Connect with us

Campanie TV

TVR Internaţional a lansat concursul: „Promovează Român(IA) oriunde te-ai afla!”

Published

on

Pentru a marca ziua în care tradiţionala bluză populară românească este celebrată, TVR Internaţional a lansat concursul „Promovează Român(IA) oriunde te-ai afla!”. Astfel, până pe 24 iunie 2014, românii de pretutindeni pot participa la acest concurs ce are ca premii trei ii româneşti.

Concurenţii pot câştiga o ie (pentru ei sau pentru un membru al familiei lor) postând pe pagina de Facebook a postului TVR Internaţional dovada că poartă cu mândr(ie) bluza tradiţională românească. La adresa www.facebook.com/tvrinternational, fotografia postată de fiecare concurent trebuie să fie însoţită de un scurt text – fie despre povestea acestei ii, fie cu răspunsul la întrebarea „De ce iubeşti ia românească?”.

Cele mai apreciate trei fotografii (care adună cele mai multe LIKE-uri) vor fi desemnate câştigătoare – marţi 24 iunie, chiar de „Ziua Internaţională a Iei”.

Câştigătorii vor fi anunţaţi în intervalul orar 22.00-23.00 (ora României), în emisiunea “Articolul VII – Ediţie specială” din data de 24 iunie, la TVR Internaţional.

Mai multe informaţii despre regulamentul de concurs şi detalii organizatorice puteţi afla pe site-ul oficial al TVRTVRi-Angela Avram TVRi-Cristina Timus TVRi-Gabriela DumbravaFoto Credit: TVR

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending