TVR Media lanseaza: Momente de Aur. Mari Interpreti - Ileana Sararoiu - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

TVR Media lanseaza: Momente de Aur. Mari Interpreti – Ileana Sararoiu

Published

on

Ileana Sararoiu a fost si ramane o legenda. Plina de daruire totala pentru muzica si traditiile romanesti, pentru care cantecul era calea de-a ajunge la sufletul publicului de pretutindeni.
Ileanei Sararoiu i-a placut la nebunie sa cante. Orice si oriunde. Romante, cantece populare, dar si melodii de petrecere.ileana-saruroiu

Acum o poti revedea pe noul DVD- „Momente de aur. Mari interpreti – Ileana Sararoiu”.
De azi, pe DVD-ul editat de TVR Media, o poti asculta pe Ileana cantand melodii celebre precum Colo-n deal la paducel, M-ai crescut, maica, de mica, Doi voinici din Valea Mare, Ti-o parea , puiule, bine…, Unde e Targovistea ?, Satule, vatra frumoasa, Fir-ar ceasu’afurisit!, Pe sub fereastra trece-un rau, Lastarel cu floarea frumoasa, La fereastra cu zorele, Nu stiu neica, ce-am facut, Munte, munte fratioare, Te-ai jurat, neicuta-n drum!, Sa-mi canti, cobzar…, Lelita Ioana,, Cine trece peste rau, Fir-ai omule, sa fii!, Geambara, Fir-ai tu sa fii de dor, Foaie verde mar domnesc, Neicuta, batu-te-ar gandul!, Pe deal pe la Viisoreanu, Pasarica, muta-ti cuibul!, Mai, neicuta, satu-i plin, Gluma muzicala, Foaie verde anason (Of, Ileano – cu Banica), Asta seara stam aici, pana dimineata, Vrei sa-ne-ntalnim, sambata seara ?, Romanta mea, de despartire.

TVR Media este cel mai important editor de programe de televiziune si de arhiva pe suport DVD din Romania. Printre proiectele lansate de TVR MEDIA se numara seria de filme de arhiva realizate pe baza operei lui I.L. Caragiale – Filme de Colectie, seria Teatrul National de Televiziune; Maestrii Muzicii Populare sau colectia de 10 DVD-uri cuprinzand 36 de episoade din documentarul „Memorialul Durerii”.

Cost DVD: 24,9 lei

TVR Media

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending