Connect with us

Emisiuni

Ultimele ediții MasterChef, resimțite din ce în ce mai greu de concurenți

„Sunt terminat, nu vreau să las șorțul, vreau să ajung în finală!”

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Competiția MasterChef se apropie de final! Au mai rămas 6 bucătari amatori care sunt dispuși să demonstreze că merită să ajungă în finală și să aibă o șansă la marele premiu! Diseară, de la 21:30, concurenții vor fi nevoiți să gătească în bucătăria unui restaurant – o premieră în acest sezon.

„Astăzi vă veți testa aptitudinile departe de confortul MasterChef. Nu aveți bancul vostru, nu aveți aragazul vostru – totul este la comun”, le vor spune chefii. 

Advertisement

Participanții vor fi împărțiți în două echipe și vor fi nevoiți să pregătească câte trei feluri de mâncare pentru clienți. Presiunea gătitului în bucătăria unui restaurant scoate la iveală tensiunea dintre concurenți: nu sunt suficiente ochiuri de aragaz pentru fiecare, iar ei trebuie să se adapteze. 

„Când s-a dat start gătit, efectiv ei și-au pus trei oale pe aragaz, iar eu a trebuit să fac desertul lângă tigăi din care sărea ulei de la vită în preparatul meu… a fost destul de dificil pentru mine”, va spune Maria Stănciuc. Cât de greu este să împarți cu ceilalţi ustensilele și spațiul cu echipa adversă, aflăm în câteva ore.

„Lucrați în echipă! Fără orgolii!”, le va spune Chef Joseph Hadad când va observa că în loc să se concentreze pe ce au de făcut, găsesc motive de intrigă între ei. „Experiența de azi va fi una completă și îi va pune în fața unei realități pentru care, poate, nu sunt încă pregătiți”, va concluziona și Chef Foa când îi va vedea cât de agitați vor fi la început. 

Advertisement

În urma probei din restaurant, atât clienții, cât și chefii vor avea un cuvânt de spus, iar concurenții din echipa care pierde vor ajunge la testul sub presiune. „Mă descurc mai bine pe cont propriu și cam de fiecare dată când am lucrat singură, am urcat la balcon”, va spune una dintre fetele care va ajunge în fața competiţiei finale din această seară.

„Sunt terminat, nu vreau să las șorțul, vreau să ajung în finală!”. Cine își va păstra râvnitul șorț, dar și care va fi concurentul care va părăsi bucătăria MasterChef, aflăm diseară, de la 21:30. Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending