Uite cine paraseste cel mai tare show de dans: Oana Zavoranu si Daniel Dobre!

0
821

Dupa Dana Budeanu si Emil Rengle, al doilea cuplu de dansatori din show-ul Uite cine danseaza! care paraseste competitia este format din Oana Zavoranu si Daniel Dobre!

 

In cea mai tare competitie de dans, Uite cine danseaza!, Oana Zavoranu si partenerul ei au pregatit numai doua coregrafii: cha cha si disco. Desi nu a reusit sa ajunga la repetitii, iar acest lucru i-a dezavantajat din start, Oana Zavoranu a reusit sa cucereasca publicul, prezentatorii, dar si juratii cu stilul ei inconfundabil si carisma sa.

 

Din pacate, in aceasta seara, Oana si partenerul ei de dans, Daniel Dobre, trebuie sa paraseasca competitia. „Va multumesc ca m-ati votat, ca ne-ati urmarit, consider ca sunt altii mult mai buni decat noi! Am regasit aici o echipa extraordinara, oameni extrem de dragi sufletului meu! Va iubesc si va multumesc ca ne-ati dat sansa asta!”, a spus Oana Zavoranu.

Coregraful ei, Daniel Dobre, le-a transmis tuturor concurentilor: „Sunteti extraordinari, foarte buni toti concurentii! Multa bafta in continuare!”

 

Lunea viitoare, de la 20:30, o noua editie Uite cine danseaza! va aduce stiluri inedite de dans, printre care si Bollywood!

Dana Budeanu și Emil Rengle părăsesc cea mai tare competiție de dans, Uite cine dansează!

Comentarii