Connect with us

Reality Show

Un alt faimos a părăsit competiția Survivor! Ce a pățit Emil Rengle?

Published

on

Robert Niță a fost eliminat din competiția Survivor România! Am tras învățămintele din tot ceea ce s-a întâmplat

Cea de-a treia săptămână a show-ului fenomen Survivor a ajuns la final! După ce în primele două zile, Faimoșii și Războinicii și-au împărțit victoriile, aseară a venit momentul unei noi întâlniri pentru recompensă, dar și a unui nou Consiliu de eliminare care a lăsat echipa Faimoșilor cu un om în minus.

Lupta serii a fost una pentru recompensă! Cu gândul la spaghetele puse la bătaie, cele două echipe au intrat pe teren cu toată forța înainte, iar asta s-a văzut în confruntările extrem de crâncene. Motivați după ce au pierdut jocul de imunitate, Faimoșii au reușit să obțină o nouă victorie, ei fiind cei care au plecat acasă cu toată mâncarea pusă la bătaie în această săptămână.

Și de această dată, la Consiliul de eliminare, emoțiile au fost de partea Faimoșilor. Robert, Radu și TJ au așteptat rezultatul votului celor de acasă și au sperat că făclia lor nu se va stinge încă. Cel care a părăsit super show-ul Survivor România este Robert Niță, fostul fotbalist care se accidentase cu puțin timp în urmă și nu mai putea juca alături de colegii lui.

ROBERT NITA (stanga,jos)

Declarația lui de final a fost încărcată de lecții pentru cei din jurul său: ”Lăsând la o parte discuțiile care au fost, încetase cu ceva timp în urmă să mai fie, pentru mine, o competiție sportivă pentru că mă durea jumătate de corp. Dar poate a fost o modalitate de a-mi testa limitele, de a nu fi recalcitrant, de a nu le face observație colegilor mei, fiind într-o stare de sănătate proastă. Am tras învățămintele din tot ceea ce s-a întâmplat. Mă bucur că am făcut parte din echipa Faimoșilor, chiar dacă a fost pentru un timp limitat și mult mai scurt decât îmi propusesem

Competiția merge mai departe! Nu ratați duminică, de la ora 20:00, luni și marți, de la 20:30, noi ediții spectaculoase cu răsturnări de situație, lupte dramatice și confruntări în care voința este cuvântul zilei!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending