sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniUltima ediţie ”Distractis Show” din acest sezon la TVR 1

  Ultima ediţie ”Distractis Show” din acest sezon la TVR 1

  La ultima ediţie ”Distractis Show” din acest sezon, reporterii speciali din trupa ”Distractis” transmit „la cald” de la Consiliul Europei: ajunşi la Bruxelles, unul cu suportul Parlamentului României, celălalt pe baza interpretării Constituţiei, Ponta şi Băsescu se bat pe singurul scaun alocat României. Arbitrul ineditului duel va fi chiar Angela Merkel.

  În sfârşit, marii muzicieni Dorina şi Marian Dristor şi-au găsit „naşii”: băieţii de la Bere Gratis au cântat cot la cot, chitară la chitară şi microfon la microfon cu simpaticii prezentatori ai rubricii „De ce râd chitarele“. Astfel s-a născut un nou şlagăr: „Ultra fete / Mi-au pătruns sub piele, pantaloni şi ghete”. Dar Berea Gratis nu se lasă: îşi lansează la Distractis Show cea mai recentă melodie a lor – ”Povestea ta”.

  După multe încercări ratate ale sistemului sanitar românesc de a-şi reveni din „somnul cel de moarte”, există un prim semn de „trezire la realitate”: s-a inaugurat primul Laborator Românesc de Somnologie, o încercare de a însănătoşi populaţia prin controlul somnului. Aici somnambulii merg în libertate, cei care sforăie te pot trezi şi din morţi cu zgomotul făcut, iar interlopii declară în timpul somnului toate fărădelegile făcute. S-ar putea ca în scurt timp acest Laborator să înlocuiască Procuratura.

  Interviul ”Garantat 0%”  îi are ca protagonişti pe doi indivizi care se luptă pentru proprietatea asupra Grindului Mujdei din Deltă: unul îl are moştenire de pe vremea primului descălecat în Deltă al stră-stră-străbunicului său cazac, iar celălalt se jură că Grindul Mujdei este „reîncarnarea” curţii casei sale de pe malul Dunării de la Giurgiu, luată de apele învolburate din primăvară. Metoda aleasă pentru verificarea celor două poveşti este… hipnoza peştilor!

  Nu ratați ultima ediție Distractis Show din acest sezon sâmbătă, 30 iunie, ora 20.25, la TVR 1 și întâlnirea cu trupa Trupa Bere Gratis, care își lansează melodia ”Povestea ta”.

   

   

  Laura Anton - Redactor

  laura.anton@radardemedia.ro

  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente