TVR International, nominalizat la premiile HOT BIRD TV Awards 2008 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

TVR International, nominalizat la premiile HOT BIRD TV Awards 2008

Published

on

TVR International, primul post tv al romanilor de pretutindeni, este si in acest an nominalizat la premiile Hot Bird TV Awards, fiind prima televiziune din tara care a reusit aceasta performanta.
Astfel, TVRi are sansa de a castiga din nou pretiosul trofeu, asa cum s-a intamplat in urma cu doi ani.
TVRi este singura televiziune din estul Europei care a fost nominalizata la categoria National Window alaturi de inca doua posturi tv importante:  din Marea Britanie si Antenna Europe din Grecia.

Acestea au fost selectate de un juriu international din peste 130 de productii inscrise in concurs de televiziuni de prestigiu precum: RAI si 3Channel din Italia, Duna Television din Ungaria, Channel One Russia, Auto PlusTV si RTVI din Rusia. Productia cu care postul TVR International a fost nominalizat la premiile Hot Bird TV Awards poarta titlul Roma versus Italian si este semnata de realizatoarea Aurelia Tescaru. La editia din acest an, cea de-a  XI-a, s-au inscris 132 de televiziuni ce transmit prin satelitii Eutelsat. Diverse posturi din tari precum: Italia, Germania, Franta, Rusia, Polonia, Bulgaria, Serbia, Turcia, Marea Britanie etc., concureaza in acest an la cele 11 categorii ale concursului: Copii, Cinema, Cultura/Educatie, Documentar, Fictiune, HDTV, Lifestyle, Muzica, National Window, Stiri si Sport.

Juriul international este format din jurnalisti si experti media din Italia, Rusia, Polonia, Franta, Turcia si Marea Britanie, iar castigatorii din acest an vor fi aflati pe 14 noiembrie, in cadrul Galei „Night of Satellites”, ce va avea loc in prestigioasa „Scuola Grande di San Giovanni Evangelista”, Venetia
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=OIEBgTdlyaU]
Sursa: TVR

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending