Connect with us

Timp de 6 luni, serialul turcesc “Puterea destinului” le-a prezentat telespectatorilor o impresionantă poveste de dragoste, care a avut în prim plan lumea modernă pusă față în față cu tradițiile turcești și a adus în fața televizoarelor milioane de români, reușind să obțină audiențe record.

Ultimele cinci episoade se văd săptămâna aceasta Acasă, de la ora 19:00. Întreaga poveste va lua o turnură spectaculoasă, iar protagoniștii vor lua decizii care le vor schimba complet viața. Serialul care a cucerit România încă de la primul episod va aduce în ultimele zile de difuzare răsturnări de situație și apariția unor personaje noi, care vor surprinde și vor da un alt înțeles întregii povești.

Serialul turcesc Puterea destinului lasă locul, de luni, 6 iulie, unui alt film turcesc de succes, Inimă de frate, care prezintă întâmplările celor doi frați, Kuzey și Guney. Dacă Kuzey este îndrăzneț, neînfricat și spontan, Guney este opusul fratelui său. El este omul calm, răbdător, nu este deloc impulsiv și are rezultate remarcabile la studii. Singurul lucru pe care cei doi îl au în comun este dragostea pe care i-o poartă frumoasei Cemre.

Kuzey se îndrăgostește de ea, fără să știe că fratele său are deja o relație serioasă cu aceasta. Un regretabil accident de mașină, în urma căruia un om moare, arată adevărata dragoste de frate. Cu toate că Guney conducea, Kuzey preia toată vina și intră la închisoare pentru fratele său. După patru ani este eliberat, însă viața lui se schimbă complet și nimic nu mai este la fel.

Această impresionantă poveste de viață presărată cu dragoste, ură, iertare, orgoliu, mister și lupta pentru adevăr vine Acasă începând cu 6 iulie, de luni până vineri, de la ora 19:00.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending