Ultima rundă de audiții pe nevăzute la Vocea României! Concurenții luptă vineri pentru ultimele locuri în cele patru echipe! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Bătălia pe butoane se întețește mâine la Vocea României, în ultima rundă de audiții pe nevăzute! Este ultima șansă pentru concurenți să ocupe locurile rămase libere în cele patru echipe. Tensiunea acestora este la cele mai înalte cote, deoarece ei vor lupta cu toate armele pentru locul rămas liber în #echipatudor, pentru cele trei locuri libere din #echipaloredana și pentru cele două atât din #echipasmiley, cât și #echipamoga.

Va fi o competiție extrem de dură atât pentru cei care vor urca pe scenă plini de emoții, cât și pentru antrenori, care își doresc să aducă în echipele lor cele mai bune voci, cu care să meargă mai departe spre marele trofeu Vocea României.

Mâine, telespectatorii vor avea parte de o ediție savuroasă din care nu vor lipsi vocile puternice, comentariile extraordinare ale celor patru antrenori, deciziile neașteptate și lupta aprigă pentru cei mai buni concurenți.

Competiția va stârni pasiuni nebănuite, iar Tudor, Loredana, Smiley și Moga vor face tot posibilul să-și completeze echipele cu voci speciale, surprinzătoare, memorabile. Lupta va fi aprigă, reacțiile celor patru neașteptate, iar bucuria sau dezamăgirea li se va citi pe fețe. În ultima ediție de audiții pe nevăzute vom vedea ce îl va determina pe Smiley să spună în repetate rânduri: “Nu, nu, nu, nu! Nu se poate!” și să se ridice mâhnit de pe scaun, dar și ce concurentă i-a fascinat pe antrenori și l-a făcut pe Tudor să spună: “Ești conștientă că picioarele tale sunt un atu?”.

Mâine seară vom vedea care sunt concurenții ce îi vor vrăji pe Tudor, Loredana, Smiley și Moga și dacă vor apăsa butonul și își vor întoarce scaunele pentru piese precum: Waiting all night, Ileana Ileana sau Radioactive.

Mâine, de la 20:30, ultimii opt concurenți vor completa cele patru echipe și se vor pregăti intens pentru următoarea etapă a competiției. Care sunt vocile care vor impresiona și-i vor face pe antrenori să aplaude și să se lupte pentru ele, dar și care sunt deciziile concurenților, vedem mâine, în ultima rundă de audiții pe nevăzute. 

Vocea Romaniei Brasov

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending