TVR: Doi membri ai CA acuza lipsa de transparenta in alegerea companiei care a furnizat exit-poll-ul pentru alegerile europarlamentare - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

TVR: Doi membri ai CA acuza lipsa de transparenta in alegerea companiei care a furnizat exit-poll-ul pentru alegerile europarlamentare

Published

on

Doi membri ai Consiliului de Administratie al TVR subliniaza intr-o scrisoare faptul ca institutia nu ar fi fost transparenta in alegerea firmei care s-a ocupat de exit-poll-ul pentru alegerile europarlamentare, scrie Hotnews.

Romina Surugiu si Radu Carp, membri in Consiliul de Administratie al TVR, reclama, intr-o scrisoare deschisa adresata celorlalti membri ai CA al TVR, “modul in care conducerea executiva a SRTV a aprobat, fara o discutie in Consiliul de Administratie, achizitia de servicii de sondare a opiniei publice si a unui program de cercetare de tip exit poll pentru alegerile europarlamentare din 25 mai 2014. Serviciile mentionate au fost achizitionate de la Centrul de Sociologie Urbana si Regionala – CURS SRL, in urma unei selectii de oferte, care nu ne-a fost prezentata in CA”, arata cei doi in scrisoare.

“Conform procedurilor interne, orice tip de achizitie care depaseste ca suma 25.000 de euro poate fi aprobata doar de Consiliul de Administratie. In cazul de fata, suspectam faptul ca suma platita de SRTV depaseste cu mult plafonul mentionat”, mai scriu Radu Carp si Romina Surugiu.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending