Ultima şansă pentru concurenţii X Factor de a trece în etapa viitoare a show-ului, vineri, la Antena 1 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seara de vineri aduce ultima audiție cu juriul la X Factor. Ultimii concurenți care speră să treacă în etapa următoare a show-ului de la Antena 1 vin în fața juraților cu momente care mai de care mai atent pregătite. O tânără din București, care seamănă foarte bine cu Anda Adam, va atrage atenția de cum va păși pe scenă.

Cu o atitudine relaxată și pozitivă, aceasta va povesti că iubește muzica și cântă de la 6 ani, deși în prezent este manager la o firmă de construcții. Anne Marie recunoaște că i s-a mai spus că seamănă cu Anda Adam și speră să devină cel puțin la fel de faimoasă ca aceasta.

x factor antena 1 - anda adam

De la Chișinău, direct pe scena X Factor. 5 voci diferite își unesc forțele pentru a trece mai departe. De facturi diferite, aceste voci masculine ale băieților din trupa Nobil se vor completa una pe cealaltă într-un moment cu totul și cu totul neașteptat. Iar unul dintre ei va recunoaște cu umor că are o motivație cât se poate de importantă la X Factor: să o impresioneze pe Delia!

Pentru a-i diminua emoțiile, Delia va merge pe scenă lângă un concurent și îi va da lecții de dans. Dacă îi vor fi de folos acestuia, telespectatorii Antena 1 vor afla vineri seară la X Factor. Tot atunci, o serie de concurenți care și-au mai încercat norocul în sezoanele trecute se întorc pentru a demonstra că între timp s-au perfecționat și merită să ajungă mult mai departe în concurs.

Unul dintre acești concurenți este Afina Madoian, cea care anul trecut a pierdut în fața lui Cocoon și a ratat astfel galele live, fiind decisă acum să meargă în finală.

Razvan si Dani X FACTOR

Razvan si Dani
X FACTOR

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending