Connect with us

Life Style

Un city break pentru orice preferință

Avatar

Published

on

Oricare ar fi motivul sau scopul pentru care ai vrea să pornești într-o aventură urbană, se găsește varianta potrivită în orice moment – city break-ul.

Din marea varietate de oferte city break, o poți alege oricând pe cea care îți este pe plac. Pentru că da, există cu siguranță o ofertă de city break potrivită pentru orice preferință, pentru orice nevoie, pentru orice persoană.

Există, astăzi, o varietate atât de mare de oferte vacante, încât nimic nu este mai simplu decât să pleci într-o aventură mai scurtă sau mai lungă, în funcție de timp, de buget sau alte aspecte de care trebuie să ții cont.

Un city break pentru iubitorii de cultură

Cei care iubesc cultura se pot aventura într-un city break la Roma, la Londra sau, de ce nu, la Bilbao. Muzeul Guggenheim din nordul Spaniei găzduiește expoziții de renume ale unor artiști precum David Hockney, iar clădirea în sine – care a fost proiectată de Frank Gehry – este renumită în întreaga lume. Și seara se întâmplă multe, indiferent dacă ești un iubitor al jazz-ului, al teatrului sau dacă vrei pur și simplu să te relaxezi în timp ce sorbi o băutură într-unul din barurile din centrul vechi. Ori te poți orienta spre Berlin, un oraș minunat în care găsești nu mai puțin de 180 de muzee.

Un city break potrivit pentru adolescenți

Chiar dacă se află la o vârstă dificilă, adolescenții se pot bucura de un city break în care pot explora locuri noi care îi vor fascina cu siguranță. Nu se poate ca vreun adolescent să nu fie fascinat de o vizită la Londra sau New York, chiar dacă este vorba doar despre cumpărături, despre spectacole sau obiective de renume mondial.

Un city break pentru romantici

Un oraș clasic al romantismului, în afară de Paris, este Verona. Ca decor pentru cea mai faimoasă poveste de dragoste din toate timpurile, Romeo și Julieta, cuplurile pot vizita Casa Julietei – completată cu balconul iconic și o statuie din bronz a doamnei îndrăgostite. Iar când vizitezi cartierul iubitorilor, aruncă o privire și în jurul dramaticului amfiteatru roman care, în lunile de vară, susține spectacole de operă în aer liber.

Comentarii

comments

Redactor-sef | dorin.huntai@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending