Connect with us
Avatar

Published

on

Luni, după ora 10, în emisiunea “Europa Expres”, realizată de George Zafiu se va lansa în exclusivitate noua piesă semnată Horia Brenciu – “Ultimul Dans”.

După un an de muncă, Horia scoate cel de-al doilea album, “37”, iar primul single extras de pe album este “Ultimul Dans”. Piesa va putea fi ascultată în exclusivitate, timp de o săptămână, la Europa FM. „Ultimul dans” este compus de Cristian Creţu, iar versurile îi aparţin Andreei Miclici.
“Muzica şi dansul sunt pentru mine ca tusea şi junghiul, ca dr Jekyll si mr Hyde… nedespărţite! Sentimentele sunt legate strâns de muzică.Cred că nu există vreun om pe pământul ăsta care să nu fi asociat o iubire, o despărţire, o aşteptare, o seară specială cu o anumită melodie. Pentru mine, < > este dorinţa de a-mi menţine toate amintirile apropiate de inima mea, de sufletul meu. Muzica este cea care mă ajută!”, a declarat Horia Brenciu pentru Europa FM.
Pe CD, în afara celor 12 piese, va fi disponibil şi clipul piesei “I love you” (prima compoziţie a artistului) şi un interviu cu Horia Brenciu şi orchestra sa.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending