Connect with us

Vineri seara, ultimii opt concurenți au completat cele patru echipe la Vocea României! Ultima ediție de audiții pe nevăzute a adus voci incredibile și reacții nebănuite ale antrenorilor, care s-au luptat minute în șir pentru a-i convinge pe cei mai buni să meargă mai departe în competiție alături de ei.

Ce audienta a inregistrat show-ul?

Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 22:43, la nivel național, peste 1.7 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 20:49, cea mai bună competiție a vocilor a reuşit să aducă în faţa televizoarelor peste 2.3 milioane de români.

Cea de-a șaptea ediție a noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 13 puncte de rating și 31.3 % share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi Antena 1 cu X Factor, care a obţinut 7.7 puncte de rating și 18.4% share.

VOCEA ROMANIEI PRO TV

VOCEA ROMANIEI PRO TV

Concurenți determinați și lupta aprigă pentru cele mai bune voci

Ultima rundă de audiții pe nevăzute a noului sezon Vocea României a stârnit reacții surprinzătoare în rândul celor patru antrenori, care au făcut tot posibilul să-și completeze echipele cu cele mai bune voci, cu care să meargă mai departe spre marele trofeu. Chiar dacă au fost plini de emoții, concurenții au fost hotărâți și dornici să demonstreze că locul lor este într-una dintre cele patru echipe ale celei mai bune competiții a vocilor.

Diana Hetea a urca prima asaeră pe scenă. Este o violonistă extrem de talentată, muzica o face fericită, iar acest lucru se simte. A cântat o melodie sensibilă, Make you feel my love, iar tehnica ei vocală i-a impresionat pe Tudor, Moga, Smiley și Loredana, care s-au întors pentru a o lua în echipa lor. “Într-un fel, eu am provocat această avalanșă! În afară de faptul că amândouă cântăm, cântăm și la vioară! Vioara te-a ajutat pe tine să ai această sensibilitate în voce și contează enorm!”, i-a spus Loredana, alături de care Diana merge mai departe în competiție.

La doar 16 ani a stârnit discuții aprinse între antrenori. Gabriela Amzaru a cântat melodia Ileană, Ileană și a reușit să întoarcă două scaune. Loredana și Smiley au fost vrăjiți de vocea concurentei și s-au luptat preț de câteva minute pentru a o convinge să meargă în echipa lor. “Ești superbă! M-a surprins alegerea ta. E o piesă deosebită și cred că nu oricine poate să cânte piesa asta. Mi-ai plăcea tare mult să vii în echipa mea!”, i-a spus Loredana. Gabriela a ascultat-o pe antrenoare și merge în următoarea etapă în echipa Loredana.

Chiar dacă nu a avut susținători, Alexandru Florea a beneficiat de sprijinul lui Pavel Bartoș atât înainte de a intra pe scenă, cât și în timpul interpretării melodiei Bed of roses. Versatilitatea sa și efectul din voce i-a determinat pe Loredana și Moga să se întoarcă pentru el. Antrenorii au încercat cu fel de fel de argumente să-l convingă pe Alexandru să aleagă echipa lor, însă acesta l-a ascultat pe Moga, care i-a spus: “Mi-ar face mare plăcere să faci parte din echipa mea! Vocea ta s-ar putea să fie bună și pe un pop-rock, nu doar așa, pe nișa asta. Oamenii și-ar dori să vadă că nu ești fixat doar pe un gen, ci că ești multilateral dezvoltat.” și a decis să meargă în echipa antrenorului.

[nextpage]

Ioana Sapianu a cântat într-un mod original și extrem de curajos melodia Radioactive, iar Smiley și Moga au rezonat cu interpretarea ei și au vrut să o cunoască. Cei doi antrenori s-au întors la momentul Ioanei și au încercat să o convingă să li se alăture într-una dintre cele două echipe. Concurenta a decis în cele din urmă să meargă în echipa Moga. “N-am mai auzit piesa asta cântată de o voce feminină. Asta cânți de obicei? Bine ai venit în echipa mea!”, i-a spus Marius.

Sergiu Ferat a cântat aseară din spatele cortinei melodia Man in the mirror și l-a impresionat pe Smiley cu interpretarea sa. Antrenorul s-a întors și, încântat de alegerea făcută, a spus: “Sergiu Ferat, al meu ești! Ai cântat piesa asta în stilul tău. Mi-a plăcut foarte tare, mi-a plăcut foarte mult vocea ta și ești în echipa mea deja!”.

Sara Mihali a interpretat melodia Rise like a Phoenix, iar dramatismul din vocea sa i-a convins pe Smiley și Loredana să se întoarcă și să încerce să o aducă în echipa lor. “L-ai construit frumos și te-ai dus până spre final, ai creat așa o tensiune și ai ajuns până aici la noi și ne-am întors, iar eu te vreau în echipa mea!”, i-a spus Loredana. Chiar dacă Sara și-a dorit să-l îmbrățișeze pe Smiley, iar antrenorul a mers alături de ea pe scenă, concurenta a decis în final să meargă mai departe în competiție în echipa Loredana.

Cristina Popa a venit la audițiile pe nevăzute sigură pe ea și pe calitățile sale vocale. A cântat melodia Lean on și l-a impresionat pe Smiley, care s-a întors și a avut o surpriză. Cei doi au mai colaborat în trecut, iar acum, fericit de alegerea făcută, antrenorul i-a spus concurentei: “Cristina, ai o voce senzațională! Mie întotdeauna mi-a plăcut timbrul vocii tale și mă bucur foarte tare că m-am întors!”.

Vocea Romaniei Brasov

Andreea Manasia a ales aseară o piesă grea, If I were a boy, și, chiar dacă a avut mici scăpări, Tudor a apreciat interpretarea concurentei, a crezut în ea și s-a întors pentru a o lua în echipa sa. Bucuros că a luat această decizie, antrenorul i-a spus: “Eu cred că va fi foarte interesant! Bine ai venit în echipa mea!”.

Echipele s-au completat cu cele mai bune voci din acest sezon. Fiecare antrenor are câte 14 concurenți în echipă, care vor începe să se dueleze săptămâna viitoare. Va fi voce contra voce, va fi dur, dar frumos!

Cea mai bună competiție a vocilor revine vinerea viitoare, de la 20:30, cu prima rundă a duelurilor. Telespectatorii vor vedea cum au decis antrenorii să formeze cuplurile pentru această etapă a competiției, cum au evoluat concurenții și care dintre aceștia vor fi cu un pas mai aproape de marele trofeu Vocea României și de premiul în valoare de 100.000 de euro.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Pentru experiența completă Vocea României, descărcați aplicația PRO TV, gratuit, din App Store și Google Play. Cu ajutorul aplicației, utilizatorii pot afla noutăți despre antrenori, îi pot cunoaște mai bine pe concurenți și își pot alege favoriții la Vocea României.

Comentarii

Analize

AUDIENTE TV: Kanal D, lider in intreaga tara, cu emisiunile din timpul zilei

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Kanal D s-a aflat, ieri, in preferintele telespectatorilor din intreaga tara, plasandu-se pe primul loc in topul audientelor, in intervalul 11:00 – 17:00, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania.

Astfel, pe targetul National, Kanal D si-a tinut fanii aproape cu prima parte a reality-show-ului matrimonial „Puterea Dragostei”, prezentat de Andreea Mantea (2,8% Rating si 16,1% cota de piata), Stirile Kanal D de pranz, prezentate de Ilinca Obadescu  (2,6% Rating si  14,9% Share), „In cautarea Adevarului”, emisiunea gazduita de Ernest (4,7% Rating si 23,6% Share), si „Teo Show”, cu Teo Trandafir si Bursucu (3,3% Rating si 14,8% Share).

Si la nivelul publicului Comercial (18-49), Kanal D si-a pastrat pozitia de lider, in intervalul 11:00-15:00, cu „Puterea Dragostei” (2,1% share si 16,8% Share), Stirile Kanal D (1,7% Rating si 15,0% Share) si emisiunea „In cautarea Adevarului” (1,9% Rating, 16,3% Share).

 

„In cautarea Adevarului” – primul loc pe toate cele trei targeturi monitorizate

„In cautarea Adevarului” a fost, ieri,  lider incontestabil de audienta pe toate cele trei targeturi, inregistrand si pe All Urban cifre ce au plasat Kanal D pe prima pozitie in topul televiziunilor (2,8% Rating si 15,6% Share).  In minutul de aur, inregistrat la 14:53, peste un milion de telespectatori (1.059.000) urmareau „In cautarea adevarului” cu sufletul la gura. O medie de 825.000 de fani ai show-ului prezentat de Ernest au urmarit Kanal D in fiecare minut al difuzarii emisiunii, in intervalul 13:00 – 15:00.

 

Puterea Dragostei

Target National

Data: 25.02.2020

Interval orar (11:00 – 12:00)

 

NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D2,816,1498
11:00- 12:00 Pro TV2,313,0401
 Antena 11,910,5326

 

Stirile Kanal D pranz

Target National

Data: 25.02.2020

Interval orar: 12:00-13:00

 

NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D2,614,9462
12:00-13:00 Pro TV2,011,5357
 Antena 11,911,0342

 

 

In cautarea adevarului

Taget National

Data: 25.02.2020

Interval orar 13:00- 15:00

 

NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D4,723,6825
13:00-15:00 Pro TV2,713,8481
 Romania TV1,68,1284

 

 

Teo Show

Target National

Data: 25.02.2020

Interval orar 15:00-17:00

 

NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
15:00-17:00 Kanal D3,314,8584
 Pro TV2,913,0512
 Romania TV2,19,5374

Comentarii

Continue Reading

Analize

AUDIENTE TV: „Bravo, ai stil! Celebrities”. Kanal D, lider de piata, la orase. Cifre spectaculoase, la nivel National si Comercial

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Kanal D a fost lider de piata, la nivel All Urban, cu editia de sambata seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”. Aproape un milion (934.000) de telespectatori din intreaga tara au urmarit batalia stilistica intre aspirantele la titlul de Cea mai stilata celebritate din Romania.

Reality-ul “Bravo, ai stil! Celebrities” a plasat Kanal D pe podiumul audientelor si in ceea ce priveste monitorizarea pe targetul National si Comercial. Postul TV s-a plasat pe locul doi, in clasamentul televiziunilor din Romania, cu o medie de aproape jumatate de milion (496.000) de telespectatori in fata micilor ecrane, in fiecare minut al difuzarii.

Sambata, 22 februarie, in intervalul 23:00 – 1:30, Kanal D a inregistrat 3,1% rating si 14,2% cota de piata, pe targetul All Urban, 3,2% rating si 17,2% cota de piata, pe targetul Comercial, si 2,8% rating si 13,5% cota de piata, pe targetul National.

Show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities”, prezentat de Ilinca Vandici este difuzat la Kanal D, de miercuri pana vineri, de la ora 22:00, si in fiecare sambata, de la ora 23:00.

All UrbanChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D3,114,2295
 Pro TV3,114,2295
 Antena 11,98,9184
BRAVO, AI STIL! CelebritiesRomania TV1,98,7180
23:00-25:30TVR 21,14,9101
Source: Kantar Media Romania
Date: 22.02.2019

 

18-49 UrbanChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Pro TV4,122,3173
 Kanal D3,217,2134
 Antena 11,910,380
BRAVO, AI STIL! CelebritiesRomania TV0,63,124
23:00-25:30Paramount0,63,124
Source: Kantar Media Romania
Date: 22.02.2019

 

NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Pro TV3,014,2522
 Kanal D2,813,5496
 Antena 12,411,2413
BRAVO, AI STIL! CelebritiesRomania TV1,77,9293
23:00-25:30Antena 31,25,9218
Source: Kantar Media Romania
Date: 22.02.2019

Comentarii

Continue Reading

Analize

Premiera iUmor s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Primul episod din sezonul cu numărul opt iUmor, difuzat aseară, în intervalul 19:59-22:50, la Antena 1, a fost lider detașat de audiență, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregului public din mediul urban şi la nivel național.

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, premiera iUmor, difuzatã asearã în intervalul 19:59-22:50, s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 7.3 puncte de rating și 22.9% cotă de piață, în timp ce Pro TV ocupa poziţia secundã, cu o medie de 5.3  puncte de rating şi 16.6% cotă de piaţă.

Lider absolut de audienţã şi la nivelul publicului din mediul urban, premiera show-ului jurizat de Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac a înregistrat o audiență medie de 6.9  puncte de rating și 16% cotă de piață, în vreme ce poziţia secundã a fost ocupatã şi de Kanal D cu 5.2 puncte de rating şi 12.1% cotã de piaţã. În minutul de aur, 20:37, aproape 1.800.000 de telespectatori la nivel național urmăreau producția Antena 1.

Ierarhia se pãstreazã şi la nivelul întregii populaţii a țării, Antena 1, cu iUmor, ocupând prima poziţie în topul audientelor, cu un rating mediu de 7.2 procente şi 15.5% cota de piaţã, în vreme ce poziţia secundã a fost ocupatã tot Kanal D cu 6.7 puncte de rating şi 14.4% cotă de piaţã.

Printre surprizele pe care noul sezon le-a pregătit nu doar telespectatorilor, ci si juraţilor emisiunii, se numără şi invitatul special al primei ediţii, actorul și stand-upper-ul Bogdan Mălăele, fiul lui Horaţiu Mălăele. Bogdan nu face de foarte mult timp stand-up, dar a reușit aseară să îi ridice în picioare pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, care nu s-au oprit din laudele la adresa acestuia. “E o povară uriașă să fii fiul unui mare actor, mai ales al unui geniu al comediei. Este unul dintre cele mai bune momente ale unui invitat special pe scena asta”, au fost cuvintele lui Mihai Bendeac după momentul foarte bun al lui Bogdan Mălăele pe scena iUmor.

Ștefania Costache a fost la prima sa prezență pe o scenă și prima oară când a făcut stand-up și a reușit să le atragă atenție juraților încă de la apariția sa pe scenă. Mihai Bendeac o cunoștea de dinainte, dar chiar și Delia s-a bucurat la numărul său și o vede cu șanse mari în marea finală: “Ai fost fantastică! Felicitări din suflet și ai toate calitățile necesare pentru a fi aici pe scenă în finala iUmor!”.

Tk Jiang, concurentul venit tocmai din Singapore, s-a apucat de magia digitală în urmă cu doi ani când în urma unui incident neplăcut în care casa i-a luat foc, a rămas și fără toată recuzita pentru numerele sale de magie. A fost prima oară în cele opt sezoane iUmor când pe scenă a fost un număr de magie digitală. “Sunt impresionat, acestea sunt singurele mele cuvinte acum”, a spus Mihai Bendeac complet uimit de ceea ce a reușit TK Jiang pe scenă.

Alin Bourașu a venit cu o serie de ghicitori pentru jurații iUmor, lucru care nu a fost apreciat de Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, astfel că a plecat de pe scenă fără niciun Like. “Când glumele devin ghicitori, noi ne pierdem sensul”, a spus Cheloo.

Anghel Constantin, luptător MMA, jiu jitsu, grappling, decorează și torturi și a venit la iUmor cu o poezie sub formă de roast la adresa celor care se dau ceea ce nu sunt. A obținut 3 Like-uri, dar l-a și impresionat de Cheloo: “Cu puțin efort ar putea să pună această poezie pe ritm de rap. Ceea ce a scris este foarte sincer, foarte bine, dă dovadă de observație fină, știu că dacă mai lucrează în această direcție chiar o să scrie foarte bine peste mulți ani. Umorul extrem este umorul pe care îl apreciez cel mai mult”.

Violeta Niculae a uimiti jurații cu aptitudinea pe care o are la vârsta de 60 de ani! “Pentru unele persoane sunt cam ciudățică”, a spus concurenta despre cum este privită din exterior. Cheloo a susținut-o pe concurentă: “Mi se pare un act de curaj, trebuie să lăsăm la o parte ideile preconcepute, prejudecățile, ipocrizia dăunătoare artei”.

Vlad Șchiopu, în vârstă de doar 16 ani, a făcut deliciul publicului atunci când a început să danseze pe scena de la iUmor. I-a uimit pe Delia și Mihai Bendeac prin dezinvoltura și mișcările sale unice de dans. Deliei i-a plăcut atât de mult, încât și-a dorit să îl mai vadă dansând pe încă o melodie: “Nici măcar un coregraf care și-a dat licența pe dans contemporan nu s-a gândit vreodată la mișcările astea. Vlad a fost senzațional, este o minune!”.

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, jurații iUmor Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Concurenții vor avea parte de o surpriză și în acest sezon: maneta. Aceasta are rolul de a împiedica un concurent să se întoarcă pe scena de la iUmor în sezoanele ce vor urma și poate fi folosită de către fiecare jurat o singură dată pe sezon!

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

 

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National
Perioada 22 februarie 2020

 

Comentarii

Continue Reading

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0