Connect with us

Emisiuni

Uite cine se spionează! Vedetele din show-ul Uite cine dansează! trag cu ochiul la coregrafiile echipelor concurente

Published

on

Tensiunea crește din ce în ce mai mult în sălile de repetiții, unde fiecare echipă din show-ul Uite cine dansează! trebuie să se pregătească temeinic pentru primele dueluri!

 

Adrenalina a atins cote maxime – Vedetele se spionează la antrenamente!

 

Ediția Uite cine dansează! de luni este prima în care perechile vor avea de prezentat câte două dansuri, iar atmosfera de la repetiții nu este deloc una relaxată, așa că cele 8 vedete rămase în show repetă non-stop, astfel încât coregrafiile să le iasă cât mai bine.

 

Pe lângă munca în echipă, exersarea fiecărui pas și sincronizarea pe piesele alese, vedetele simt nevoia să se asigure că antrenamentele nu se derulează la fel de bine “în curtea vecinilor”, așa că au început să tragă cu ochiul unii la ceilalți!

Nici în echipe nu este totul numai lapte și miere. Liviu Teodorescu și Marica Derdene sunt printre cei mai agitați zilele acestea și par să fie într-un blocaj de comunicare, rezultatul fiind următorul: Marica țipă, iar Liviu o privește și nu înțelege unde greșește. Octavian Strunilă are poze în sala de antrenament cu posibilii adversari și, de fiecare dată când îi ies pașii de dans, se întoarce către pozele lipite pe pereți, le zâmbește mândru și amenințător în același timp.

 

Sandu Lungu, mai nou Sandu Blondu’!

 

Sandu Lungu a pregătit o surpriză pentru ediția Uite cine dansează! de luni! Pentru că Raluca Netca, partenera sa de dans, este blondă, a hotărât că în echipa lor trebuie să fie doi blonzi! Începând de săptămâna asta, lui Sandu Lungu i se mai spune și Sandu Blondu’, pentru că și-a asortat barba cu părul Ralucăi.

Luni, de la 20:30, tensiunea atinge cote maxime, atunci când echipele de la Uite cine dansează! intră la duel!

 

Foto Credit: PRO TV

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending