Connect with us

Revista Presei

UBB își extinde relațiile academice în Africa de Sud

Published

on

Conducerea Universităţii Babeş-Bolyai a încheiat, cu ocazia unei vizite de lucru desfăşurate în perioada 14-22 mai 2012, în Africa de Sud, o serie de acorduri cu universităţi din această ţară.

În cadrul vizitei, rectorul UBB, acad. prof. univ. dr . Ioan Aurel Pop, a semnat un acord de parteneriat cu Universitatea din Pretoria, fiind, de asemenea, luată decizia extinderii relațiilor existente cu Universitatea Stellenbosch.

Acordurile vizează inițierea unor programe de schimburi de studenți și cadre didactice, dezvoltarea unor programe comune de cercetare, precum și acordarea diplomelor în cotutelă.

Vizita efectuată în Africa de Sud de rectorul UBB, acad. prof. univ. dr . Ioan Aurel Pop, și prorectorul responsabil cu relații internaționale și PR, Călin Rus, a cuprins și o serie de întâlniri cu alte universități importante din această țară, fiind purtate discuții pentru semnarea unor noi parteneriate.

Deplasarea efectuată de reprezentanții conducerii UBB se încadrează în contextul mai larg al iniţiativei generale de extindere a relaţiilor de colaborare ale Universităţii Babeş-Bolyai.

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending