Connect with us

A-Z NEWS

TVR nu mai vrea sa transmita Festivalul National de Muzica Usoara „Mamaia” 2010

Published

on

Reclame

Televiziunea Romana nu mai este interesata sa transimita Festivalul National de Muzica Usoara „Mamaia” din motive legate de suprapunerea unor meciuri de fotbal pe care TVR a platit bani grei sa le difuzeze! Se i-a in calcul transmiterea festivalului pe TVR 2 dar nimic nu este sigur!

Se pare ca organizatorii festivalului nu au pretentii financiare de transmitere a festivalului, numai decat o televiziune sa fie interesata de preluare festivalului, titreaza Agentia de Presa Mondena.

Festivalul Mamaia urmeaza sa aiba loc in perioada 26-29 august la Teatrul Soveja din Constanta. Se pare ca decizia va fi luata peste noapte, inaintea debutului evenimentului, asa cum s-a intamplat si in cazul Festivalului Mangalia cand cu abia o zi inainte s-a batut palma cu National TV si N24.

Conform ultimelor informatii, se pare ca Festivalul Mangalia va fi transmis de TV Neptun, televiziunea locala de la malul marii, insa cu posibilitatea de a fi redirectionat catre alta televiziuni, pare-se din nou National TV.


Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending