UITE CINE DANSEAZĂ: Nouă vedete își dansează amintirile în pași de rumba, dans contemporan, tango și cha-cha, diseară, la PRO TV!

0
406

Vedetele din competiția Uite cine dansează! sunt pregătite să-și spună poveștile de viață în pași de dans, luni, de la 20:30! 

 

Cei nouă concurenți s-au implicat trup și suflet în coregrafiile pregătite pentru cea de-a patra ediție a show-ului, astfel încât dansurile pe care le vor prezenta să le redea perfect emoția și trăirile. De la costume și melodii până la decor, concurenții și-au pus amprenta pe toate acestea pentru ca amintirile lor să fie cât mai bine reprezentate prin dans.

 

Va fi o ediție plină de neprevăzut, în care vedetele își vor pune sufletul pe tavă.

Luni vom vedea dansuri contemporane pline de emoție, dansul dragostei – rumba, dansul pasiunii – tango și cel al veseliei – cha cha. Tot luni, vom urmări povești triste și vesele deopotrivă, un dans dedicat unei persoane foarte dragi, căreia un diagnostic crâncen, cancer, i-a schimbat profund existența, vom afla o poveste de dragoste tumultuoasă și nonconformistă, dar și foarte multe lucruri despre temerile unui om sosit la București cu un bagaj de visuri și cu o… pernă, vom afla despre momente de răscruce și decizii pe muchie de cuțit sau detalii emoționante despre dispariția unor oameni dragi atunci când toți se așteptau mai puțin.

 

După patru săptămâni de antrenamente zilnice, efort fizic uriaș, lacrimi de bucurie, dar și de durere sau dezamăgire, cele nouă perechi rămase în competiție dau luni, de la 20:30, la Uite cine dansează!, cel mai important test de până acum: vor prezenta momente marcante din viețile lor, care le-au influențat destinele, în pași de dans.

 

Foto Credit: PRO TV

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Comentarii