Connect with us

ALL MEDIA

Twitter isi revolutioneaza designul. Vezi cat de mult va semana cu Facebook!

Published

on

Twitter isi va schimba designul, oferind utilizatorilor o platforma cu un profil mai impunător. Noul profil permite o imagine mai mare de profil, antet personalizat, prezentarea celor mai bune tweet-uri, precum si alte mofificari care il vor transforma intr-o platforma socială cu look de Facebook.

Utilizatorii vor avea posibilitatea sa promoveze, cu ajutorul tweeturilor, noul lor profil.

Cele mai bune Tweets este o funcție care se va aplica la tweet-urile care au avut cel mai mare angajament si care, prinurmare, vor fi adisate mai mari, pentru a le face mai ușor de găsit, noteaza HDsatelit.

Tweet-urile importante vor permite utilizatorilor să păstreze un tweet în partea superioara a paginii, pentru mai mult timp.

Tweets-urile filtrate vor face mai ușor de găsit anumite elemente atunci când se accesează o cronologie: tweets standard, tweets cu fotografii sau clipuri video ori tweet-uri cu răspunsuri.

Noul aspect al profilului Twitter este disponibil unui mic grup de utilizatori, dar se va activa pentru toti utilizatorii, în următoarele săptămâni.

Orice noi utilizatori care se inscriu vor avea imediat acces la noul aspect de profil.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending