Connect with us

Digital

UAPR salută adoptarea OUG 25/2013 cu amendamentele susţinute de industria de publicitate

Published

on

UAPR salută adoptarea OUG 25/2013 cu amendamentele susţinute de industria de publicitate
Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România salută aprobarea de către Parlamentul României a OUG 25/2013 cu amendamentele propuse şi susţinute atât de industria de publicitate cât şi de mediul de afaceri.

În forma sa iniţială, OUG 25/2013 excludea agenţiile de media din relaţia client – radiodifuzor, reprezentând astfel o intervenţie nepotrivită în relaţiile comerciale dintre două sau mai multe entităţi private. Încă de la începutul parcursului legislativ al proiectului de lege, UAPR, alături de IAA România, de Coaliţia pentru Dezvoltarea României şi de AmCham, a militat pentru amendarea textului ordonanţei, astfel încât agenţiile de media să îşi menţină rolul de partener cheie atât pentru advertiseri cât şi pentru radiodifuzori.

Considerăm că forma finală a legii, asa cum a fost adoptată de Senatul României, asigură libertatea părţilor de a-şi alege partenerii şi furnizorii de servicii, recunoaşte valoarea adăugată a agenţiilor în tranzacţiile de media şi permite derularea în condiţii optime a relaţiilor comerciale în acest domeniu.

Trebuie spus că amendarea OUG 25/2013 este rezultatul unor eforturi susţinute, întreprinse de UAPR şi IAA România, cu sprijinul asociaţiilor de business şi al Asociaţiei Europene a Agenţiilor de Comunicare (EACA), dar şi al unui dialog constant cu autorităţile care legiferează în acest domeniu.

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Reality Show15 ore ago

Rescrie istoria într-un sezon cum nu s-a mai văzut! Survivor All Stars, în curând la PRO TV și pe VOYO

AUDIENȚE TV15 ore ago

Alex Maxim, Alexandra Căpitănescu, Melisa Antonesi și Vlad Musta sunt finaliștii sezonului 11 Vocea României! Peste 1.2 milioane de oameni au urmărit, aseară, emisiunea

Program Special15 ore ago

Raluka și Pavel Bartoș te invită la încă un PROTEVELION… să-l ții minte! Trăiești un nou început la PRO TV!

Reality Show16 ore ago

PRO TV anunta oficial producerea show-ului SURVIVIOR ALL STARS. Cand incepe si care sunt concurentii?

ȘTIAI CĂ...?18 ore ago

Cele mai bune reality show-uri din lume

Emisiuni2 zile ago

Au mai rămas doar 8 concurenți în competiția Vocea României! În această seară, putem urmări LIVE Semifinala acestui sezon

Analize Audiente TV2 zile ago

Românii nu ratează nicio ocazie de a râde cu gura până la urechi! – Las Fierbinți și Săriți de pe fix!, lideri de audiență!

Casting2 zile ago

Kanal D caută concurenți pentru cel mai nou show de televiziune – cel mai mare experiment social! Miza este uriașă – 1000.000 de lei!

AUDIENȚE TV3 zile ago

America Express, lider de audiență! Soarele a fost roșu aseară: Ada și Tony Galeș au părăsit competiția

Vedete3 zile ago

Secretul lui Bogdan de la Ploiești a fost dezvăluit! În ce e implicat manelistul

AUDIENȚE TV3 zile ago

Celentano a adoptat un nou stil de viață: „Ce fac eu se cheamă fasting. Beau numai 8 ore pe zi” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Facebook

Advertisement

IN Trending