea invatamantului in mod DISCRIMINATORIU.La angajari,oriunde,repet,oriunde,se cere limba maghiara,pentru ca s-a dat decizia de catre primaria locala obligativitatea cunoasterii limbii maghiare,folosita de administratia din Miercurea Ciuc Harghita,Covasna.Acesta este planul LOR de indepartare a romanilor din Miercurea Ciuc,aceasta este strategia lor de indepartare a romanilor din aceasta zona greu incercata.Toti romanii vor sa-si trimita copii la scoli in alte parti ale tarii pentru ca aici nu au nici un viitor,in aceste imprejurari si se va ajunge ca romanii sa dispara comlpet daca nu se face ceva,concert cu oameni care iubesc cauzele romanilor si nu cu cei care isi iau pasaport unguresc si care se casatoresc cu secuience si joaca pe doua fronturi.Nimeni nu poate sa inteleaga care este atmosfera reala din Miercurea Ciuc,decat daca traiesti aici.Speram ca cei care sunt in masura, sa ia toate acestea in serios si sa ia masuri concerte si sa nu mai tergiverseze atata.

 16. ARG

  11 septembrie 2013 at 16:12

  si cate nu mai sunt de zis…

 17. ARG

  11 septembrie 2013 at 16:03

  Atentie,ca unii din sistemele de securitate ale statului roman care vegheaza la siguranta nationala si siguranta cetateanului roman,pentru care au fost si angajati,in loc sa-si faca treaba si sa urmareasca pe cei care intradevar pun in pericol siguranta natioanla a Romaniei mai ales int-o zona asa de fierbinte cum este zona Miercurea Ciuc-ului, de ceve vreme incoace,ei urmaresc pe cei care DERANJEAZA ca spun ADEVARUL, pentru a li se inscena lucruri mizarabile si pentru a nu fi descoperite „lipitorile” care inca actioneaza in acest Judet Harghita mai ales in Miecurea Ciuc si care actioneaza intr-o haita in care fiecare isi apara spatele exact ca in divesiunile invatate la scolile de fosti securisti.Toti acestia asa zisi „domni si doamne” din „inalta societate” a S A T U L U I numit Miercurea Ciuc,pun botul cum se zice in termeni arhaici,la SERVICIILE SEXUALE ale unor „doamne” venite de la fundul vacii,in orasul Miercurea Ciuc acum aproximativ 48 de ani(avand deviza:”Mai bine doamna-c.u.v.a la oras decat taranca la fundul vacii”)pentru a obtine in schimb falsuri si favoruri juridice si pentru a avea un „spate asigurat” pentru a fi absolvite de toate marsaviile pe care le-a facut din tinerete pana acum.Pentru care statul va trebui sa plateasca daune morale si nu numai la Curtea Europeana a Drepturilor Omului.Ciucur Tinca Aurelia este oglinda acestei realitati.Ar fi cazul ca cei care „percuteaza la ea” sa fie luati la teste psihologice si sa fie cercetati.Ciucur Tinca Aurelia are o adresa si fizic sta la alta adresa,cum fac si excrocii,are datorii peste masura si credite la banci,disimuleaza si creaza conflicte pentru a separa si pentru a conduce,se plange ca este bolnava si se intelege cu cei de la Ambulanta din Miercurea Ciuc s-o ia cu salvarea pentru a disimula si pentru a impresiona sau a crea mila cuiva.A facut un copil din flori cu un profesor de al ai pe la 16 ani facnd un pariu ca se va culca cu acel profesor,iar acel copil acum lucreaza la consiliul judetean Harghita.A oferit servicii sexuale pe timpul comunismului pentru a castiga custodia copiilor si apoi si-a maltarat copii lasandu-i fara mancare ,fara sapun,prosop,etc,lasandu-i singuri si flamanzi chiar si 3-4 saptamani.AVETI MARE GRIJA PE CINE APARATI,CA ARE AERE DE DOAMNA DAR ESTE O PREFACUTA SI O SECURISTA INRAITA CARE A STUDIAT LA „STEFAN GHIORGHIU” SI DACA VA MAI CONTINUA ASA VA AVEA ACEASI SOARTA CU CEA A LUI VISINESCU si, si cei care au aparat-o.
  NOSOTROS SOMOS LA GENTE

 18. ARG

  12 august 2013 at 17:01

  Azi am asistat cum o farmacista a spus ca a fost data afara de la Framacia Sensi Blu din Miercurea Ciuc(cea de pe strada Kossut Lajos,fosta srada Florilor)pe motiv ca este romanca si ii era frica ca nu cumva patroana sa o vada sau sa o auda ca spune ceva.Asta este soarta romanilor oropsiti din Miercurea Ciuc,trebuie sa taca si sa inghita ca oricum nimeni nu le face dreptate.Unde se duc acesti oameni romani din Miercurea Ciuc?Ce ar trebui sa facem?Alt caz cineva cu studii superioare terminate acum vreo 10 ani plus inca vreo 7 diplome( a lucrat in fiecare domeniu in care a studiat),in Miercurea Ciuc nu si-a gasit loc de munca de mai bine de 4 – 5 ani,tot pe motiv ca este roman.Pe strada acum daca te aud ca vorbesti romaneste se uita urat la tine intentionat pentru ca sa te simpti in plus,iar altii cum a fost un mos cu carja care-l asteapta moartea pe acasa,comenta la auzul vorbelor romanesti spuse linistit si aproape in soapta de catre romani.Romanilor le este frica sa vorbeasca pe strada in romaneste in Miercurea Ciuc pe motiv ca sa nu-i auda secuii ca sunt romani si sa nu se uite urat la ei sau ba mai mult pe motiv ca nu cumva sa-si ia un pumn sau mai rau cum a patit Agentul SRI batut de primar cu fata de criminal.CAM ASA STAU LUCRURILE ADEVARAT SPUS IN MIERCUREA CIUC SI NU ASA CUM INCEARCA UNII S-O MASCHEZE.E GRAV.ROMANII DIN MIERCUREA CIUC CRED CA AR TREBUI SA CEARA AZIL POLITIC,CA ALTA SOLUTIE NU VAD.(Nosotros somos la gente)

 19. ARG

  8 august 2013 at 18:00

  FACETI D..CU CEVA CU ACEST PSIHOPAT ORDINAR CARE SE CREDE GROF IN ROMANIA SI CARE AGRESEAZA PE CINEVA ATAT DE GRAV INCAT NU PUTEA NICI SA SE MAI APERE SI APOI L-A TRANTIT LA PAMANT SI S-A ASEZAT CU GENUNCHII PE SPATELE LUI PUNANDU-I MAINIE LA SPATE SI CEREA IN GURA MARE CATUSELE DE LA POLITISTI PENTRU A I LE PUNE EL PERSONAL!
  SI ASTA DOAR PENTRU CA A FOST DERANJAT CA PERSOANA PUBILCA CE ESTE CA ESTE FOTOGRAFIAT???VA DATI SEAMA CE SE POATE INTAMPLA UNUI OM SIMPLU ,DACA ACEST FAPT I S-A PUTUT INTAMPLA UNUI AGENT SRI DIN MIERCUREA CIUC???MARTORII OCULARI AU FOST DAR LE-A FOST FRICA SA FACA CEVA DIN CAUZA CA PRIMARUL ERA CEL CE ATACA SI TOTI DIN ORAS STIU CA EL ESTE UN PSIHOPAT SI UN OM FOARTE RAU CARE ARE OAMENII LUI DACA IL DERANJEZI CU CEVA.SE UITA LA TINE CU O PRIVIRE DE PSIHOPAT,CHIAR NU VEDETI?FACET-II DRACU UN CONTROL PSIHIATRIC,SAU FACETI CEVA CA NU MAI ACEPTAM ASA O NEDREPTATE.NU MAI SUPORTAM ATATA DISCRIMINARE SI ATATA RAUTATE SI ATATA SOVINISM SI ATATA EXTERMISM SI ATATA URA INDREPTATA ASUPRA ROMANILOR.CAND O SA INTELEAGA ODATA CA ROMANIA ESTE STAT NATIONAL SI CA MIERCUREA CIUC ESTE PAMANT ROMANESC SI CA ROMANII STRAMOSII NOSTRII AU LUPTAT PANA SI-AU DAT VIATA PENTRU ACEST FAPT SI CA EI SUNT CEI CARE INCITA SPIRITELE SI NU VOR SA FIE MAI DESCHISI IN MENTALITATE ??????????????????????SI NOUA NE-A AJUNS CUTITUL LA OS.ACUM E MOMENTUL SA FACETI CEVA…..IN MIERCUREA CIUC,FARA SA MAI GANDITI CA VAI SA NU RERANJAM !DAR EI SA NE OMOARE PE NOI NU-I ASA????PUN PARIU CA DACA NU INTERVENEA NIMENI CU UN TELEFON SAU ERA INTR-O ZONA FARA OAMENI,ERA IN STARE ACEST PRIMAR SA-L OMOARE PE ACEST OM(AGENT SRI)NU CONTEAZA CINE ERA DAR E FOARTE GRAV CE S-A INTAMPLAT AICI.BRAVO ACESTUI AGENT CA AVUT CURAJUL SA-L INFRUNTE PE RPIMAR CU RISCUL VIETII SI SANATATII LUI.ASA OAMENI(AGENTI SRI)DACA ERAU IN TOT JUDETUL HARGHITA SI IN MIERCUREA CIUC,CRED CA LUCRURILE AR FI STAT MULT MAI BINE.DAR ATUNCI CAND POLITISTII SAU ALTII ISI ALUNGA SOTIILE ROMANCE PENTRU SECUIENCE CA DAU MAI BINE DIN F..D SAU CINE STIE CE D..CU LE -A MAI FACUT,NORMAL CA NU INTERVIN IN CAZURI DE GENUL ACESTA.DECE ,PENTRU CA SOTIA ESTE SECUIANCA SI ATUNCI EU MA FAC CA FAC DREPTATE DAT DEFAPT NU FAC DREPTATE SI NU MA BAG.CAM ASA STAU LUCRURILE IN FAMIILE MIXTE AI CAROR SOTI LUCREAZA LA POLITIE,SRI,SAU ALTE INSTITUTII SI NU S-A INTERVENIT CAND TREBUIA SA SE INTERVINA.DACA NU INTERVINE POLITIA ATUNCI CINE D..CU SA INTERVINA?????ASA NU SE MAI POATE.FACETI CEVA …

 20. ARG

  5 august 2013 at 18:12

  Turistii romani evita zona Miercurea Ciuc,se stie si de ce:extremismul si sovinismul este la el acasa.Mai mult decat atat un „conducator” de „oaste”de vreo 10 ani,nu-i dau numele sa nu-i fac reclama,dar se stie, care ne tot zice ca limba maghiara trebuie sa fie obligatorie in Miercurea Ciuc si pentru corespondentii de presa si pentru pisica si pentru purcelul din curte, a arborat din nou un alt steag mare secuiesc in centru orasului pentru ca numai asa se simpe bine in Romania un stat din Uniunea Europeana si din NATO,care ne cere sa respectam statul de drept,iar noi ii lasam pe extremisti sa-si faca de cap in continuare provocandu-i pe romani, marginalizandu-i pe romani(poti sa stii tu la perfectie limba maghiara cu accent de Ungaria ,daca ai nume roman,tot degeaba)asa ca s-o lase mai incet acest conducator de oaste care traieste in Evul Mediu si care nu se trezeste la anii 2013.Daca nu este nimeni cine sa faca treaba aceasta,atunci sa plece cei care se uita la ceas si se intreaba cand vine ora 3 sa plece acasa ca s-au plictisit cat freaca menta si nu fac nimic,si sa-i lase pe cei care intradevar vor sa faca o treaba si nu pot sau nici nu sunt sprijiniti,pentru ca sunt complici pentru ca au AU DORMIT DESTUL IN PAPUCII STATULUI.SI S-AU OBISNUIT CU RAUL DE NU MAI PERCEP CE E BINE SI CE ERAU IN ZONA MIERCUREA CIUC DIN ACEST PUNCT DE VEDERE.DESCHIDETI-VA OCHII SI PUNETI-VA SCOBITORI IN OCHI DACA SUNTETI ASA DE CHIORI.
  NU VEDETI CA STEAGURILE ROMANIEI SI UNIUNII EUROPENE DIN MIERCUREA CIUC SUNT PUSE LANGA OSTASUL ROMAN INTRE BRAZI PENTRU A NU SE VEDEA SI LA MAI JOASA INALTIME DECAT STEAGURILE ORASULUI SI SECUIESC DE VIS-A-VIS,AL DOILEA STEAG SECUIESC DE MARI DIMENSIUNI DIN ORAS???????????
  IAR MODERNIZAREA ORASULUI REALIZATA DIN FONDURILE UNIUNII EUROPENE ESTE ASCUNSA PRINTR-O PLACA DE MICI DIMENSIUNI DE A4 VIS A VIS DE BISERICA MICA ORTODOXA DIN MIERCUREA CIUC TOT INTRE COPACI DE NU SE VEDE DACAT UN STALP SI CAND TE UITI IN VARF VEZI ACEASTA PLACA MINUSCULA.TREZIT-II SI TREZITI-VA D..CU LA REALITATE…SI FACETI CEVA,CA SA NU FACA ALTII PASAPORT SECUIESC
  ARG

 21. ARG

  29 iulie 2013 at 18:52

  In Miercurea Ciuc (in majoritatea cazurilor)angajarile in Politie,Armata,SRI s-au facut ori pe baza de Relatii,ori pe baza de favoruri sexuale pentru diferiti obsedati sexuali,care au neveste grase si neatragatoare dar cu aere de Doamne (si cu studii facute dupa a doua tinerete,asta in cel mai fericit caz),iar sotii lor au aere de Domni.Nu conteaza studiile pe care le ai si pe care le-ai urmat cu mare efort intelectual ci conteaza daca te cobori la nivelul cel mai jos posibil moral .Este putin spus.Dar normal nimeni nu recunoaste toate acestea,pentru ca nu-i asa sunt pudici in public si mai ales Ei se pretind foarte respectabili.Nu ne miram de ce sunt atatea probleme nerezolvate in Miercurea Ciuc.

 22. ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN

  27 mai 2013 at 15:56

  Vis a vis de reportajul despre M-CIUC si HARGHITA,cu siguranta din ignoranta mai ales a lui SELEJEAN si a lui ANDREI JEAN ,cat si a prefectiilor anteriori sa ajuns aici.Atata timp cat BISERICA este una din puterile din stat nu inteleg ce autoritati astepta SELEJEAN sa intervina in privinta pastrarii identitatii nationale,culturale ROMANESTI?Mai ales daca ai pretentia ca intr-o zi sa fi Prea Fericitul BOR al ROMANIEI.Iar ANDREI JEAN trebuie luminat si lamurit ca udmr-ul urmeaza instructiuniile ungariei,mai ales ca la congresul udmr-ului si la receptia de la hotelul fenyo(bradul,a lui kurko)invitatii principali erau diplomatii unguri de la consulatul ungariei din M-CIUC.Glumele lui ANTONESCU nu au fost primite bine si nu sunt privite cu ochi buni de romanii din M-CIUC si HARGHITA. Cred ca si ROMANIA ar trebui sa se sesizeze la ce declaratii fac unii politicieni.Laudabila atitudinea lui PONTA care a cerut inlaturarea steagului secuilor de la tribuna la care urma sa faca declaratii.Iar opinia publica trebuie informata ca daca esti nascut in ROMANIA esti ROMAN.

 23. ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN

  22 mai 2013 at 14:00

  De Rusaliile Catolice de la Sumuleu-Ciuc a venit si presedintele ungariei intr-o vizita privata si liderii locali au fost invitati sa-i „sarute inelul”.Poate se trezesc politicienii din Romania si forurile abilitate sa analizeze situatia,realitatea si loialitatea politicienilor din Harghita-M-Ciuc fata de ROMANIA.Pretentiile udmr-ului mi se par aberante si de o nesimtire de ceea mai joasa speta.Poate DNA-ul ii verifica si pe udmr-isti ,ca ar fii cazul.Poate ii verifica si pe cei de la VAMA-POLITIA DE FRONTIERA,mai ales pe cei de la conducere si verifica si COMPET-ul Ploiesti.Poate printr-o minune se va face curatenie in ROMANIA.Poate se vor marii pedepsele pentru evaziunile fiscale.DUMNEZEU stie cat mai rabda romanii si ROMANIA toate excrocheriile politicienilor ,afaceristilor preotiilor,generalilor MApN si MAI care au adus ROMANIA in situatia actuala.

 24. ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN

  13 mai 2013 at 18:10

  Azi am vazut pe TVR 1 la emisiunea in limba maghiara punctul de vedere al unui politolog-politician-om de televiziune s-au Dumnezeu stie ce ,dar cu siguranta un tip total pe dinafara in materie de extremism,sovinism,discriminare,fascism in legatura cu pretentiile udmr-ului in privinta deschiderii de discutii pe tema autonomiei si modificarii CONSTITUTIEI ROMANIEI.Ai sugerez sa discute cu urmasii D-LUI MIHAI COVALIU si sa vada daca le convine o discutie pe marginea unui asemenea subiect?Iar apoi sa treaca prin Judetele:Covasna;Harghita;Mures sa discute cu romanii din TRANSILVANIA si sa auda prin ce au trecut din 1989 incoace si ce au de zis in legatura cu pretentiile aberante ale udmr-ului.Atata timp cat in MIERCUREA-CIUC s-au furat steagurile UE ;NATO si al ROMANIEI cu tot cu stalpi,iar la momentul actual doar cel al ROMANIEI si al UE au fost repuse printre crengiile de copaci ale parcului,pentru ca deranjau cand erau pe centrul drumului din fata MONUMENTULUI OSTASULUI ROMAN.E mai important arborarea steagului NATO langa cel al UE si al ROMANIEI pentru toata ROMANIA decat pretentiile unei etnii care nu respecta nici CONSTITUTIA ROMANIEI,nici CODUL PENAL si nici un simbol national al ROMANIEI.Si cred ca ar fii cazul sa inteleaga toata lumea ca ROMANIA NU SE NEGOCIAZA CU NIMENI,NICIODATA.Poate incep si politicieni,politologi si oamenii de televiziune din ROMANIA sa invete acest lucru SACRU!

 25. ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN

  9 mai 2013 at 18:37

  Mai au drepturi romanii din Romania in propria lor tara?Sincer?Credeti ca mai au ?Poate porniti prin tara si ve-ti vedea ce drepturi au romanii in Romania secolului XXI.Cu siguranta in Romania nu sunt respectate nici cele mai elementare drepturi ale omului,iar in judetele Harghita,Mures,Covasna romanii au ajuns in situatia de a fii pe cale de disparitie!E de analizat situatia in care au adus Romania compromisurile politicienilor romani si concesiile facute unei grupari care ani de zile a stat pe scena politica romaneasca in ilegalitate si in complicitate cu clasa politica romaneasca au ocupat functii in Guvernul Romaniei si au fost platiti de la Bugetul Romaniei .Poate se trezeste clasa politica romaneasca la realitate.Asta pana nu ajungeti sa veniti in TRANSILVANIA cu PASAPORTUL.

 26. ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN

  7 mai 2013 at 12:59

  Sunt curios cati ani au fost aceptati fara o forma legala de existenta ,in PARLAMENTUL ROMANIEI si in conducerea anumitor MINISTERE din GUVERNUL ROMANIEI UDMR-isti.Si cati ani de zile au fost platiti de la BUGETUL ROMANIEI si au beneficiat de privilegii si imunitate ,concret UDMR-ul ne avand o forma legala de existenta la data respectiva ,iar mai concret la ce data si-a legalizat UDMR-ul existenta?Cate concesii si compromisuri a facut CLASA POLITICA A ROMANIEI cu UDMR-ul pana acesta a fost inregistrat oficial?Cat de legale au fost si sunt toate aliantele ,concesiile,compromisurile facute cu UDMR-ul,cand acesta nu era legal inregistrat si concret era un simplu grup etnic care cerea si ROMANIA dadea tot ce se putea,subminandu-si SIGURANTA NATIONALA?Cum sa ajuns in situatia in care un politician din provincie,respectiv din MIERCUREA-CIUC a recunoscut public ca romanii nu au drepturi in ROMANIA,HARGHITA<MIERCUREA-CIUC?

 27. ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN

  30 aprilie 2013 at 12:07

  Cred ca in Saptamana Mare putem sa fim mai calmi si cerebrali.Poate avem grija ce si cat mancam si bem.Tot ce are codul de preturi incepand cu 8 e bine sa nu le cumparam si mai ales ce contin multe E-uri.Restul codurilor de preturi,altele decat 8 sunt OK,nefiind modificate genetic continutul.In rest aveti grija de voi si de familiile voastre.

 28. ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN

  24 aprilie 2013 at 13:57

  Sincer nu i-mi dau seama daca in ROMANIA cineva i-si da seama ca se promoveaza asa zisele elite ,din randul „elitei retrograde” ,in toate domeniile.Incepand cu clasa politica,institutii publice bugetare si terminand cu arta si cultura.Cand ROMANIA se va trezi la realitate va realiza cat de mult a pierdut si ca toata perceptia despre ROMANIA sa cladit pe imaginea si valoarea „rezervelor „ROMANIEI.Cand ROMANIA va incepe sa i-si promoveze valoriile de TOP atunci se va vedea adevarata imagine a ROMANIEI in lume.Pana atunci ROMANIA traieste si promoveaza o imagine paralela a cea ce ar trebui de fapt sa se promoveze.Concret trebuie ca ROMANIA sa se regaseasca si sa renasca prin ELITELE ei!!!Pentru ca ROMANIA merita sa-si traiasca adevarata soarta si realitate,promovandu-si adevaratele valori.Pentru nimeni nu o sa o faca in locul ROMANIEI,dar cu conditia sa nu va mai mintiti singuri ,iar apoi sa va itrebati dece este perceputa ROMANIA in felul asta.Sincer sa vadut tot in ROMANIA ,vreti sa ajungeti sa va vindeti si sufletele??? ALEXANDER.

 29. ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN

  22 aprilie 2013 at 19:07

  E foarte grava situatia in ROMANIA,daca a ajuns preot ortodox sa zica ca posturile in BOR se obtin daca esti fiu de MAI-st;MAPN-ist s-au SRI-st.Si se intreba ca ce DUMNEZEU mai cauta el printre astia.Poate se apuca ofiterii de rang inalt din ROMANIA sa-si educe copii, mai ales daca sotia lor este magistrat in BUCURESTI.Poate incepe si ROMANIA sa-si promoveze adevaratele valori din cultura si arta.E cazul sa se faca curatenie in clasa politica din ROMANIA,daca sa ajuns in situatia ca pe baza unei legitimatii eliberate de PSD ,orice specimen sa aiba acces in PARLAMENTUL ROMANIEI.Trebuie sa fie reprezentata cu mai multa maturitate si responsabilitate ROMANIA, atat pe plan intern cat si pe plan extern in PARLAMENTUL EUROPEAN.ROMANIA trebuie sa finanteze invatamantul exclusiv in LIMBA ROMANA in ROMANIA.Trebuie scoase in afara legii toate partidele ,uniunile,fundatiile care prin politica pe care o duc submineaza integritatea tertoriala a ROMANIEI.Concret toata clasa politica trebuie sa se trezeasca la realitate,pentru ca la ora actuala toata clasa politica din ROMANIA este plina de tradatori platiti din BUGETUL ROMANIEI. ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN „NOSOTROS SOMOS LA GENTE”.

 30. ARG

  16 aprilie 2013 at 19:04

  Aceasta este ocupatia Bisericii Ortodoxe din Harghita,de a vana si a racola batrane singure si neajutorate pentru a le lua casa si de a racola copii singuri la parinti pentru a-i face calugari sau calugarite pentru a le lua casa si a baga in spital pe ceilalti care ii incurca.Si de a urmari, prin toti oamenii „hipnotizati” sa faca cea ce li se spune ca la niste marionete, pe cei ce spun ADEVARUL, in loc sa se preocupe de adevaratele probleme grave care sunt in Harghita si care sunt date sub pres de catre cei care sunt platiti sa faca exact invers.
  (NOSOTROS SOMOS LA GENTE)

 31. MARIN,ION,NICULAE,GRIGORE,AGLAE,TEODORA,ETC..

  2 aprilie 2013 at 15:27

  Vedeti ca tot ce sriem aici,nu este deloc pe placul reprezentantilor din judetul Harghita.Pentru ca adevarul doare,dar cel mai tare doare cand statul si biserica pune intr-o comunitate Lupul paznic la oi,de 19 ani incoace,aceleasi fete bisericesti plictisite si morocanoase care se cred mari regizori,taind si spanzurand dupa bunul lor plac,pe cei care nu se supun ca in epoca feudalista.Un regizor ratat,care nu a avut sansa sa termine facultatea de regie in urma cu 30 sau 40 de ani,isi varsa rabufnirile si esecurile din tinerete,facndu-se calugar,mai apoi ajungand Episcop si Arhiepiscop intr-o zona zbuciumata cum este Harghita si Covasna.Iar pe parcursul vietii,cand vedea pe cineva mai rasarit decat el il „aranja” asa cum a invatat de la Oculta retrograda,eliminandu-l din oras de parca Miercurea Ciuc ar fi al lui,el nefiind nici macar nascut in Miercurea Ciuc,asa cum sunt alti romani nascuti aici.Am ajuns ca noi cei nascuti in Miercurea Ciuc sa nu mai avem loc de celalti romani veniti din alte zone ale tarii si sa ne alunge din orasul nostru bastinas doar pentru ca asa vrea o minte diabolica caruia i s-a urcat puterea la cap de prea multa grandomanie falsa.S-au facut presiuni si se fac in continuare presiuni pe diferite cai:-prin intimidare,prin manipulare ,prin oculta retrograda si prin arme biologice puse in diferite alimente,vezi Doamne, sigilate.Trimit oamenii lor ,pe la usile celor care i-au deranjat spunad adevarul despre ei,cu diferite pretexte,ba ca vor sa stranga bani pentru Catadrala Neamului,ba ca daca stim pe oameni cu bani pentru sponsorizari,ca ajuta saracii.Unde ajuta saracii,cand cineva care a intrebat daca stie de un loc de munca ca orice i s-a raspun de catre o calugarita foarte repezit ca „aici la noi la Episcopie nu aste bursa de locuri de munca ,noi nu ne ocupam cu locuri de mumca”.Iar „seful” cel mare a avut o replica: „lasa-i pe saraci in plata Domnului”.Unde este adevarul si unde este dreptatea??? Noi ne riscam viata si sanatatea pentru aceste adevaruri spuse aici.Fereasca Dumnezeu, de cel care nu are nimic de pierdut.
  MARIN,ION,NICULAE,GRIGORE,AGLAE,TEODORA,ETC……TOTI ROMANII DE AICI CARORA LE-A RAMAS COLOANA VERTEBRALA

  NOSOTROS SOMOS LA GENTE

 32. ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN

  25 martie 2013 at 15:57

  La sfarsit de saptamana am avut o discutie cu un rezervist din MAPN,pe marginea faptului ca in M-CIUC ,in timpul renovarii orasului au disparut trei steaguri :tricolorul ROMANIEI,steagul NATO si cel al UNIUNII EUROPENE.Toate sfintite de preoti ortodoxi si ridicate in prezenta PRESEDINTELUI ROMANIEI.Concret au disparut si stalpii din otel.Dupa ce ILINCIOIU de la PATRIMONIUL MONUMENTELOR ISTORICE „sa dus”sa incercat si demolarea MONUMENTULUI SOLDATULUI ROMAN,pe perioada cat a fost orasul in santier.Au intervenit tot niste rezervisti si au invocat LEGEA PROTEJARII PATRIMONIULUI NATIONAL si al MONUMENTELOR ISTORICE.Asta e strategia din 1989 incoace a secuilor,pentru ca de frica unui proces s-au oprit din tentativa de a demola MONUMENTUL SOLDATULUI ROMAN.Concret trebuie renovat MONUMENTUL si repuse cele trei steaguri la locul lor. ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN „NOSOTROS SOMOS LA GENTE”.

 33. ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN

  22 martie 2013 at 16:02

  IN ROMANIA TOATE MINORITATILE TREBUIE SA CUNOASCA LIMBA ROMANA,SI SA CITEASCA CONSTITUTIA ROMANIEI SI CODUL PENAL CEL PUTIN O DATA.PE TOATE INSTITUTIILE BUGETARE DIN ROMANIA TREBUIE ARBORAT STEAGUL ROMANIEI,INDIFERENT CARUI MINISTER SUNT SUBORDONATE.PENTRU CA LIPSESC CU DESAVARSIRE.DATE FIIND ULTIMELE EVENIMENTE DIN COVASNA ,HARGHITA ,MURES E OBLIGATORIU CA AUTORITATIILE ROMANE SA SE TREZEASCA LA REALITATE.VA SCRIU DE LA ETAJUL 1 AL BIBLIOTECII JUDETENE HARGHITA”KAJONI JANOS” DIN MIERCUREA-CIUC,UNDE IN MOMENTUL ASTA ESTE UN SIMPOZION PE TEMA AUTONOMIEI TERITORIALE,PIGMENTAT CU GLUME DENIGRATOARE LA ADRESA ROMANIEI SI ROMANIILOR.EFECTIV CAND VA SCRIU AUD TOATE DISCUTIILE SI REMARCIILE.

 34. ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN

  20 martie 2013 at 15:33

  Limba maghiara face parte din cele 20 de limbi UGRO-FINICE vorbite in Scandinavia,Statele Baltice si folosesc alfabetul latin. La sfarsitul secolului XVIII-lea lingvisti maghiari Janos Sajnovics si Samul Gyarmathi au demonstrat inrudirea limbilor Ugro-Finice.La randul lor limbiile Ugrice :maghiara,ostyak,vogul constituie o sub clasa a limbiilor Ugro-Finice.Triburiile Ugro-Finice erau raspandite in paduriile dintre fluviul VOLGA si M-tii URALI,unde vanau si pescuiau.S-au raspandit spre NORD,spre coasta Oceanului ARCTIC spre VEST,pana in NORVEGIA,si spre EST pana la gura fluviului OBI!In frunte cu ARPAD,calaretii nomazi au aparut in vaile fluviilor TISA si DUNARE in anul 895,dupa o lunga perioada de viata nomada,migratoare.Concret popor barbar care a incheiat relatii diplomatice prin metisare si asimilare cu toate triburile EUROPEI. Vis-a-vis de Shengen, sa creeat scandalul carnii de cal amestecat cu carne de vaca pentru a discredita si mai mult imaginea ROMANIEI.PHILIP de ANGLIA,Printul consort al REGINEI ANGLIEI a apelat la ANGELA MERKEL ,sa se foloseasca de dreptul de veto al GERMANIEI,in privinta blocarii intrarii in SCHENGEN a ROMANIEI.Pentru cine nu stie ,Printul PHILIP de Anglia e fost ofiter nazist.Fostul PAPA Rantzinger e fost nazist,cat si defunctul PAPA Ioan Paul al II-lea a fost nazist si a participat la epurarea etnica a evreilor din POLONIA.Actualul PAPA vine din ARGENTINA,tara care a primit toti fascistii italieni si germani,deci e de gandit si de analizat.V-ati lamurit cum sta treaba in EUROPA si in SCHENGEN.Poate ne lamureste VATICANUL si CAPII BISERICII ROMANO-CATOLICE in ce masura sprijina demersurile UDMR-ului,secuimii din ROMANIA din moment ce toate Bisericiile romano-catolice aveau arborate steagul secuilor si al Ungariei ,respectiv si cel al Austro-Ungariei?

 35. ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN

  19 martie 2013 at 19:37

  A fost odata ca niciodata o poienita magica.si in ea locuiau niste pitici magici,de culoare albastra cu caciulite pe frunte si usor pe spate .Ei erau strunfii magici care aveau o multime de comori ,una mai minunata decat alta.Dar cele mai mari comori erau arta,muzica,cultura,pictura,stiinta.Dar printre ei era si un strunf foarte visator dar curajos.Si ceea ce visa noaptea,ziua construia singurel in casuta lui magica in forma de ciupercuta.Si toata lumea lui erau visele lui ,care unul cate unul era construit si lumea se minuna.Cand strunful a mai crescut a plecat peste mari si tari si a vazut toate minunatiile planetei lui albastre.De dor si de durere strunful canta zi si noapte ,si toata lumea se minuna. pina cand o strunfita a zis ca o sa-l ajute sa umple lumea de fericire cu cantecele lui.Am uitat sa va zic ca strunful era magic si foarte curios si totdeauna se intreba ,asta dece e asa?dar oare n-ar putea sa fie asa?Si astfel strunful a uimit lumea si a schimbat-o putin in mai bine.Dar strunfita i-a zis ca trebuie sa o ajute si el pe ea caea sa-l ajute.Strunful magic a acceptat si a pornit intr-o mare aventura ,cea mai mare aventura din univers.Calatoria in timp.toti strunfi au zis ca este inposibil ,dar strunful magic le-a zis ca orice este posibil daca visezi destul de mult.Ca asta i-a zis strunful-tata lui,cand era doar un strunfulet.Si dupa ce a construit masina timpului strunfuletul magic a zburat inainte si inapoi in timp si spatiu ,adunand comori care au ajutat planeta strunfiilor sa treaca cu bine peste hopuri.Cand strunfuletul magic a obosit sa ascuns in poienita lui magica si a asteptat ca sa se odihneasca in speranta ca strunfulita i-si va aduce aminte de el.Si trecura anii si strunfuletul astepa si astepta si parca nici nu trecuse anii peste el.ca toti inbatraneau numai el ramanea vesnic tanar si inca visator.Pana intr-o zi cand tot cea ce visase se adeverii.Dar asta era povara care trebuia sa o duca singur ,pentru ca asa se nascuse si tatal-strunf i-a zis cand era doar un strunfulet ,ca este un strunfulet magic si ca va schimba planeta strunfuletiilor pentru totdeauna.Dar in sufletelul lui de strunf stia ca are o mare responsabilitate.De aceea era foarte inportant sa aiba cuvant de onoare si coloana vertebrala.Dar povestea strunfuletului magic inca nu sa incheia si inca in sufletelul lui mai spera la expeditii care sa-l duca peste mari si tari,pe toata planeta lui albastra.Deci si daca esti un strunfulet magic (traco-dac)daca visezi mult si muncesti mult visele se pot realiza.Pentru ca in lumea strunfilor orice e posibil!Orice!!! (un ortodox-visator)ALEX DREAMER-ENIGMA „PREMONITION”.

 36. ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN

  18 martie 2013 at 11:39

  La cetatea MIKO din M-CIUC (muzeul secuilor)la statuia lui NICOLAE BALCESCU erau sreagurile ROMANIEI si Ungariei,iar la cea a lui Petofi Sandor era cel al secuilor si cel al Ungariei!La scoala de arta Petofi Sandor a depus flori si UDMR-istul Tancsas Csaba unde erau arborate steagul secuilor si al Ungariei!Deci pe o scoala cu finantare de la bugetul ROMANIEI!La banca PIRAEUS in fata ,la statuia lui Gal Sandor sa arborat steagul secuilor si al Ungariei,in prezenta tot a Consulului Ungariei in M-Ciuc!Unde erau pe verticala 6 lanci cu simboluri din cupru,reprezentand „Legiunile Secuilor”din ROMANIA!Deci de influenta romanica ca a legiunilor romane din perioada Imperiului Roman,simbolistica preluata si de la nazisti din perioasa Germaniei naziste!Au o conotatie catre ocultismul „rasei superioare”!Dupa 1989 ocultismul a crescut in interes,sa reactualizat alfabetul runeic maghiar!Pe linie bisericeasca secui au obligatia sa-l invete,avand examene!Sunt si in programa de scolarizare a secuilor ,totul pe bani de la BUGETUL ROMANIEI!Trebuie amintit secuilor ca se trag din Attila care in expansiunea Imperiului Mongol si-a metisat armata cu nativele din teritoriile cucerite!Cand a ajuns la Regatele Traco-Dacice ale lui GELU,GLAD,MENUMORUT au cedat si au fost lasati sa treaca spre Campia Panoniei,dupa care s-au metisat in tot spatiul european,lasand in urma:batrani,bolnavi,soldati raniti si femilile acestora!Ei au fost angajati ca slugi pe mosiile Traco-Dacilor instariti!Pe parcursul istoriei s-au aliat cu dusmani DACIEI;VALAHIEI;ROMANIEI!Dupa aceea au fost metisati de :Austria,Germania,Rusia!Principala caracteristica a secuilor e:tradarea,minciuna,manipularea,ocultismul toate pentru atingerea scopurilor!Poate verificati si continutul manualului de istorie”facultativa”predat secuilor ,tiparit in maghiara cu finantare de la BUGETUL ROMANIEI,si predat in institutii de invatamant ale ROMANIEI!Concret fosta angajata MAPN a ajuns in staff-ul Ambasadei Ungare,fica fostului administrator al vilei de protocol din M-CIUC de la „SUBPADURE”,respectiv Grosu Lidia!In M-Ciuc nu se agita nimeni pentru ca Prefectul si Subprefectul sunt maghiarizari,casatoriti cu secuience si au pasapoarte Ungare!Fost angajat MAI,fost candidat in „Legiunea Franceza”,actual legionar in „Legiunea Secuilor”,respectiv Marin Robert!La fel si un fost sportiv secui ,fost candidat tot in „Legiunea Franceza”,actual legionar in „Legiunea Secuilor”,respectiv Marcus Bela!Membra marcanta a UDMR,reprezinta interesele Ungariei,Fazacas Gabriela,romanca dupa mama!Exact ca in perioadea nazista,secui si-au trimis tinerii in India,Pakistan la poalele muntiilor HIMALAYA spre a-si cauta”radaciniile ancestrale ariene”si a studia stintele oculte!Concret:Galfy Reka,Bandy Reka,Olvedy Reka,Vitos Hajnal fiind recunoscute ca experte ciucane in ocultism!Cu siguranta istoricul DAVID PRODAN si scriitorul PAVEL CORUT va vor explica mai bine ce se intampla de fapt in ARDEAL si TRANSILVANIA!Va poate explica realitatea si realizatorul de televiziune EMIL STRAINU!La BUCURESTI politicieniilor de buna credinta loiali ROMANIEI,Francmasoneriei Romane,Elitei intelectualitati Romanesti,Monarhiei si Familiei Regale a ROMANIEI le sugerez o implicare mai pregnanta in viata publica si cea culturala pentru a pastra identitatea culturata a ROMANIEI,cat si teritoriala!Iar daca vreti sa stiti ce trebuie facut,intrebatii pe CORNELIU VADIN TUDOR si GHEORGHE FUNAR,ca va vor explica ce trebuie facut,URGENT!Trebuie scoase in afara legii toate uniunile si partidele secuilor si incetarea finantarii invatamantului in limba maghiara de la BUGETUL ROMANIEI! Pentru ca se doreste nu doar autonomie ci si alipirea zonelor maghiarizate Ungariei! ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN „NOSOTROS SOMOS LA GENTE”.

 37. ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN

  15 martie 2013 at 12:01

  De ieri au inceput manifestatiile in MIERCUREA-CIUC cu ocazia zilei Ungariei!Ieri la ora 12 in fata biroului UDMR al lui Kelemen Hunor se adunau deja baietii de baietii:MIKLOS PISTA;MARIN ROBERT si altii!!!Sa putut tine de data aceasta spectacolul in CASA DE CULTURA A SINDICATULUI!!!Concret 1 Decembrie si 24 ianuarie nu s-au putut sarbatorii dar ziua Ungariei se poate!!!De ieri sa impanzit orasul cu steagul Ungariei in forma de floare ,azi deja tot orasul e impanzit cu steagul Ungariei si steagul Ungariei cu stema Austro-Ungariei! Pe Primaria MIERCUREA-CIUC e arborat steagul secuiesc si al Ungariei!Pe scoli finantate de la bugetul ROMANIEI sunt arborate steagurile secuilor si al Ungariei!!!La scoala de arta PETOFI SANDOR a depus flori CONSULUL UNGARIEI IN MIERCUREA-CIUC cat si politicieni UDMR !!!Cu autobuzele cu inscriptia MINISTERUL INVATAMANTULUI sunt transportati elevi cu steagurile secuilor si al UNGARIEI!!!Concret pe banii ROMANIEI secui sarbatoresc ziua UNGARIEI!!!Deja televiziuniile in limba maghiara se pregatesc de filmariile din dupaamiaza de azi cat si din seara asta!!!Ieri si azi M-Ciucul a fost si este sub o tensiune de o poti simtii in aer,iar cine nu are treaba in oras s-a izolat in casa!Am vazut doar un echipaj in albastru, de doi baieti,cred ca sunt de la JANDARMI in rest nimeni in tot orasul!!!Toti copii si adolescentii sunt imbracati in haine populare secuiesti si se pleaca de la scoli,azi fiind zi libera ,doar s-au adunat sa se organizeze la scoli!!!Toata ziua va fii agitatie,nu stiu ce va fii mai spre seara!!! ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN „NOSOTROS SOMOS LA GENTE”.

 38. ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN

  11 martie 2013 at 17:16

  Sper ca lumea si politicienii romani s-au trezit la realitate dupa ce au vazut la TG-MURES!La astia statul ,ROMANIA le-a dat invatamant in limba maghiara si cladiri ,pe bani de la bugetul statului!In MIERCUREA-CIUC comunitatea romaneasca nu are o CASA DE CULTURA si o BIBLIOTECA!La fel este si in alte zone din HARGHITA ,MURES ,COVASNA!Deci la situatia actuala sa ajuns din cauza compromisurilor facute de politicienii romani! E cazul incetari finantarii invatamantului in maghiara in ROMANIA pentru ca secui sa se apuce sa invete limba oficiala a statului si sa se integreze nu sa intoarcem ROMANIA in feudalism pentru pretentiile unei minoritati!Nicaieri in lume statul nu finanteaza invatamantul unei minoritati care ai submineaza integritatea teritoriala!Si e urgent scoaterea in afara legi a tuturor partidelor pe criteri etnice ,extremiste ,sovine!Pe 15 martie asteptam pe toata lumea cat si politicieni romani in SF-GHEORGHE;M-CIUC;TG-MURES ca sa vedeti cu ochi vostri unde au dus compromisurile politicienilor romani,care au facut aliante cu UDMR-ul! ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN”NOSOTROS SOMOS LA GENTE”.

 39. ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN

  7 martie 2013 at 14:55

  Sa anuntat in M-CIUC prin afisele ERDELY MAGYAR NEPPART cu titlul TUNTETES AZ AUTONOMIAERT(distrugerea lor pentru autonomie) manifestatile de la TG-MURES pe 10 MARTIE la ora 17!!! Iar pe 15-16 MARTIE la ora 19 DR.ZENTENYI ZSOLT va tine o prelegere cu titlul „SZEKELY ZASZLO ES ONRENDELKEZES”(steagul secuiesc si legalizarea lui) la UNIVERSITATEA SAPIENTIA din M-CIUC!!! La ora actuala in CASA DE CULTURA A SINDICATULUI este targul de manufactura secuiasca ,unde este arborat steagul secuilor!!! ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN „NOSOTROS SOMOS LA GENTE”.

 40. Marin ARG

  5 martie 2013 at 14:51

  De ce biserica invata pe preoti(teologi),sa faca asa zisele „rugaciuni”prin care se fac rau altor persoane???Se fac „rugaciuni”pentru ca sa se imbolnaveasca de nu stiu ce boala,se fac „rugaciuni”pentru ca sa desparta pe cutare de cutare,se fac „rugaciuni”pentru ca sa-i distruga afacerea,etc.Oare ei cand fac aceste „rugaciuni” la cine se roaga defapt???Aceste sunt preocupari de un adevarat preot???Nu vi se pare ca multi s-au facut teologi,doar pentru a avea un statut economic si social si pentru a profita de increderea oamenilor in biserica???Biserica este un sfanta,dar din pacate unii oamenii care o conduc,(nu-i asa,inainte de a fi teolog,preot,episcop,arhiepiscip,etc ei sunt oameni),unii din ei,nu se ridica la nivelul superior de spiritualitate.Si culmea ironiei tot ei ne dau lectii de morala.Asadar,trebuie sa privim dincolo de aparente si de haine pentru ca exteriorul nu este decat o carcasa falsa a interiorului defect.Iar unii din ei au ajuns ,unde au ajuns,prin alte cai decat cele normale.Pentru ca a avea un ziar local singurul in limba romana,Informatia Harghitei din Miercurea Ciuc, patronat de o inalta fata bisericeasca,in care apare doar ceea ce trebuie si ce da bine,pentru a creea o imagine falsa,nu inseamna ca se reflecta realitatea din zona,ci ne aduce aminte de perioada comunista in care presa trebuia sa-l proslaveasca pe Ceausescu.Suntem in 2013,nu suntem in feudalism.Iar cand a aparut concurenta,o emisiune ,singura in limba romana a carui om de televiziune(Bogdan Eduard) venise tocmai de la CLuj sa faca ceva in Miercurea Ciuc,pentru romanii de aici,a fost indepartat prin defaimare si prin cererea unor chirii de 2000 de euro,asta in 2008,de la cine credeti?De la o inalta fata bisericeasca.Si asta doar pentru ca a deranjat prin adevarurile spuse in emisiuni despre sefii unor insitutii importante din Miercurea Ciuc,care se acopereau unul pe altul.Vaznd ca persoanele in care si-a pus incredere,(pentru ca nu-i asa intr-o inalta fata bisericeasca ,toata lumea are incredere),acestea nu l-au ajutat ci din contra l-au incurcat,a plecat din Miercurea Ciuc,spunand ca” romanii de aici isi merita soarta”.Eu vin si spun,ca romanii de aici nu isi merita SEFII,pentru ca pestele de la Cap se-mpute.Oare sangele varsat din 1989,conteaza sau a contat vreodata pentru aceste inalte fete bisericesti care considera ca a-ti exprima liber opiniile inseamna ca avem ceva cu ei???Romania este in NATO si UE,iar acest lucru garanteaza cetateanului roman dreptul la libera exprimare.Ca este incalcat acest drept in Romania,asta este alta problema.Biserica,in multe situatii, ar trebui sa fie condusa de oameni sfinti nu de oamnei fara scrupule sau de afaceristi in haine preotesti.(NOSOTROS SOMOS LA GENTE)

 41. ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN

  5 martie 2013 at 14:17

  Sper ca cineva sa isi dea seama ca incerc sa fiu cat se poate de obiectiv!!!Singurul ziar din CIUC este al ARHIEPISCOPIEI BOR HARGHITA-COVASNA,deci singurul punct de vedere este al lui SELEJAN,al carui cult al personalitati este promovat tot de el.EL aproba,el decide ,el obliga MAI-ul;MAPN-ul sa faca abonamente!!! Deja lumea sa saturat de aceleasi chesti zi de zi care se publica in singurul ziar romanesc din CIUC!!!BOGDAN EDUART din CLUJ va poate spune concret cu ce sa confruntat personal,in momentul cand a vrut sa faca o televiziune in CIUC si ce presiuni s-au facut impotriva lui si cat de discreditat a fost de catre SELEJAN!!!Tot BOGDAN EDUART va poate spune cine si cum l-au convins sa plece din CIUC in momentul care a scos la lumina mizerile lui RADU SANDU MOLDOVAN seful POLITIEI HARGHITA!!!Iar cand ajungi ca ARHIEPISCOP sa fi numit „securistul”de catre angajatii MAI si MAPN inseamna ca stiu ei ceva!!!In perioada PARINTELUI MIHOC la sljbe lumea statea si in strada pentru ca nu mai aveau loc in CATEDRALA!!!Acum nu se umple nici macar jumatate de cand e SELEJAN in CIUC!!!Asta e realitatea in MIERCUREA-CIUC,iar oricine vrea se poate lamurii personal!!!ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN.

 42. ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN

  4 martie 2013 at 19:01

  Aroganta secuilor sa vazut si la sfarsit de saptamana cind sa arborat ateagul secuilor in spate la HOTELUL „FENYO”(BRADUL)din MIERCUREA-CIUC,pe MOTELUL 5 CUTYA(5 CATEI)unde sunt cazati baschetbalistii americani din achipa CIUCULUI,cu ocazia meciurilor de hochei!!!Iar POLITIA nu exista nicaieri,nici macar un echipaj in tot orasul!!!Deja de vineri KARADY ATTILA se afisa in tot CIUCUL cu un anturaj destul de dubios,si se pregateau de circul de la sfarsit de saptamana!!!Oricine vine in CIUC poate sa vada in orice biserica a secuilor steagul UNGARIEI si al AUSTRO-UNGARIEI!!!Iar cine intelege un pic ungureste poate sa inteleaga slujbele religioase cu mesaj extremist,sovinist!!!Am discutat cu un UDMR-ist din aripa tanara si mi-a spus clar ,ca in momentul cand reusesc sa maghiarizeze un judet se va arbora steagul secuilor pe prefectura respectivului judet!!!Scopul este maghiarizarea HARGHITEI;COVASNEI;MURESULUI,iar dupa aceea se continua cu judetele vecine pentru a se maghiariza o zona cat mai mare!!!Secui se bazeaza pe faptul ca politicienii romani sunt usor de corupt cu lemn si piatra de munte si nu numai!!!Scopul lor este sa aiba un secui in postul de PRIM-MINISTRU AL ROMANIEI!!!Si chiar sa arboreze steagul secuilor pe GUVERNUL ROMANIEI!!!UDMR-istul cu care am discutat este foarte serios in privinta asta chiar daca le va lua 10;20;50;100;200;500;1000 de ani!!!In spiritul asta i-si educa secuii copii pe banii ROMANIEI care le plateste educatia in limba maghiara din BUGETUL ROMANIEI,incepand cu cresa;gradinita;generala;liceul;fecultatea toate ca apoi acestia sa militeze pentru autonomie teritoriala!!!Iar in MIERCUREA-CIUC romani nu au o CASA DE CULTURA!!!Sper ca cineva sa aiba timp sa analizeze ceea ce v-am scris,si puteti sa discutati cu RAMONA NACA si sa va spuna mai multe!!!Sper sa ajung cat de curand la BUCURESTI!!!Pentru ca sunt foarte stors de oboseala!!! ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN.

 43. ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN

  1 martie 2013 at 16:03

  Azi m-am intalnit cu cineva din administratia TG-MURES pe platoul din fata Prefecturi Harghita,si era foarte socat.Ca FLOREA de la MURES nu ar fii permis arborarea steagurilor secuilor ,2 pe Prefectura si 1 pe platoul central, vis-a-vis de Prefectura.Si era foarte stresat ca pe 10 martie la Mures vor fi manifestatii de strada,iar apoi pe 15 martie.Mi-a reconfirmat faptul ca VERESTOY ATTILA,PETRE ROMAN,MIRCEA DUSA sunt mana in mana in afecerea cu lemn din HARGHITA, care se vinde cu preponderenta in UNGARIA.Ce drepturi mai au romani in ROMANIA in HARGHITA??? Nici unul!!! Dupa 1989 la TG-MURES l-au torturat in direct pe MIHAI COVALIU.Iar apoi a inceput alungarea profesorilor romani.ILIESCU a batut palma cu UDMR si le-a dat pentru voturi: fostul CABINET DE PARTID;toate liceele si scolile!!!Atat in liceul OCTAVIAN GOGA cat si scoala LIVIU REBREANU din M-CIUC cu predare in romana sa inceput procesul de maghiarizare .Marea majoritate a angajatiilor sunt secui ,chiar si profesori.Deci se vorbeste maghiara pe holurile institutiiilor de invatamant cu predare in Limba Romana chiar de catre angajati lor!!!Anul trecut de 1 Decembrie sa reusit sarbatorirea in Casa de Cultura Municipala actualul Teatru Secuiesc Harghia,dar multa lume nu a avut locuri pe scaune si au plecat.Iar in Ianuarie pe 24 UNIREA sa sarbatorit la CENTRUL CULTURAL”MIRON CRISTEA”in cadru foarte restrans de aproximativ 50 de persoane.Casa de Cultura a Sindicarelor construita din bugetul ROMANIEI inainte de 1989 e a UDMR-ului!!!Azi de exemplu pe holul principal e targul de gaini si iepuri,concret e plin de gainat,lar la sfarsitul saptamani e targul de vechituri.Tot aicea sunt spectacole ,dar exclusiv in maghiara.concret daca esti ROMAN nu ai acces la toaleta!!!Ce face Prefectul??? Nimica!!!Pentru ca el acasa vorbeste maghiara cu sotia si copii,iar la Prefectura vorbeste tot maghiara!!!Din cauza discriminarii foarte multi ROMANI au plecat din M-CIUC/HARGHITA!!!In privinta locurilor de munca daca nu sti maghiara nu ai nici o sansa sa ai loc de munca!!!Chiar si ArhiepiscopulBOR HARGHITA-COVASNA face selectia si angajariile la MAI,MAPN,JANDARMI!!!Pentru ca toata lumea executa porunciile lui SELEJAN ca in EVUL MEDIU!!!Absolventa de Universitate si 5 licente post-universitare a fost concediata printr-o simpla porunca de la Centrul Cultural „MIRON CRISTEA”,iar acuma la conducere este femeia de serviciu ,al carei sot si fiu au fost angajati la MAI la porunca lui SELEJAN!!!Muzeul Carpatiilor Rasariteni este condus tot de femeia de serviciu sub stricta atentie a unui RUS,KAVRUK!!!Deci cine a rezistat discriminarii secuilor a plecat din cauza ARHIEPISCOPULUI BOR HARGHITA-COVASNA,SELEJAN!!!Iar tensiunile dintre ARHIEPISCOP si PARINTELE POP EMIL a dezmembrat si mai mult comunitatea romaneasca!!!Ce fac politicieni romani??? Se distreaza,beau,fumeaza,se distreaza si executa poruncile ARHIEPISCOPULUI!!!Oricum toata lumea buna a CIUCULUI e in filiala HARGHITA/MIERCUREA-CIUC a MISA-BIVOLARU!!! Concret ILIESCU;CONSTANTINESCU;BASESCU au batut palma cu UDMR-ul pentru voturi!!! Asta este realitatea si oricine e bine venit sa se lamureasca!!!ASTA ESTE PRETUL POLITICIENIILOR ROMANI DIN ROMANIA!!! ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN „NOSOTROS SOMOS LA GENTE”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending