Connect with us

Emisiuni

Un concurent din echipa Loredanei şi-a cunoscut familia pe scena X Factor

Published

on

Reclame

Seara trecută a fost rândul Loredanei să treacă de la agonie la extaz încercând să aleagă trei concurenţi pentru următoarea etapă a show-ului: Battle-urile X Factor. Emoțiile mari resimțite de toți concurenții au fost duble pentru Ștefan Doyle, concurentul adoptat de o familie din Iranda, care și-a cunoscut patru dintre frații săi din România, chiar pe scena X Factor.

Loredana a rămas cu trei locuri libere în urma audițiilor și a fost nevoită să-și completeze echipa pentru Bootcamp. Florin Iordache, Nora Deneș și Alina Statie au fost cei trei care au întregit grupa sa din acest sezon X Factor, însă niciunul dintre ei nu au mers mai departe în etapa Battle-urilor. Ștefan Doyle a avut parte de cea mai emoționantă întâlnire, cea cu familia sa biologică din România. ”Suntem mândri cu toții că fratele nostru a ajuns unde a ajuns”, a declarat unul dintre frații concurentului. Întâlnirea cu familia sa a fost una norocoasă, Ștefan fiind unul dintre cei trei care au rămas pe scaune. Alături de el în prima etapă a Battle-urilor vor mai fi Nick Casciaro și Andrei Calancea, doi artiști care au impresionat cu vocile lor puternice. Finalul serii a adus o premieră la X Factor, când Oma Jali și Elvis Silitra ”Majii” au fost salvați de către Delia și au primit o nouă șansă de a merge mai departe în concurs, alături de echipa juratei: ”De ce să plece oameni talentați acasă, când putem lucra în favoarea lor”. Bootcamp-ul X Factor sezonul 10 continuă vinerea viitoare, de la 20:30, la Antena 1, când telespectatorii pot urmări echipa lui Ștefan Bănică.

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.

            X Factor 10 continuă vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, cu o nouă ediție din Bootcamp, când concurenții vor încerca să își impresioneze mentorii și să câștige unul dintre cele trei scaune disponibile pentru Battle-uri. Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani cu o colecție dedicată celor mai înflăcărați telespectatori! Așadar, cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul X Factor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending