Connect with us

Life Style

TVR INFO se lansează pe 31 decembrie 2008- ziua de naştere a Televiziuni Române

Published

on

Reclame

tvr

Televiziunea Romana lanseaza in acest sfarsit de an postul TVR INFO post de nisa care isi propune sa difuzeze stiri in timp real , informatii din trafic, meteo si sport . Tvr Info se va lansa in data de 31 decembrie , ziua de nastere a televiziunii publice. Tot in acest an s-a lansat si postul TVR 3, mai exact in data de 10 octombrie, o adevarata premiera in viata mass media din Romania . TVR 3 post national de televiziune care pune in evidenta viata comunitatilor regionale care emite 24 din 24 de ore , 7 zile din 7 .

Arhiva: TVR 3 a debutat pe micile ecrane! TVR 3 este o premieră în audiovizualul românesc: primul post naţional dedicat vieţii comunităţilor locale! Lansarea noului post a avut loc în direct, la emisiunea “O dată-n viaţă”, emisiune transmisă simultan de TVR 3 şi TVR 1!

TVR 3 propune o grilă dinamică şi diversă, care va reflecta evenimentele regionale.
Grila TVR 3 este formată din producţii ale studiourilor teritoriale TVR Iaşi, TVR Craiova, TVR Cluj, TVR Timişoara, TVR Târgu Mureş, în timp ce partea de sud a ţării va fi acoperită de producţii realizate de studioul central.

VEZI MATERIAL PROMO TVR 3
http://tvr.ro/articol.php?id=48277&c=47
Lansarea TVR3 – un spectacol de excepţie! Emisiunea “O dată-n viaţă” a adus aproape de dumneavoastră oamenii care vor lucra zi de zi pentru a vă face cunoscute evenimentele comunităţii în care trăiţi.
Spectacolul a fost total. Invitaţii principali: realizatorii, prezentatorii, pe scurt ECHIPELE studiourilor teritoriale care vă vor aduce zi de zi în case TVR3! Fiecare echipă a avut câte un reprezentant alături de orchestra “Lăutarii din Chişinău”, condusă de Nicolae Botgros. Trăiţi alături de noi spectacolul lansării TVR3!

http://tvr.ro/articol.php?id=48280&c=411
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=s9VGnF3JaOw]

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending