Connect with us

Emisiuni

Umor tomnatic cu Serviciul Român de Comedie – Fun Factory la Antena 1

Published

on

Toamna are mai mult umor când intră în acțiune agenții SRC. Noul sezon al emisiunii de la Antena 1, ”Serviciul Român de Comedie – Fun Factory”, se află în plină pregătire, iar umoriștii din gașca lui Toni Grecu au filmat deja un promo inedit, care nu duce lipsă de personaje colorate și care se poate lăuda cu un Ice Bucket Challenge prezidențial.

Ice Bucket Challenge prezidential

Costumați astfel încât să dea naștere pe micul ecran unor personaje cât mai savuroase, actorii de la SRC au filmat promo-ul pe un câmp în afara Bucureștiului, iar momentul care i-a făcut pe toți să râdă a fost o parodie la filmulețele virale Ice Bucket Challenge, făcut de Valentin Darie, Băsescu de la SRC, care a filmat trei duble pentru ca totul să iasă ca la carte.

”Pastilă, cum îi zicem noi, trebuia să își toarne în cap, pe bune, o găleată de apă cu gheață. Asta a impus un anumit stil de filmare, pentru că dacă greșeam dubla, Pastilă și-ar fi turnat apa în cap degeaba. Am făcut vreo zece repetiții cap-coadă, apoi Pastilă a primit comanda să își toarne apa în cap. El și cu mine am fost singurii care am insistat să tragem cât mai multe duble cu apa turnată pe bune. Tuturor le era milă de el, dar el e foarte profesionist și spunea: `Îmi ziceți dacă mai vreți să îmi torn încă o găleată în cap.` Toni a fost foarte îngrijorat de efortul lui Băsescu. Dar tot am reușit să tragem trei duble bune cu apa în cap.”, povestește amuzat Dragoș Mușat de la SRC.

O văcuță buclucașă le-a dat de furcă în timpul producției și a concurat pentru statutul de personaj central al filmării.

Serviciul Roman de Comedie

”Văcuța a fost vedeta filmării. Desigur, ca o persoană importantă, a întârziat la filmare aproape jumătate de oră. Dar apoi, ca o super-profesionistă, și-a intrat în rol. Și a băut și berea pe care trebuia s-o beau eu în timpul dublei. Un moment de neatenție și văcuța a consumat halba în care aveam berea pentru filmare. Niciun animal nu a fost însă rănit în timpul filmărilor. Și nici îmbătat. Este un clip one-shot de 40 de secunde sau cel puțin așa trebuia să fie, pentru că surpriza ne-a făcut-o tot văcuța cu pricina, care a ieșit din rând la o dublă în cadrul larg, trasă pentru un alt edit. Vaca a fost așa de spontană și de drăguță, încât a trebuit s-o lipim la clipul tras dintr-o bucată. A fost mult prea nostim, mai ales că fusese complet neașteptată reacția.”, mai spune Dragoș.

Însă și coordonarea celor aproape 20 de actori a fost o provocare, mai ales că fiecare avea un număr precis de secunde de filmare, astfel încât întreaga secvență să fie încadrată în 40 de secunde:

Echipa s-a coordonat impecabil: de la dansul erotic la bară al lui Jojo, trecând prin cântecul cu curca în brațe al lui Claudiu Maier, grătarul lui Neamțu care le pârlea hainele sexy ale Ramonei și ale lui Jasmine, vaca lui Sapro care trebuia să fie cu fața la cameră fix în cele 3 secunde când treceam pe lângă ea, Ducu care cânta la vioară, Andreea Doinea care cânta la un papagal, vampirul Gicu, Costel care trebuia să cadă fix când camera trecea prin dreptul lui și, bineînțeles, dansul Liei ce trebuia coordonat cu vorbele lui Toni. Și, cel mai important, doamnele în vârstă din sat, care aveau misiunea să își facă cruce și să se ia cu mâinile de cap fix până la finalul promo-ului… Destul de simplu, nu? E al treilea promo pe care l-am filmat pentru emisiune, dar pot să spun că acesta mi s-a părut cel mai nebunesc, dar și cel mai adevărat! Comedie fără compromisuri, clar.”, completează Dragoș Mușat.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending