Un concurent vine în Imperiul Leilor cu o casă! Cum vor reacționa investitorii ? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Un concurent vine în Imperiul Leilor cu o casă! Cum vor reacționa investitorii ?

Published

on

Săptămâna aceasta, Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu întâlnesc în Imperiul Leilor noi idei de afaceri și antreprenori cu viziune, care caută finanțare pentru visul lor. Miercuri, de la ora 20:30, cei cinci investitori vor avea parte de o surpriză colosală. 

 

 

NOU Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau!

 

Un concurent vine în Imperiul Leilor cu o idee care-i va lăsa fără cuvinte pe cei cinci investitori: o casă modulară mobilă. ”Sunt belgian, sunt în România de 33 de ani și ador țara asta. Nu aș pleca din România sub nicio formă! Oamenii de aici sunt extrem de primitori, m-a marcat foarte mult solidaritatea românilor. Aici poți merge oricând să bați la cineva la ușă, în plină noapte, dacă ai nevoie de ceva, și îți deschide. În Belgia nu se întâmplă lucrul acesta. Înainte de pandemie am avut ideea asta, de a construi un sistem de locuințe modulare, care poate să fie fix sau pe roți”, le-a spus acesta investitorilor.

 

Întrebat dacă pe lângă lucrurile pe care le iubește la țara noastră, sunt și lucruri mai puțin plăcute, acesta le-a spus leilor: ”Nu-mi place treaba asta cu „lasă că merge și așa”, lipsa de asumare și răspundere”. Dan Șucu nu a împărtășit aceleași principii cu cel din fața lui și a ținut să sublinieze că lucrurile nu stau chiar așa: ”Nu muncitorul e superficial, ci cel care-l conduce. Avem oameni extrem de calificați și dedicați, întotdeauna are legătură cu cel care-și conduce treburile”. Dacă după toate aceste discuții va reuși concurentul să-i convingă pe investitori să realizeze un parteneriat pentru business-ul cu locuințe modulare, vedem mâine seară, de la ora 20:30, la PRO TV.

Advertisement

 

Tot mâine, un cuplu româno-indonezian va încerca să primească o finanțare de 1 milion de euro pentru o fermă de curcani în Indonezia. Cum vor reacționa cei cinci investitori și ce va spune Ambasadorul Indoneziei la București, atunci când va veni în fața leilor pentru a-i susține pe cei doi, aflăm miercuri, la Imperiul Leilor.

 

VEZI PROGRAMUL TV PENTRU ACEASTA SAPTAMANA, AICI!

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending