Uite cum e alintată Andreea Bălan pe platoul de filmare de la “Te cunosc de undeva!”

0
787

Sâmbăta aceasta, vesela echipă de la “Te cunosc de undeva!” revine la Antena 1 cu o ediţie plină de transformări spectaculoase şi multă voie bună. Simpatica jurată Andreea Bălan va fi întâmpinată de Cosmin Seleşi cu o descriere antrenantă, însă, de această dată, prezentatorul va dezvălui şi câteva dintre numele ei de alint.

După ce a mărturisit, glumind, că va trebui să meargă la sala de forţă pentru a face faţă partenerei sale de prize, Andreea, Cosmin Seleşi a continuat cu un şir de apelative simpatice pentru jurata “Te cunosc de undeva!”, alintând-o “năstruşnica”, “superba” “bombonica”, “vanilioară” sau “brioşă”, spre amuzamentul Andreei Bălan şi a celorlalţi juraţi.

De ce alte momente distractive au mai avut parte juraţii “Te cunosc de undeva!”, dar şi carismaticii concurenţi rămâne de văzut sâmbătă, de la 20.30, la Antena 1. Noi transformări incredibile îi aşteaptă pe telespectatori şi în această ediţie: Pepe va fi Adele, Rona – Dolly Parton, Jo – Skizzo Skillz, Anda – Lauryn Hill, Sonny – Michael Jackson, Şerban – Angela Moldovan, Simona – Jessica Jay, iar Andrei – Aurelian Temişan.

Comentarii