Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

tvr

Televiziunea Romana lanseaza in acest sfarsit de an postul TVR INFO post de nisa care isi propune sa difuzeze stiri in timp real , informatii din trafic, meteo si sport . Tvr Info se va lansa in data de 31 decembrie , ziua de nastere a televiziunii publice. Tot in acest an s-a lansat si postul TVR 3, mai exact in data de 10 octombrie, o adevarata premiera in viata mass media din Romania . TVR 3 post national de televiziune care pune in evidenta viata comunitatilor regionale care emite 24 din 24 de ore , 7 zile din 7 .

Arhiva: TVR 3 a debutat pe micile ecrane! TVR 3 este o premieră în audiovizualul românesc: primul post naţional dedicat vieţii comunităţilor locale! Lansarea noului post a avut loc în direct, la emisiunea “O dată-n viaţă”, emisiune transmisă simultan de TVR 3 şi TVR 1!

TVR 3 propune o grilă dinamică şi diversă, care va reflecta evenimentele regionale.
Grila TVR 3 este formată din producţii ale studiourilor teritoriale TVR Iaşi, TVR Craiova, TVR Cluj, TVR Timişoara, TVR Târgu Mureş, în timp ce partea de sud a ţării va fi acoperită de producţii realizate de studioul central.

VEZI MATERIAL PROMO TVR 3
http://tvr.ro/articol.php?id=48277&c=47
Lansarea TVR3 – un spectacol de excepţie! Emisiunea “O dată-n viaţă” a adus aproape de dumneavoastră oamenii care vor lucra zi de zi pentru a vă face cunoscute evenimentele comunităţii în care trăiţi.
Spectacolul a fost total. Invitaţii principali: realizatorii, prezentatorii, pe scurt ECHIPELE studiourilor teritoriale care vă vor aduce zi de zi în case TVR3! Fiecare echipă a avut câte un reprezentant alături de orchestra “Lăutarii din Chişinău”, condusă de Nicolae Botgros. Trăiţi alături de noi spectacolul lansării TVR3!

http://tvr.ro/articol.php?id=48280&c=411
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=s9VGnF3JaOw]

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Facebook

IN Trending