Connect with us

Sport

TVR transmite în direct Campionatul European de patinaj artistic de la Tallinn 2022

Published

on

Cele mai mari nume ale patinajului mondial, printre care celebrii dansatori francezi Gabriella Papadakis-Guillame Cizeron, dar şi frumoșii Viktoria Sinitsina și Evgheni Katsalapov, campioni europeni și mondiali en-titre, vor evolua în competiţiile difuzate de Televiziunea Publică.

Miercuri, 12 ianuarie, de la ora 14.00, la TVR2 se dă startul transmisiunilor în direct de la Campionatul European de patinaj artistic 2022, care anul acesta va avea loc la Tallinn, Estonia. Apreciaţii patinatori de pe continent se întorc la TVR 2, între 12 şi 16 ianuarie, pentru Campionatul European.

Artiștii gheții sunt dornici să concureze după un an de pauză forțată din cauza pandemiei și gata să arate că au folosit acest timp în favoarea performanței. Estonia a pregătit condiții speciale pentru ca această competiție să se poată desfășura, iar măsurile de siguranță sanitară se vor respecta de către toți participanții. Comentariile Alinei Alexoi și ale Monicăi Bucur vor însoţi telespectatorii TVR 2 atât în competiţia pentru medalii la Campionatul European Tallinn 2022, cât și la Turneul celor 4 Continente, care se va desfăşura tot la Tallin, între 20 – 23 ianuarie 2022.

Campionatul European de patinaj artistic de la Tallinn 2022 se difuzează şi la TVR Moldova, în perioada 12-16 ianuarie simultan cu TVR2, dar şi pe tvr +.

Programul transmisiunilor TVR 2 de la Campionatul European de patinaj artistic de la Tallinn 2022:

MIERCURI 12 ianuarie

14.00  *program scurt – baieti

19.00  *program scurt – perechi

02.40   *program scurt – perechi (R)

JOI  13 ianuarie

Advertisement

14.00 *program scurt – fete

19.00 *program liber – perechi  * ceremonie

02.40 *program scurt – perechi *ceremonie (R)

VINERI  14 ianuarie

14.00 *program scurt – dans

19.00 *program liber – baieti  *ceremonie

SÂMBĂTĂ  15 ianuarie

14.00 *program liber – dans *ceremonie

20.00 *program liber – fete *ceremonie

04.05 *program liber – fete *ceremonie (R)

Advertisement

DUMINICĂ 16 ianuarie

15.00  CE DE PATINAJ *Rezumat

15.30 *Gala de închidere (transmisiune directă)

00.10 *Gala Inchidere (R)

„Veţi putea urmări la TVR 2, în direct, întoarcerea pe gheață a celebrilor dansatori  francezi Gabriella Papadakis-Guillame Cizeron, nelipsiți de pe podiumurile mondiale și europene din 2014: cei doi au câștigat 4 medalii de aur la mondiale si 5 titluri europene, plus un argint olimpic. Rușii, care au dominat proba de dans la Graz 2020, cu o triplă pe podium, sunt pregătiți de „duelul” cu patinatorii din Hexagon.  Frumoșii Viktoria Sinitsina și Evgheni Katsalapov, campioni europeni și mondiali en-titre, vor lupta cu toate „armele” pentru titlul continental.

Cea mai așteptată dispută va fi la feminin, o afacere rusească. Necunoscuta rămâne doar la capitolul, cine va câștiga? Scherbakova, campioană mondială și vicecampioană europeană, Trusova, bronz mondial și european, și noua revelație a patinajului, Kamila Valieva, proaspăta campioană națională în Rusia, își vor împărți medaliile.

La ultimele 6 ediții, rușii Evghenia Tarasova- Vladimir Morozov au fost pe podium și sunt favoriți la perechi, probă în care au două titluri europene câștigate, 2017 și 2018. Adversarii cei mai valoroși sunt co-naționalii lor, campioni mondiali în 2021, Anastasia Mishina- Allexander Galliamov.

Sarea și piperul competiției va fi proba masculină unde lupta este deschisă. De la start nu lipsesc rușii, campionul Kondrathiuk (care va debuta la o mare competiție), italienii Grassl și Rizzo, francezul Aymoz, georgianul Kvitelashvili – bronz la ultimul european, israelianul Alexei Bychenko, sunt printre favoriți”, a spus Alina Alexoi.

Urmează  „Turneul celor 4 Continente”, tot la TVR 2

La o săptămână după ce s-au împărțit medaliile europene, crema patinajului artistic de pe patru continente, Asia, America de Nord, America de Sud și Australia, va veni la Tallin pentru a concura înaintea JO Beijing 2022. Japonezii la masculin, canadienii la perechi, americanii la dans și japonezele și americancele la feminin sunt favoriți la câștigarea medaliilor.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending