vineri, februarie 23, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăA-Z NEWSTVR Info, un Euronews romanesc, esec de la lansare...

  TVR Info, un Euronews romanesc, esec de la lansare…

  Tvr Info de la lasare si pana in momentul de fata s-a dovedit a fi un real esec, dar sa vedem ce vrea sa insemne Tvr Info.
  Postul Televiziunii Romane dedicat exclusiv stirilor si informatii utilitare, TVR INFO, a fost lansat la sfarsitul anului 2008, pentru primul an (2009) se vrea atingerea unui rating de 2 puncte, ca post de nisa fara concurenti.

  Arhiva:

  „Pentru TVR INFO, un canal de nisa care nu are concurenti, indraznesc sa ma gandesc la un rating de 2 puncte, rating-ul unui post de nisa”, a spus coordonatoarea proiectului, Cristina Leorent.
  Reprezentantii postului sunt in discutii cu operatorii de cablu pentru preluarea TVR INFO si, date fiind profilul acestuia si noutatea pe care o aduce in peisajul mediatic, crede ca va fi preluat de retelele de cablu.
  Data exacta a lansarii TVR INFO va fi stabilita in functie de evolutia probelor tehnice programate sa inceapa saptamana viitoare.
  Coordonatoarea de proiect TVR INFO a mai precizat ca acest nou post este realizat exclusiv cu resursele Televiziunii Romane, nu s-au facut angajari suplimentare si nu s-a apelat la productie externa.
  TVR INFO va transmite, in fiecare ora, intre 20 si 30 de minute in direct, aproximativ 10 minute de stiri, momente „non comment” si informatii utilitare de interes national, precum precum meteo, trafic auto, feroviar si aerian, mediu, sanatate si informatii bancare.
  Postul nu va avea prezentatori, toate informatiile urmand sa fie transmise doar in format grafic. In fiecare saptamana vor fi difuzate si aproximativ 10 interviuri, pe teme specifice fiecare zile, care vor difuzate apoi in reluare, in weekend.

  Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis pe 26 februarie sa acorde licenta audiovizuala Societatii Romane de Televiziune (SRTv) pentru transmisia prin satelit a posturilor TVR INFO si TVR 3, acesta din urma fiind un canal dedicat problemelor comunitatilor, programat pentru lansare pe 1 octombrie.

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente