Un concert memorabil 3 Sud Est la Sala Palatului, acum și pe YouTube - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Un concert memorabil 3 Sud Est la Sala Palatului, acum și pe YouTube

Published

on

La Sala Palatului, la începutul lunii mai, idolii unei generații și creatorii unui trend muzical în România, membrii trupei 3 Sud Est au susținut în fața a peste 4000 de fani un show incendiar (produs de 1ArtistMusic alături de CatMusic), primul alături de noul band, alături de care vor susține de acum înainte toate concertele.

Încă de la primele acorduri, marea familie 3 Sud Est și-a unit forțele și astfel au realizat 2 ore de atmosferă unică, plină de emoție, cu un rezultat fantastic și foarte dorit de către fani. De la cel mai mic, până la cel mai mare, toată lumea a fredonat versurile și a dansat pe toate piesele din repertoriul îndrăgitei trupe de la malul mării.

Pe lângă hit-urile “Amintirile”, “Te plac”, “Când soarele răsare”, “Vreau să te uit”, “Alături de îngeri”, Mihai, Laurențiu și Viorel au oferit publicului trei surprize muzicale, alături de invitați de seama si totodata prieteni ai trupei: Elena Gheorghe, Andreea Bănica și Horia Brenciu, au oferit momente incredibile, publicul apreciind foarte mult aparitia lor.

Pentru cei care nu au reușit să ia parte la concertul de prezentare a trupei 3 Sud Est care au oferit un show 100% live alături de noul band, acum au ocazia să-l vadă în întregime pe YouTube. Trăiește și tu emoțiile alături de Laurențiu, Mihai și Viorel.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending