Connect with us

ALL MEDIA

Un avocat Romania eficient

Published

on

 

In cazul in care iti doresti cel mai puternic avocat Romania trebuie sa stii ca se afla in Cluj-Napoca si fiind cel mai bun domina si topurile avocatilor online. De fapt ce inseamna cel mai puternic avocat?

 1. O echipa de specialisti in slujba aceleiasi cauze, a restaurarii dreptatii si a castigarii procesului tau. Este ideal sa recurgi la acesta strategie, fiindca: acolo unde mai multe capete luminate analizeaza impreuna un dosar, vor gasi cele mai bune solutii, chiar si cand acestea nu exista. Deviza firmei de acocatura Grecugorde.ro este urmatoarea:„Ori gasim un drum, ori facem unul” si apartine lui Hannibal, fiindca si ei sunt razbonici de temut si este ideal sa ii stii de partea ta!

Mai bine o echipa decat un avocat, fiindca omul se poate imbolnavi, este indisponibil din diferite motive personale, dar cu o echipa alaturi de tine, vei fi mereu aparat si temeinic.

 1. Expertiza in diferite tipuri de procese. Ei au experienta indelungata in solutionarea cauzelor de natura juridica. Va puteti adresa lor incepand cu prima faza: consultanta si pana la cea mai importanta: construirea unei aparari solide si reprezentarea in fata instantei.

Tot ei va sustin in recuperari daune asigurari. Stiu cazuri in care evaluatorul a calculat valoarea pagubelor unor accidente mult sub suma pe care trebuia sa o primeasca asiguratul si firma de avocatura prezentata mai sus a pregatit dosarul atat de bine, incat s-a primit pana si ultimul banut meritat. Stiu de asemenea cazuri in care in loc sa achite suma de un miliard lei vechi, pentru cat era asigurata o casa care a luat foc de la un fulger, asiguratorul a spus ca posesorul asigurarii a inscenat totul, iar firma prezentata mai sus a reconstituit adevarul punand lucrurile cap la cap.

Dar cand discutam despre asigurari ne referim si la pasagerul din masina care a fost accidentata si a suferit rani grave: si-a rupt mana sau piciorul si nu mai poate lucra. El are dreptul sa primeasca despagubiri si Grecugorde.ro il ajuta.

Si in cazul daunelor materiale si al celor morale, taxa de timbru trebuie sa fie achitata de catre asigurator, iar specialistii in drept cei mai buni din tara si din Cluj-Napoca fac ca acest drept al persoanei fizice sa fie respectat.

Am parcurs evaluarile clientilor si am aflat cu maxima incantare ca firma Grecugorde.ro a ajutat firme romanesti sau persoane juridice si fizice sa-si recupereze creantele externe, cand credeau ca totul este pierdut.

Echipa de avocati a rezolvat cazurile romanilor care au lucrat in strainatate si nu si-au primit salariile pe mai multe luni, suma datorata lor fiind uriasa. Abuzul prin care li s-au desfacut contractul de munca in mod neintemeiat, ca sa nu mai fie platiti a fost denuntat si in afara sumei respective, clientii au primit si daune morale de care au fost foarte multumiti.

Cine nu a trecut prin procese nu stie ca mai presus de daunele respective sau de bani stau demnitatea si dreptatea. Un om inselat se simte umilit si isi pierde increderea in sine, pana la reabilitarea dreptatii.

Mai este un aspect demn de discutat aici. Sunt oameni carora nu le place sa se judece si in momentul in care sunt inselati de cineva si nu riposteaza, s-a creat un precedent, asa ca vor veni repede al doilea si al treilea opportunist. Este valabil si reversul medaliei: un om care isi apara drepturile la prima tentativa de incalcare a lor, devine de temut si nimeni nu va mai indrazni sa se atinga de bunurile sale.

Posibilitatile de contactare a echipei sunt multiple ca fiecare persoana care are nevoie de serviciile ei sa o foloseasca pe cea mai convenabila din punctul sau de vedere.

 1. Contactarea printr-un apel telefonic, numerele de telefoane fiind: 0722507052 si 0743133171. Dupa cum se poate observa numerele sunt usor de retinut si in doua retele de telefonie mobila importante.
 2. Contactarea prin intermediul adreselor de e-mail: florentin.grecu@grecugorde.ro si horea.gorde@grecugordea.ro.

Avocatii stiu cel mai bine ca sunt oameni care isi relateaza necazul lor mai bine oral, in cadrul unei convorbiri telefonice. Faptul ca nu isi vad interlocutoru ii ajuta si mai mult, in timp ce altii se exprima mai bine in scris. Posibilitatile multiple de contact demonstreaza faptul ca firma de avocatura amintita mai sus respecta toate categoriile de clienti si mai ales le respecta personalitatea pliindu-se pe dorintele si nevoile lor.

Echipa de avocati Grecugordea.ro solutioneaza problemele clientilor, dar dispune de capacitatea de a le anticipa nevoile, de aceea cine reuseste sa o angajeze ca avocat al firmei, institutiei, societatii sau familiei porneste cu statutul de invingator in cazul litigiilor.

Serviciile firmei sunt de calitate premium deoarece avocatii care isi desfasoara activitatea in cadrul ei:

-au pregatire profesionala de exceptie si experienta indelungata. Au castigat procese rasunatoare, chiar si impotriva unor firme si societati puternice din strainatate. Isi adapteaza permanent strategiile noilor schimbari legislative. Avocatii tin pasul cu shimbarile de legislatiei.

-au strategii inalte, iar la loc de cinste sta dorinta de a obtine cele mai bune rezultate care sa fidelizeze clientul si sa permanetizeze colaborarea cu acesta.

-sunt onesti, pastreaza secretul profesional si practica tarife oneste raportate la procentul de peste 99% sanse de castig pe care il are orice aparare construita de ei.

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Presa online

DECIZIE RADICALĂ ÎN PRESĂ / Băsescu – INTERZIS pe site-urile de știri ecopolitic.ro și newsbucuresti.ro

Published

on

 

Agenția de știri Ecopolitic Media, prin platformele online – ecopolitic.ro  și newsbucuresti.ro , a anunțat public că a luat o decizie radicală și unică în presă – ca orice anunț, articol sau comunicat ce are legătură cu Basescu Traian să nu mai fie publicat pe cele două site-uri de știri pe care le deține.

 

Conform unui comunicat transmis pe cele două site-uri de știri, decizia vine după ce Curtea de Apel București a constatat – ”calitatea de colaborator al Securităţii” – a fostului președinte și actual europarlamentar Băsescu Traian, cunoscut și sub numele conspirativ de ”PETROV”.

Conducerea agentiei de știri mai sus menționate a mai transmis că vor reveni asupra decizie numai în cazul în care Băsescu Traian va obține o altă decizie decât cea de – ”colaborator al Securității”.

 

”Ne rezervăm dreptul de a nu promova personaje ce au avut sau au în continuare legătură cu fosta Securitate, mai ales când aceste legături sunt anunțate de către o Instanță de Judecată – în cazul Băsescu Traian, Curtea de Apel București.”, s-a mai precizat în comunicatul agenției de știri Ecopolitic Media publicat pe cele două site-uri de știri pe care le deține.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Ursitoarele și rolul lor în cadrul unei petreceri pentru copii

Published

on

 

Organizarea unei petreceri pentru copii nu este un lucru tocmai simplu. Aceștia au nevoie de surse de divertisment variate pentru că se plictisesc extrem de rapid. Plus că, petrecerea trebuie să aibă o tematică inedită, care să îi atragă în mod direct.

În acest sens, bucureștenii au un aliat pe măsură și anume Paradisul Personajelor. Întreaga echipă este formată din oameni dedicați, dinamici, veseli, ce pot anima chiar și petrecerea celor mai zglobii copii. În aceeași ordine de idei, vor crea o atmosferă de basm în care se vor împleti realul cu fantasticul.

Despre ursitoarele magice

În ultimul timp, tot mai multe persoane își doresc ca zânele ursitoare să le calce pragul. Ele sunt o atracție atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Povestea lor s-a creat de mult, din vechi timpuri, la granița dintre vis și realitate.

Cum se prezintă mai exact un astfel de moment? În primul rând, trebuie menționat că zânele ursitoare au un scop precis – încununarea drumului vieții celui mic cu cele mai mari reușite și realizări. Totodată, sănătatea, bunăstarea, perseverența, bunele maniere și așa mai departe îl vor însoți pe copilaș la orice pas.

Momentul se desfășoară ca o luptă dintre bine și rău (zânele bune cu zâna cea rea), cu victoria binelui în final. În aceeași ordine de idei, întreg momentul este încărcat de emoții, completat de o notă de umor. De la mic la mare, invitații prezenți la petrecere se vor bucura de un spectacol de poveste, în care actorii principali sunt:

 • Îngerașul: e cel ce îl va veghea pe cel mic pe tot parcursul momentului. Magia ursitoarelor va pluti în jur, iar îngerașul îl va integra pe copil în tărâmul de basm.
 • Zâna iubirii: este ursitoarea ce aduce zâmbete pe fețele tuturor celor prezenți. Îi va ursi celui mic o viață plină de iubire, dragoste și gingășie.
 • Zâna norocului: menirea ei este să îi asigure celui mic doar reușite, cu un strop de noroc. Copilașul nu va duce lipsă de șanse ce îi vor deschide numeroase uși pe parcursul vieții.
 • Zâna înțelepciunii: o bună conduită îi va aduce noului născut doar reușite în viitor. Menirea sa este de a se asigura că micuțul va face doar alegeri guvernate de filtrul gândirii, al rațiunii.
 • Ursitoarea cea rea: rolul ei este reprezentat de firul subțire dintre bunătate și umor. Va aduce zâmbetul pe buzele tuturor invitaților prin felul său amuzant și imprevizibil de a fi. În cele din urmă, vor observa cu toții că nu este atât de rea pe cât pare.

Descopera ofertele noastre pentru o petrecere plasată la limita dintre real și fantastic” este felul unic prin care echipa de ursitoare se recomandă. Lunga experiență, dar și dragostea infinită pentru copii, le-au făcut să fie atât de apreciate de publicul bucureștean.

Pentru mai multe detalii, site-ul https://paradisulpersonajelor.ro/ stă la dispoziția tuturor celor interesați. O petrecere pe cinste este cea care se desfășoară sub vraja ursitoarelor.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Spune STOP pariurilor amatoare! O informare corectă = un câștig cât mai sigur

Published

on

 

De multe ori, la pariuri sportive se merge pe ideea de noroc și atât. Acest lucru nu este greșit în totalitate, deoarece această activitate ține de noroc, în primul rând, dar și de intuiție. Un pariu, doar de dragul de a fi făcut, nu garantează deloc și un viitor câștig.

Casele de pariuri s-au extins și în mediul online iar, având în vedere acest lucru, documentarea înainte de a face biletul nu va lua prea mult timp. Înainte, când acestea activau doar în format fizic, informarea cu privire la diferite aspecte putea fi un lucru destul de dificil – accesul la internet era limitat și se mergea doar pe ponturi de la tipsteri, nu pe argumente proprii.

În ce constau mai exact pariurile sportive

Trebuie menționat că acest profil a atras o mulțime de persoane, mai ales tineri. Totul se datorează faptului că oricine e nou în acest cerc al pariorilor dispune de un bonus de bun venit. Bonusul este reprezentat printr-o sumă de bani și are următoarele avantaje – indiferent de rezultatul primului pariu, acesta nu va fi pierdut.

De exemplu, în cadrul site-ului Cota 2, cei interesați vor regăsi numeroase case de pariuri consacrate precum SuperBet, Betano etc. Fiecare are un bonus de bun venit diferit – o persoană nouă în acest domeniu poate lua în calcul şi acest lucru pentru a decide cărei case îi va fi fidelă de acum înainte.

Cum pui un bilet cât mai sigur

Este cunoscut deja faptul că nu există pariu sigur 100% niciodată. Însă, prin diferite tactici și ponturi de biletul zilei de la redactia Cota2.ro, pariorul se poate situa cât mai aproape de câștig. Totodată, microbiștii înrăiți nu vor câștiga constant dacă pariază doar pe echipa favorită și nu iau în calcul factorii definitorii ai meciului. De aceea, înainte de toate, trebuie să se aibă în vedere câteva criterii și apoi gradul de favorizare al echipelor.

Pentru un bilet cât mai sigur, cei ce fac parte din cercul jucătorilor, trebuie să aibă în vedere următoarele aspecte:

 1. Starea echipelor

De exemplu, dacă una dintre echipe vine din deplasare sau de după un meci greu, poate fi în dezavantaj. Bineînteles, acest lucru este valabil doar în cazul în care jucătorii nu au apucat să se odihnească corespunzător.

 1. Ultimele rezultate ale meciurilor dintre cele 2 echipe

Este imposibil ca cele două echipe să nu mai fi jucat împreună măcar o dată. Atunci când pariezi, ai în vedere și cum s-au desfașurat meciurile anterioare dintre cele două. Lucrurile nu se pot schimba drastic așa că există o mare posibilitate ca rezultatul să fie asemănător cu cele precedente.

 1. Ce jucători vor lua parte la meci

Orice echipă are câțiva jucători cheie, cei mai buni, cei care susțin performanța echipei. Din motive diverse, se poate ca aceștia să nu ia parte la meci – trebuie luat în vedere acest lucru neapărat.

O echipă ce nu are în componență, măcar pe post de rezerve jucătorii cheie poate fi într-un mare dezavantaj.

 1. Prognoza meteo din ziua cea mare

O vreme capricioasă poate crea numeroase probleme. De exemplu, dacă meciul se va desfășura pe un stadion neacoperit, o ploaie zdravănă poate fi cea care pune în dificultate ambele echipe. În aceeași ordine de idei, o zi cu temperaturi prea ridicate poate fi un factor perturbator pentru o echipă ce nu este obișnuită cu o astfel de vreme.

Stafuri extra pentru un câștig cât mai aprope de sigur

 • Biletul zilei. Scopul acestuia este de a le antrena pariorilor atât intuiția, cât și norocul. Biletul zilei pariuri sportive trebuie făcut cu atenție – prea multe meciuri pe un astfel de bilet pot garanta eșecul.
 • Numărul meciurilor de pe un bilet. Ca o completare pentru biletul zilei de care s-a menționat mai sus, numărul meciurilor de pe un bilet este extrem de important. Având în vedere că niciodată nu există pariu 100% sigur, un număr mare de meciuri aduce, de cele mai multe ori, nereușita. De aceea, indicat este ca pe un bilet să se pună doar meciurile ce prezintă o mai mare siguranță din punct de vedere al câștigului.

Având toate aceste lucruri în vedere, un parior nu poate decât să se bucure de cât mai multe câștiguri. Documentarea este cheia succesului – lucru ce se aplică în totalitate și la pariuri sportive.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: