Ultima etapă knockout-urilor, astăzi la VOCEA ROMÂNIEI - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Ultima etapă knockout-urilor, astăzi la VOCEA ROMÂNIEI

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Doar o ediție ne mai desparte de LIVE-urile de la Vocea României! În această seară, de la 20:30, intrăm în etapa knockout-urilor, în urma căreia vom afla ce concurenți vor ajunge în edițiile LIVE care vor începe săptămâna viitoare. „Fiecare antrenor va trimite în ring, pe rând, câte trei concurenți. Ei vor fi toți pe scenă, vor cânta câte o piesă, iar antrenorul va decide, la final, cu cine merge mai departe. Doar unul rămâne, iar ceilalți doi părăsesc show-ul”, explică Pavel Bartoș.

Seara va fi deschisă de echipa Smiley & Theo Rose cu un trio care va fermeca publicul. Decizia de a încheia drumul la Vocea României pentru doi dintre cei trei concurenți de pe scenă nu este una ușoară, iar în momentul în care va vorbi de evoluția celor din echipa lor, lui Theo îi vor da lacrimile de la emoții. „Sper tare să te împlinești ca artist”, va spune ea despre unul dintre ei.

Kam, concurentul care a ajuns în echipa lui Denis The Motans, după ce a fost salvat de la Smiley și Theo, va interpreta o piesă cu o încărcătura mare pentru el. Irina îi va simți emoția și-l va intreba la cine s-a gândit pe parcursul interpretării. „Am dedicat melodia asta fratelui meu. A murit acum trei ani și îi plăcea mult melodia asta. De aceea e importantă și foarte emoționantă pentru mine”, va spune el.

„Am început seara cu 36 de concurenți. Au mai rămas în luptă doar 12. De săptămâna viitoare, în live-uri, deciziile vor fi în totalitate ale publicului”, va spune Pavel. Vocea României poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending