"Umbre", noul serial produs de HBO Europe în România, are premiera pe 28 decembrie - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Premieră TV

“Umbre”, noul serial produs de HBO Europe în România, are premiera pe 28 decembrie

Published

on

“Umbre”, un nou serial produs de HBO Europe în România, cu actorul Şerban Pavlu în rolul principal, va avea premiera pe 28 decembrie, de la ora 22.00, la televiziunea HBO şi pe platforma HBO GO. 

stfel, duminică, 28 decembrie, de la ora 22.00, la HBO vor avea premiera primele două episoade ale serialului “Umbre”. Aceleaşi episoade vor fi disponibile pe platforma HBO GO fără abonament, pentru toţi cei care vor accesa site-ul www.hbogo.ro.

“Umbre” este cel mai amplu proiect de televiziune realizat de HBO Europe în România, are o distribuţie remarcabilă şi o manieră de filmare neconvenţională, ieşind din zona previzibilului.

Într-un Bucureşti al contrastelor, personaje dau viaţa unui scenariu veritabil. Relu (Şerban Pavlu) este un om de familie. Are doi copii, o soţie şi o viaţă dublă. Privit prin ochii familiei sale, Relu Oncescu pare un taximetrist obişnuit. Nimeni nu bănuieşte că Relu lucrează ca recuperator pentru Căpitanu’, un mafiot local. Niciuna dintre cele două lumi (a familiei şi a mafiei) nu ştie de existenţa celeilalte.

Relu reuşeşte să ţină totul sub control, însă nu pentru multă vreme. După ce omoară accidental un om, el încearcă să iasă din lumea interlopă, dar nu mai găseşte o cale de întoarcere. Zi de zi, secretele adunate devin din ce în ce mai apăsătoare, iar minciunile încep să iasă la suprafaţă una câte una.

“Noul serial HBO Europe «Umbre» este cel mai complex proiect realizat până acum de compania noastră în România. Producţia este extrem de îndrăzneaţă, calitatea este impecabilă, iar spectatorii vor avea parte de o realizare cinematografică memorabilă care vibrează de autenticitate, în interpretarea unor actori extrem de talentaţi”, a declarat Carmen Harabagiu, Country Manager HBO România

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending